Gość: Imagine IP: *.adsl.navix.net 04.08.04, 17:40 ile jeszcze milionow lat potrzeba, by 2 procent ludzkich genow, moglo zawiadywac 98 procentami malpich genow ? To pytanie jest krzykiem ... tak tylko przypominam, mniej DOCIEKAJACYM. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luty Re: 98 + 2 = zero IP: *.dialup.mindspring.com 04.08.04, 18:36 Te 2% genow sa pochodzenia boskiego...i nie maja one wcale wplynwac na 98% malpich genow...Te "malpie geny" to nic innego jak biologia czlowieka, natomiast boskosc czlowieka zawira sie w tych 2 procentach, DUCHA MASZ ROZWIJAC ( przy pomocy 2%), a nie jakies geny... Imaginie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: 98 + 2 = zero IP: *.adsl.navix.net 04.08.04, 19:35 zawiadywac, kierowac ... NIE ROZWIJAC !!!!!!!!!!!! o to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: 98 + 2 = zero IP: *.dialup.mindspring.com 04.08.04, 19:54 Gość portalu: Imagine napisał(a): > zawiadywac, kierowac ... NIE ROZWIJAC !!!!!!!!!!!! o to mi chodzi. Jeszcze nie rozumiesz...? Nie mozesz zawiadywac biologia... sama sobie poradzi- bez Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: 98 + 2 = zero 05.08.04, 03:25 A może by tak odwrotnie? Bo jak dotąd to te 2% ludzkich genów kombinuje głównie nad tym jak by tu w możliwie wymyślny sposób dokopać bliźniemu. A małpka? Jak to małpka - czasem się po łbie podrapie, czasem po tyłku, ale krzywdy siostrzyczce bez powodu nie wyrządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: 98 + 2 = zero 05.08.04, 03:27 havlo napisał: A małpka? Jak to małpka - czasem się po łbie podrapie, czasem po tyłku, ale krzywdy > siostrzyczce bez powodu nie wyrządzi. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kto tu mowi o krzywdzie,kto?A mam motyke i ci moge pieszczoty urzadzic,chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: 98 + 2 = zero IP: *.dialup.mindspring.com 05.08.04, 04:00 havlo napisał: > A może by tak odwrotnie? Bo jak dotąd to te 2% ludzkich genów kombinuje głównie > > nad tym jak by tu w możliwie wymyślny sposób dokopać bliźniemu. A małpka? Jak > to małpka - czasem się po łbie podrapie, czasem po tyłku, ale krzywdy > siostrzyczce bez powodu nie wyrządzi. Wyrzadzi bez powodu krzywde jak najprawdziwszy czlowiek...,mowa tu o malpce oczywiscie... Dziwie sie zawsze, gdy czlowiek zamiast dodawac, ujmuje sobie z luboscia... Moje 2% genow mysli, jak by sie tu od tej zwierzecosci uwolnic...ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: 98 + 2 = zero 05.08.04, 04:21 Gość portalu: Luty napisał(a): > Dziwie sie zawsze, gdy czlowiek zamiast dodawac, ujmuje sobie z luboscia... > Moje 2% genow mysli, jak by sie tu od tej zwierzecosci uwolnic...ot co... Człowiek z lubością zwykł dodawać sobie tak wiele przymiotów, że więcej dodać nie sposób. Wypadałoby raczej ująć kilka, bo to co w człowieku dobre, to głównie instynkty, uczucia i emocje - to na co rozum ma wpływ niewielki - a co braciom z niższego szczebla ewolucji zawdzięczamy (wdzięczność ta nie dotyczy rzecz jasna niejakiego komadosa - przebywa on bowiem na szczebelku ewolucyjnym bliskim prawybuchu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: 98 + 2 = zero IP: *.dialup.mindspring.com 05.08.04, 04:37 havlo napisał: > Gość portalu: Luty napisał(a): > > Dziwie sie zawsze, gdy czlowiek zamiast dodawac, ujmuje sobie z luboscia > ... > > Moje 2% genow mysli, jak by sie tu od tej zwierzecosci uwolnic...ot co.. > . > > Człowiek z lubością zwykł dodawać sobie tak wiele przymiotów, że więcej dodać > nie sposób. Wypadałoby raczej ująć kilka, bo to co w człowieku dobre, to > głównie instynkty, uczucia i emocje - to na co rozum ma wpływ niewielki - a co > braciom z niższego szczebla ewolucji zawdzięczamy (wdzięczność ta nie dotyczy > rzecz jasna niejakiego komadosa - przebywa on bowiem na szczebelku ewolucyjnym > bliskim prawybuchu). Co do Komka, to tak sie sklada, ze nadaje on szyfrem... Potrzeba nieziemskiej cierpliwosci, zeby ten szyfr odszyfrowac... no ale tak juz z szyframi bywa... Nie kazdy moze byc deszyfrantem...conie...? Niczego nie moge sobie ujac, bo z przyrodzenia jestem bliski bogom, jako i Ty havlo jestes... Pozdrawljaju ja tiebja...napiszi ty mienija, kto ty zdes na etom forumie... -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: 98 + 2 = zero 05.08.04, 20:35 Gość portalu: Luty napisał(a): > Co do Komka, to tak sie sklada, ze nadaje on szyfrem... > Potrzeba nieziemskiej cierpliwosci, zeby ten szyfr odszyfrowac... > no ale tak juz z szyframi bywa... > Nie kazdy moze byc deszyfrantem...conie...? Coś w tym jest - może i masz rację - słyszałem, że w zakładach lecznictwa zamkniętego sporo jest pacjentów gadających niezrozumiałym dla gawiedzi szyfrem. > Pozdrawljaju ja tiebja...napiszi ty mienija, kto ty zdes na etom forumie... A kto jam jest? Taki jeden, socjoinfolog, co w socjologii teoretycznie kształcony, praktycznie rzemiosło informatyczne uskutecznia. Kochający i niekochający jednocześnie, ponoć kochany także, trochę zagubiony, a trochę swą wiedzą lichą nieskromnie chcący się dzielić. Tyleż o mnie, tymczasem starczy. Twoje pytanie - cóż sobie chcesz skompensować? Nie wiem, może rozczarowanie? Odpowiem Ci kiedyś, gdy nieco więcej strofek Twą ręką skleconych przeczytam. Pozdrawim i ja Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: 98 + 2 = zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 07:59 Imagine, wyśpij swoje 98%, to od razu te dwa ciut się oświeci... Odpowiedz Link Zgłoś