Dodaj do ulubionych

triss_merigold6

13.08.04, 02:49
on jest chory i powinien sie leczyc!!!!!!!!!toz to patologia
Obserwuj wątek
    • Gość: pusia no i oczywiscie tez ten beznadziejny komandos! IP: *.buf.adelphia.net 13.08.04, 03:09
      ten ostatni to nietylko ma problemy z glowa ale z impotencja tez...taki z niego
      facet jak z koziej palki trabka!
    • triss_merigold6 Re: triss_merigold6 13.08.04, 10:39
      Patologia gdzie i z której strony? Chętnie się dowiem z perwersyjnej ciekawości.
      Tak na marginesie, nieznajomość literatury się kłania - Triss Merigold jest
      postacią kobiecą a ja nie jestem mężczyzną występującym pod damskim nickiem.
      • Gość: piatek 13 Re: triss_merigold6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:20
        wstyd ze nie wiem ale nie znam takiej postaci jak Triss Merigold.

Czy mozesz mi powiedziec skąd ona, i czyja, i czym sobie zasłużyła na
        stanowisko Twojego nicka?:)

pozdrawiam serd
        • triss_merigold6 Re: triss_merigold6 13.08.04, 11:33
          Złośliwa byłam i tyle. To drugoplanowa postać z sagi o wiedźminie Andrzeja
          Sapkowskiego (fantasy). Czarodziejka. Nie jestem na tyle narcystyczna żeby
          wybrać imię którejś z postaci pierwszoplanowych.:)
          • j_ar Re: triss_merigold6 13.08.04, 11:35
            o qrcze, a ja myslalem, ze to z kubusia puchatka ;(
          • Gość: piątek 13 ale czarodziejka ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:36
            nie lubie fantasy wiec moja niewiedza czuje sie troszke usprawiedliwiona

a wiesz jaka jest różnica między czarodziejką a czarownicą?

40 lat

miłego deszczu, pzdr.
          • Gość: PATRICK LOMBARDI Re: triss_merigold6 IP: 213.192.80.* 13.08.04, 11:39
            Jesteś lumpen-inteligentką, rodzice lumpen-ateiści. Rozbabrany masz doktorat.
            Jesteś po gruppen-seksie. Żyjesz na kocią łapę. NIEPRAWDAZ ?
            • triss_merigold6 Re: triss_merigold6 13.08.04, 11:46
              Przez grzeczność nie przeczę żeby nie prowokować ataku szału.
              Gwoli sporostowania: jestem mężatką ale drugi raz więc nie wiem czy się liczy...
          • Gość: Moni Re: triss_merigold6 IP: *.telprojekt.pl 13.08.04, 11:48
            Nie wiem czemu złośliwa? Ja lubliłam Triss i tak troszkę Ciebie sobie
            wyobrażałam. Subtelniejsza niż MIlva (do niej to bliżej Mookie). I nie musisz
            się tłumaczyć skoromnością - Cirilla do Ciebie nie pasuje...
            • triss_merigold6 Re: triss_merigold6 13.08.04, 11:52
              Wiem, że nie. Yenna również odpada, pasuje za to do takiej mojej znajomej.:)
              Cirilla była dziewczynką a ja mam jakieś 300 lat więcej.
              • Gość: Moni Re: triss_merigold6 IP: *.telprojekt.pl 13.08.04, 11:58
                No, to już nie czarodziejka a wiedźma. Niestety Ciri może pasować do mnie, i to
                sprzed Jednorożca - choć też mam nie 7 a blisko 107 latek. No, ale niektórzy
                zatrzymują się w rozwoju. A znasz jakieś męskie odpowiedniki? Np. takiego
                wampira w realu? Wampir księciem z bajki?
                • triss_merigold6 Re: triss_merigold6 13.08.04, 12:02
                  Wampira nie, to zbyt piękne żeby było prawdziwe. Znam faceta, który wyglądał
                  jak Geralt w młodszej nieco wersji i miał podobne poczucie humoru. Teraz już
                  nie wygląda bo przytył ze 20 kg.:( ale poczucie humoru zostało.
                  A innych postaci jakoś nie kojarzyłam z zywymi ludźmi.
                  • Gość: Moni Re: triss_merigold6 IP: *.telprojekt.pl 13.08.04, 12:18
                    Ja niestety też nie. I choć książka taka życiowa, nie znam żadnego żywego
                    przykładu, oczywiście prócz Ciebie. I chyba wrócę do książki, żeby sobie
                    przypomnieć Triss, a przy okazji znów mieć zabawę!
      • Gość: nie kpij Re: triss_merigold6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 04:32
        > Tak na marginesie, nieznajomość literatury się kłania

powołując się na kogoś wyżej - to jest lumpenteza

coś jak zarzucanie nieznajomości poezji nieoblatanemu w tekstach pieśni Britney
        Spears

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka