Dodaj do ulubionych

frustrant?

22.12.13, 17:25
Facet chce poznac dziewczyne i wysyla jej zdjecia z ....ex zonka.Oczywiscie na zdjeciu jest biala plama w miejscu ,w ktorym zonka posiada glowe..........tak na wszelki wypadek,aby nie bylo widac jak wygladala jego"luba". facet stwierdzil tylko tyle,ze...."nie przemyslal tego,jak wysylal zdjecia".............wierzycie???,bo ja jakos nie.
Poza tym,co myslicie o kobiecie,ktora zostawia dzieci z ojcem i....odchodzi???......wredna jedza,czy moze z facetem bylo cos nie tak? nie miala wyboru?
Facet robi plany malzenskie z kobieta,ktorej nie widzial "na zywo" i nawet na zdjeciu.....opowiada calej rodzinie o niej...........frustrant,szukajacy na sile kobiety???
Obserwuj wątek
    • ankaskakanka14 Re: frustrant? 22.12.13, 18:14
      Co za historie ha ha ha
    • lutsyfer Re: frustrant? 22.12.13, 19:36
      Pewnie Mossad ja porwal z misja do Kapsztadu
    • genderless desperacko chce byc utrzymankiem 22.12.13, 20:13
      lila122 napisała:

> Facet chce poznac dziewczyne i wysyla jej zdjecia z ....ex zonka

Podane przez ciebie przyklady sa swiadectwami pozawerbalnej komunikacji niekonwencjonalnej.

Czlowiek widzi to co chce. Na dodatek cwaniak pokazuje to co inni chca widziec.

Ja mam pytanie co chcesz uzyskac z komunikacji?
      • lila122 Re: desperacko chce byc utrzymankiem 22.12.13, 23:58
        Cwaniak? Pokazuje to co inni chca widziec........nie za bardzo rozumiem. Raczej inni chca jego widziec,a nie....ex zone.
        ..........ponoc nie mial innych zdjec............;)
        • nvv Re: desperacko chce byc utrzymankiem 23.12.13, 00:09
          Może nie miał innych ładnych. Facet ładnie wychodzi obok kobiety, zwykle wtedy jest uśmiechnięty i szczęśliwy.

Faceci są też mniej socjalnie... taktowni, możliwe że mógł faktycznie nie widzieć że popełnia nietakt.

Co do pytań o jego -ex, to już do wróżki. Ile ludzi, tyle sytuacji.

Z każdym człowiekiem jest coś "nie tak"; jeśli szukasz ideału, to nie znajdziesz.

A zamazane zdjęcie ex-żony to raczej dla ochrony prywatności ex-żony, gdybym miał odgadywać ścieżki myślowe innego faceta.
          Trochę więcej dobrej woli w interpretowaniu czyichś zachowań...
          • yaxe Re: desperacko chce byc utrzymankiem 23.12.13, 00:27
            Nvv, jesli chodzi o zdjecie to na sile mozna zgodzic sie z Twoja interpretacja, ale chcesz kobiete wepchnac w nieszczescie?

przeczytaj to jeszcze raz:

"Facet robi plany malzenskie z kobieta,ktorej nie widzial "na zywo" i nawet na zdjeciu.....opowiada calej rodzinie o niej....."

WIAĆ, i to szybko

facet chce szybko byle kogo, byle miec w domu sprzataczke, nianie, kucharke, kochanke etc.
            a moze jeszcze i na utrzymanie wskoczyc z dwojka dzieci...

to jakis zart ten watek?

:)

• nvv Re: desperacko chce byc utrzymankiem 23.12.13, 00:52
              > [...] ale chcesz kobiete wepchnac w nieszczescie?

Ja tylko lubię wystąpić w roli adwokata nieobecnych.
          • lila122 Re: desperacko chce byc utrzymankiem 23.12.13, 00:27
            O.K
            Jednak mialam przeczucie,ze klamie...........cos mi opowiadal,ale czulam ,ze jest nieszczery,wiec...zadalam mu to samo pytanie po 3 tyg. i sie okazalo,ze ta sama historia,byla juz....inna. Poza tym............jak mozna opowiadac calej rodzince o mnie,jesli sie mnie nigdy nie poznalo osobiscie,nie majac nawet zdjecia????? Jak mozna mowic czy pisac do kogos,ze sie teskni......jesli nie zna sie tej osoby? ......aha......a niby nie mial innych zdjec,tylko z ex,ale....jego aktualne zdjecie znalazlam na "google+"....czyli klamal.
            Poza tym.........nie wydaje mi sie aby to bylo normalne,ze facet wylapal moj........adres IP............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka