brygada_ww 15.12.13, 21:47 Na tym forum, dingdong, uwazam, ze to najlepszy wybor. To dla tych, ktorzy chca oficjalnie administracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaman.ka Re: Chcialabym powitac nowego admina 15.12.13, 21:49 Nowego, czy starego? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Chcialabym powitac nowego admina 15.12.13, 23:30 szaman.ka napisała: > Nowego, czy starego? To niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
dinqdong Re: Chcialabym powitac nowego admina 15.12.13, 21:58 ty chyba jednak chcesz mi krzywde zrobic...a ja nawet ciebie polubilem...wyslij ich do imka prosze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Chcialabym powitac nowego admina 15.12.13, 23:28 dinqdong napisał: > ty chyba jednak chcesz mi krzywde zrobic...a ja nawet ciebie polubilem...wyslij > ich do imka prosze...:) Nie mam takich mozliwosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Chcialabym powitac nowego admina 16.12.13, 05:35 Od kiedy moderujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Chcialabym powitac nowego admina 19.12.13, 00:27 to.niemozliwe napisał: > Od kiedy moderujesz? Od nigdy, ja tylko wroze z fusow, jak zechcesz to i Tobie powroze, kiedys zalozylam nicka, ze powroze, ale pozniej to wrozenie mi sie znudzilo, gdy przychodzilo coraz wiecej z prosba o powrozenie, poza tym brakowalo czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Chcialabym powitac nowego admina 19.12.13, 23:59 dinqdong napisał: > ty chyba jednak chcesz mi krzywde zrobic...a ja nawet ciebie polubilem...wyslij > ich do imka prosze...:) Tu chyba go ostatnio widzialam, jak nadawal z nicka spie...jta (pisal jako kobieta), a na wyjasnienie skad taki nick powiedzial, ze nie bedzie sie logowal jako jakis tam wypie...jta 1, czy jakos tam. Pewnie Twoj pomysl nie przejdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dinqdong Re: Chcialabym powitac nowego admina 20.12.13, 11:30 ja go publicznie krytykowal nie bede, bo mnie ostatnio hipokryzja opuscila...bo jak zreszta wiesz, swietym to ja nie jestem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Chcialabym powitac nowego admina 15.12.13, 23:14 brygada_ww napisała: > Na tym forum, dingdong, uwazam, ze to najlepszy wybor. > To dla tych, ktorzy chca oficjalnie administracji. lubie Twoje poczucie humoru nie znikaj Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Chcialabym powitac nowego admina 15.12.13, 23:29 yaxe napisała: > brygada_ww napisała: > > > Na tym forum, dingdong, uwazam, ze to najlepszy wybor. > > To dla tych, ktorzy chca oficjalnie administracji. > > > lubie Twoje poczucie humoru > nie znikaj Narzekali na bezkrolewie. Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Chcialabym powitac nowego admina 18.12.13, 23:00 zazdroszcze rozeznania w nickach Odpowiedz Link Zgłoś
yaxe Re: Chcialabym powitac nowego admina 30.12.13, 16:45 brygada_ww napisała: > yaxe napisała: > > > brygada_ww napisała: > > > > > Na tym forum, dingdong, uwazam, ze to najlepszy wybor. > > > To dla tych, ktorzy chca oficjalnie administracji. > > > > > > lubie Twoje poczucie humoru > > nie znikaj > > Narzekali na bezkrolewie. pacz, a myslalam, ze zartujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Chcialabym powitac nowego admina 30.12.13, 17:43 yaxe napisała: > brygada_ww napisała: > > > yaxe napisała: > > > > > brygada_ww napisała: > > > > > > > Na tym forum, dingdong, uwazam, ze to najlepszy wybor. > > > > To dla tych, ktorzy chca oficjalnie administracji. > > > > > > > > > lubie Twoje poczucie humoru > > > nie znikaj > > > > Narzekali na bezkrolewie. > > > pacz, a myslalam, ze zartujesz... Czasem zartuje, ale to mi akurat szklana kula podpowiedziala;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Chcialabym powitac nowego admina 30.12.13, 18:59 Dingdong chyba nie ma tyle wolnego czasu, żeby administrować? Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: Chcialabym powitac nowego admina 30.12.13, 19:23 mona.blue napisała: > Dingdong chyba nie ma tyle wolnego czasu, żeby administrować? Poczekaj, podlacze kule i Ci powiem jakie obrazki sie pokazaly, a moze Ryb to skromny lew i glosno o tym nie krzyczy:) Odpowiedz Link Zgłoś