zentis 03.10.13, 23:08 do swiata i ludzie. nie umiem. nie lubie. jak sie tego nauczyc? powiedzcie. wy umiecie, wiec powiedzcie jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropidlo5 Re: przedmiotowe i oszustne podejscie 03.10.13, 23:21 Patrzec na czubek swojego nosa i ani centymetra dalej Odpowiedz Link Zgłoś
zentis Re: przedmiotowe i oszustne podejscie 03.10.13, 23:48 probowalam. fizjologicznie zle sie z tym czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlo5 Re: przedmiotowe i oszustne podejscie 04.10.13, 00:10 zentis napisała: > probowalam. fizjologicznie zle sie z tym czuje. trzeba sie przelamac. tez bym chcial tylko mi nie wychodzi. co prawda bym rujnowal wszystko dookola, ale bym nie byl tego swiadom i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zentis Re: przedmiotowe i oszustne podejscie 04.10.13, 00:23 nie rozumiem ostatniego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii no to o cco chodzi ? 04.10.13, 01:03 zentis napisała: > probowalam. fizjologicznie zle sie z tym czuje. no to o cco chodzi ? - nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz. i mecz sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: przedmiotowe i oszustne podejscie 04.10.13, 05:09 Lepiej sie uczyc tego, by nie pozwolic sie traktowac przedmiotowo i nie dac sie oszukiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
kobza16 Re: przedmiotowe i oszustne podejscie 04.10.13, 11:09 kiedy kilka razy dostaniesz porzdnie w dupe od innych, od swiata - to samo ci przyjdzie. sciagniesz np te rozowe okulary i zaczniesz dostrzegac rzeczy takimi jakie sa! Odpowiedz Link Zgłoś
quien Re: przedmiotowe i oszustne podejscie 04.10.13, 11:23 yadaxada bis. jestes oszustem i mętem, dlatego ze jestes oszustem i mętem. nie dlatego, ze dostales po dupie od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii no dobrzesz, ja tesz :) 04.10.13, 14:39 quien napisała: > yadaxada bis. jestes oszustem i mętem, dlatego ze jestes oszustem i mętem. nie > dlatego, ze dostales po dupie od innych. no dobrzesz, ja tesz :) - dasz buzi ? Odpowiedz Link Zgłoś