12.01.14, 22:23
Dzisiaj grafika utworzona przez polskiego ucznia, z okazji Orkiestry Owsiaka, bardzo ładna, polecam. Taka serduszkowa :)
Obserwuj wątek
    • egzystencjalka Re: Google 12.01.14, 22:41
      Mona
      A wiesz że Pawłowicz z pisu cały dzień wyła aby orkiestrę zbojkotować, a terlikowski nazwał pomaganie dzieciom i starszym upadkiem moralnym i atakiem na kościół?
      A ja się zastanawiam kiedy polacy w końcu postawią zegar z terminem 48h by to tałatajstwo wróciło do swojej ojczyzny Watykanu, bo tam to moralność polega na gwałceniu dzieci i okradaniu staruszków jak też caritas okrada najbiedniejszych. No wydaje mi się że Polacy nie chcą takiej " moralności. I drącej się patologii zaburzonej gdy się ludziom pomaga.
      • mona.blue Re: Google 13.01.14, 13:53
        Katolicy tak nie mysla, tylki oszołomy.

A stwierdzenie, że Caritas okrada to piramidalna głupota. Akurat tak sie skłąda, że pomagam w Caritasie i wiem, ile żywności, leków i odzieży rozdaje najbiedniejszym.
        • hansii spokojnie, jak na wojnie :) 13.01.14, 14:12
          mona.blue napisała:
          > A stwierdzenie, że Caritas okrada to piramidalna głupota.

Egzystencjalka nienawidzi kosciola, ale chociaz seks lubi, to ma u mnie dyspense,
          bo przynajmniej to nas laczy :)

PS. coby zejsc z linii ataku - nie jestem katolikiem, lecz protestantem.
          • egzystencjalka Re: spokojnie, jak na wojnie :) 14.01.14, 08:00
            Hansil
            Nie to kościół nienawidzi wszystkich, najbardziej agresywną grupą są katolicy. Nawet orkiestrę jak widzisz atakują, już nawet Owsikowi puściły nerwy , media to pokazują, od tych oskarżeń.
            A wiesz że dzięki Owsiakowi mamy trzykrotnie mniejszą śmiertelność dzieci, dlatego mnie to irytuje bo ta instytucja po raz kolejny przyczynia się do śmierci niewinnych ludzi swoim zachowaniem.
            Uważam że osoba która chodzi do kościoła nie jest normalna, bo jaki normalny człowiek który nie upadł moralnie, nie jest degeneratem, mógłby chodzić do instytucji która wymordowała miliony. Ty to rozumiesz do instytucji która wymordowała miliony, przecież to jest obrzydliwe. Ty myślisz z czego pobudowali te kościoły? Kościoły zostały zbudowane z krwi ludzkiej, bo paląc ludzi na stosie jak myślisz co robił kler z ich majątkiem, dobrami. ?Myślisz dlaczego tak łatwo mordowali, chodziło tylko o fanatyzm ? Czy też o to by z zamordowanych niegodziwie zbudować nowe kościoły?
            • hansii zrobimy cos na boku ? 14.01.14, 12:48
              bo co do kosciola to sie nie dogadamy, ale dobry seksik, to lubimy oboje...
              (sama piszesz...)
              ja jestem ewangelik, to nie mam katolickich zahamowan...

to jak ?
              seksik na boku lewym, czy prawym ?
        • egzystencjalka Re: Google 13.01.14, 15:09
          Mona
          Najwna
          Co chwila wybuchają afery prokuratorskie z caritasem . To jest firma zarabiając na biednych i jeszcze kradną i to nie caritas pomaga tylko ludzie i firmy przywożą dobra, a państwo polskie utrzymuje te placówki. Pośrednik któremu placówki utrzymuje państwo, gdzie dobra dają ludzie gdzie te dobra znikają sprzedawane do lumpeksów lub się produkty żywnościowe sprzedawane jak unijna mąka. Też bym chciała taką...firme co od firm dostaje świeczki która kosztuje 5zł a biedni dostają jeśli dobrze pójdzie 1 zł to jest 4zł zarobku na świeczce i jeszcze jej nie produkuje. Bym była bogata z "pomocy biednym" i to kler podpuszcza na Owsiaka ponieważ to są osoby co nie potrafią zrozumieć że pomoc może być bezinteresowana i myślą że owsiak jak oni musi mieć interes.
          • mona.blue Re: Google 13.01.14, 15:18
            Jestes tak chora znienawiści do kościoła, że nie m,asensu z toba dyskutować.
            Zreszta żadna dyskusja z toba nie jest mozliwa, nie odpowiadasza na pytania, na argumenty, tylko do znudzenia klepisz swoje, w koło Macieju.
            • egzystencjalka Re: Google 13.01.14, 18:19
              Mona
              Ale ja też tak chce, przychodze na bazarek i placowe płaci państwo, produkty przynieśli mi ludzie, wieszam karteczkę-pomoc bezdomnym i pikuje wszystko w cenie 5 zł za sztukę, 1 zł oddaje dla bezdomnych, co i tak okradają, a 4 zł z każdego produktu mam zysku. Za pór roku otwieram prywatny supermarket bo pomogam najbiednieszym jest takie przebicie, to jest interes bardzo opłacalny . Kler zwalcza Gender, zgadnij ile miliardów z unii europejskiej wyciągnął na program Gender. Dokładną liczbę ci podam bo oszustwo do unii zostało zgłoszone?
              • egzystencjalka Re: Google 13.01.14, 18:41
                Mona
                Już nie zgaduj pomogę.....

Z informacji dot. wykorzystania funduszy europejskich (dostępnych na portalu polskiego Ministerstwa Infrastruktury i Rozwoju) wynika, że Kościół katolicki w Polsce i polskie organizacje kościelne otrzymały 61.499.178,14 zł dotacji unijnych na projekty z zakresu polityki równości szans płci.

Istnieje podejrzenie, że projekty te nie uwzględniały specyfiki sytuacji kobiet i mężczyzn, nie odnosiły się do istniejących nierówności oraz nie proponowały konkretnych działań wspierających równość szans płci. Projekty te prawdopodobnie w żaden sposób nie realizowały zasady równości, przez co nie kwalifikowały się do wsparcia unijnego.

Kościół i organizacje kościelne postrzegają kobiety wyłącznie przez pryzmat tradycyjnego podziału ról, przez co nie tylko nie przyczyniają się do zwalczania istniejących nierówności, ale przede wszystkim działają na rzecz utrwalania stereotypów płciowych i segregacji płci. W ostatnim czasie polscy biskupi wystąpili z ostrą krytyką polityki gender, którą uznają za groźną dla rodziny i dzieci i przestrzegają przed nią Polaków.

1. Jakie działania Komisja planuje przedsięwziąć w celu wyjaśnienia podejrzenia niewłaściwego dysponowania środkami finansowymi na projekty gender mainstreaming?
                2. Jakie środki zapobiegawcze zastosuje Komisja w celu dopilnowania, aby w przyszłości beneficjenci projektów genderowych nie wstępowali publicznie przeciwko celom równościowym?
            • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 10:55
              Niestety,do takich osób nic nie dociera,bo zaślepia je nienawiść.
              Zarzucają innym fanatyzm,a nie widzą go u siebie.Nie widzą tego,że są większymi fanatyczkami, niż ci, którym to zarzucają.

I tak jedna nienawidzi kościoła i tych którzy mają inne poglądy na jakikolwiek temat.
              Uważa,że tylko jej sposób życia jest dobry i jedynie słuszny i dlatego prowadzi na forum krucjatę i nawraca ogniem i mieczem używając inwektyw i obelg w stosunku do swoich oponentów oraz wszystkich ,którzy nie podzielają jej "wyzwolonych" poglądów na seks i związki.

Inna mówi o swojej wielkiej wrażliwości i dlatego nienawidzi Żydów i konkretnych polityków, i obwinia ich za całe zło świata,ponieważ przeżyła osobisty dramat.
              Również do niej nie dotrze nic i nikt nie jest w stanie jej wytłumaczyć,że świat nie jest czarno biały-czyli nie dzieli się na tych" dobrych" i tych" złych",a zjawiska ekonomiczne i społeczne są bardziej złożone i mają więcej przyczyn, niż jej się wydaje.

Jest tak zaślepiona swoją nienawiścią,że protestuje przeciwko budowie pomnika,który ma uczcić pamięć pomordowanych 2,7 miliona polskich Żydów,których jedyną zbrodnią było to,że urodzili się Żydami i mieszkali w kraju,który był we władaniu nazistów.
              Jak znam życie, pomnik pewnie w przeważającej części będzie finansowany przez społeczność żydowską z całego świata,której członkowie potracili w obozach swoich bliskich,ale dla niej, jest to główne źródło oszczędności,które rząd powinien zrobić i rozwiązać w ten sposób wszelkie społeczne problemy.
              Taka osoba nie zastanowi się ; komu zawiniły te setki tysięcy pomordowanych żydowskich dzieci?
              Do niej nie dociera,że obraża też w ten sposób pamięć pomordowanych Polaków,którzy oddali swoje życie ratując i ukrywając tych Żydów oraz tych wszystkich,którzy jeszcze żyją i nie podzielają jej antysemityzmu.

A jeszcze inna, nienawidzi terapeutów ponieważ ośmielili się jej zasugerować,że może powinna zmienić coś w sobie i dlatego prowadzi przeciwko nim krucjatę.

Żadna z takich osób nie potrafi wysłuchać i przyjąć argumentów drugiej strony i nie warto z takimi dyskutować.Ja też czasami sama wpuszczam się w maliny i ulegam takiej pokusie,by dyskutować z czyimiś uprzedzeniami,ale nie warto tego robić, ponieważ to tylko dodaje takiej osobie skrzydeł do walki ze "złym światem",który nie przystaje do jej wyobrażeń.
              • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 11:03
                szaman.ka chcesz swój rys psychologiczny?
                • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 11:09
                  Dziękuję Ci bardzo,ale nie potrzebuję.
                  • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 11:39
                    szaman.ka napisała:

> Dziękuję Ci bardzo,ale nie potrzebuję.

Ale skoro zrobiłaś mój - czuje się zobowiązana zrobić i Twój - niebawem - poczekam tylko jak sie ustosunkujesz do wcześniejszego mojego postu :))
                    pozdrawiam :))
              • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 11:36
                szaman.ka napisała:

> Inna mówi o swojej wielkiej wrażliwości i dlatego nienawidzi Żydów i konkretnyc
                > h polityków, i obwinia ich za całe zło świata,ponieważ przeżyła osobisty dramat

hi hi doczytaj dokładnie,bo zdaje sie że dostrzegłaś co chciałaś lub ktoś Ci kazał abyś "dostrzegła" ? Napiszę Ci więcej nie godzę sie aby w moim kraju władzę sprawowały osoby obcego pochodzenia - bo zawsze jest tak / jak pokazała historia / iż ich interesy nie idą w parze z moimi interesami )) - przykład : kasa na ich muzeum / kasa na KK / MOJA kasa a na leczenie moich rodaków już brak :)) mam prawo czuć wewnętrzny sprzeciw,co jest naturalnym odruchem :)) a przypominam jestem Polka i mieszkam na swojej ziemi i prawo do decydowania na co idzie MOJA kasa a na co nie i w tym wypadku ważniejsze sa moje interesy jak obcych mi jak ludzi .
                .
                > Również do niej nie dotrze nic i nikt nie jest w stanie jej wytłumaczyć,że świa
                > t nie jest czarno biały-czyli nie dzieli się na tych" dobrych" i tych" złych",a
                > zjawiska ekonomiczne i społeczne są bardziej złożone i mają więcej przyczyn, n
                > iż jej się wydaje.

Oj z góry założyłaś,że jestem ciemna z ekonomi ha ha ha no muszę Cie rozczarować bo nie jestem i wiem,ze decyzje tych u góry są pozytywne lub negatywne w skutkach czego mamy odbicie w dzisiejszej sytuacji ekonomicznej kraju - spróbuj to podważyć logicznymi argumentami :)))
                >
                > Jest tak zaślepiona swoją nienawiścią,że protestuje przeciwko budowie pomnika,k
                > tóry ma uczcić pamięć pomordowanych 2,7 miliona polskich Żydów,których jedyną
                > zbrodnią było to,że urodzili się Żydami i mieszkali w kraju,który był we władan
                > iu nazistów.

Oj ale przekręciłaś i dodałaś,zmanipulowałaś - proszę o mój post gdzie wyraziłam się,ze nie podoba mi się idee upamiętniająca mordy nie tylko na żydach ale tez i Polaków - cały czas nawracałam do kasy,która została wydana z MOJEJ kieszeni,a nie np. na moje dziecko - jakim prawem pytam i czekam na Twoja odpowiedź.

> Jak znam życie, pomnik pewnie w przeważającej części będzie finansowany przez
                > społeczność żydowską z całego świata,której członkowie potracili w obozach swoi
                > ch bliskich,ale dla niej, jest to główne źródło oszczędności,które rząd powinie
                > n zrobić i rozwiązać w ten sposób wszelkie społeczne problemy.
                > Taka osoba nie zastanowi się ; komu zawiniły te setki tysięcy pomordowanych żyd
                > owskich dzieci?

Jak do tej pory nic nie wpływa z transferów żydowskich a do budowy organizacje żydowskie dołożyły się tylko 50 mil resztę za-sponsorował POLSKI PODATNIK - z jakiej racji pytam mam sponsorować czyjąś kulturę i to w kwocie 250 milionów zł,a brak jest kasy na zabieg operacyjny dziecka za 2 tys. zł? Przyznasz,że w takiej sytuacji mam prawo czuć frustrację / jak i pozostali Polscy w takiej sytuacji / i jest to naturalna reakcja. :)))

> Do niej nie dociera,że obraża też w ten sposób pamięć pomordowanych Polaków,kt
                > órzy oddali swoje życie ratując i ukrywając tych Żydów oraz tych wszystkich,któ
                > rzy jeszcze żyją i nie podzielają jej antysemityzmu.

Oj tak Środowiska Żydowskie wystarczająco nam dziękują za udzielona pomoc :)) wystarczy dobrze net przewertować :)) albo np. forum żydowskie - tam tą wdzięczność widać dosadnie :)))

> Żadna z takich osób nie potrafi wysłuchać i przyjąć argumentów drugiej strony i
                > nie warto z takimi dyskutować.Ja też czasami sama wpuszczam się w maliny i ule
                > gam takiej pokusie,by dyskutować z czyimiś uprzedzeniami,ale nie warto tego rob
                > ić, ponieważ to tylko dodaje takiej osobie skrzydeł do walki ze "złym światem",
                > który nie przystaje do jej wyobrażeń.

Podałam Ci logiczne argumenty na Twój rys. psychologiczny - ustosunkuj się również argumentami :)) inaczej Twoja pisaninę przyjmę za stek bzdur i chęć dowalenia komuś za swoje poglądy :))) które nie idą w parze z Twoimi poglądami :) Tylko tym razem opieraj sie na tym co napisałam,a nie na tym co chciałabyś zobaczyć :)))
                pozdrawiam
                • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 12:05
                  I nim cos napiszesz - podam Ci jeszcze raz swój punk widzenia - "Dobro człowieka najwyższą wartością" I tutaj wartościuję - co jest bardziej potrzebne człowiekowi ? Zdrowie / opieka medyczna / czy piękne pomniki historyczne? No szamanka rusz głową :)) no chyba,że według Ciebie idea stawiania kościołów,muzeów jest priorytetem górującym nad opieką chorych i cierpiących?
                  Co do antysemityzmu - gdyby było wybudowane Muzeum Historii Polskiej a brakło by kasy na ratowanie życia,zdrowia ludzkiego to tak samo bym sie uczepiła - tak,że Twoje wpieranie mi antysemityzmu jest po prostu śmieszne - nie sadzisz? I nie sadzę abym tylko ja się borykała z takimi problemami inne matki,ludzie również tyle,że inni nie dociekają przyczyn dlaczego nie ma kasy na ich leczenie - ja natomiast jestem detalistką dociekliwą zresztą i dociekam.
                  Aby nie było - moja frustracje również wywołuje budowa kościołów,a nie ma kasy na podstawowe potrzeby ludzi,którzy pod przymusem oddają kasę "elytą" rządzącym.I to ich potrzeby powinny być zaspakajane w pierwszym rzędzie - no chyba,że Ty masz inne spojrzenie - jeżeli tak to słucham :)))
              • egzystencjalka Re: Google 14.01.14, 19:32
                Szamanka
                A to może jeszczem mam dzieciaka zaprowadzać zboczeńcą by sobie grzmocili jego odbyt, bo jak mi dzieciaka nie wygrznocą to będzie atak na kościół i nienawiść do proboszcza?. Błysnełaś obłudą. To mamy milczeć, nie mówić prawdy o tej instytucji bo zaraz atak na kościół , nienawidzisz kościoła?. Ja jestem tradycjonalistka a nasza tradycja to wieszanie księży i biskupów, za non stop stawanie przeciwko polsce i przeciwko wszystkiemu co ludzkie. Podczas zaborów kler trzymał z zaborcami i dlatego co chwila znajdowali klechy powieszone i to jest polska tradycja, to jest patryjotyzm.
                Dlaczego kościół kopnieto w dupsko w europie, bo nie ma na świecie instytucji bardziej patologicznej i bardziej szkodliwej i narodom i ludziom. I nie będe siedziała cicho jak mi Owsiaka największe monstrum ludzkości będzie perfidnie oskarżało i doprowadzało do tego że jakieś dzieci przez nich umrą, bo sprzęd do nich nie trafii przez propagande nienawiści. Nigdy nie będe siedziała cicho na to ładactwo katolickie bo brak reakcji to jest przyzwolenie na zło.
    • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 12:26
      aa i jeszcze co do egzystencjalki zgadzam się z nią całkowicie,że KK dogmaty pokrzywiły moich rodaków nie tylko pod względem seksualnym / tylko pod kołderką w celach reprodukcyjnych / ale i mentalnie spotkałam sie z tym w szkole.Ja dzieci nie posyłam na religię ani tez nie mam zamiaru na wychowanie seksualne :)) / są to dwa aspekty w które nie ma mi nikt prawa ingerować -> seksualność i duchowość /
      Z tego względu,że córka nie uczęszcza na religie została wykluczona z Jasełek i to nie przez katechetkę ale wychowawczynię.Dziecko poczuło sie kiepsko tym bardziej,że u nas wierzy się w to,ze istniał NAZAREJCZYK wychowawczyni argumentowała,ze nie chodzenie na religie równa sie takiemu wykluczeniu - do głowy głupiej babie nie przyszło,ze dziecko mogło taki występ potraktować jako sprawdzenie swoich umiejętności np. aktorskich.
      Niestety głupota króluje i dlatego ten świat wygląda jak wygląda :((( spotykając takie osoby jak w/w i Ty szamanko pozostaje mi tylko współczuć - skrzywionego obrazu rzeczywistości i patrzenia na świat,ludzi tylko ze swojego punktu widzenia - często ograniczonego punktu widzenia / do własnego,nosa,uprzedzeń / :(((
      • wiolcia29_2 Re: Google 14.01.14, 12:34
        Anka nie pochwalam decyzji nauczycielki o wykluczeniu Twojej córki z jasełek. W klasach moich dzieci były dzieci rodziców należacych do Świadków Jehowy i zawsze były zachęcane do przyjścia na klasowa Wigilię choćby po to, żeby poznać inne zwyczaje. Rodzice nie godzili się często, ale dzieci nie były wykluczane.
        Ale Ty znowu chcesz zmieniać innych, na co nie masz wpływu. Jednak tracisz na to dużo energii, bo ciągle powtarzasz o tych urazach. Też tak kiedyś robiłam.
        Widząc w Tobie potencjał proponuję zaangażowanie się w politykę. Sprobujesz swych sił i może uda Ci się coś zmienić. Działaj!
        • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 13:02
          wiolcia29_2 napisała:

> Ale Ty znowu chcesz zmieniać innych, na co nie masz wpływu. Jednak tracisz na t
          > o dużo energii, bo ciągle powtarzasz o tych urazach. Też tak kiedyś robiłam.
          > Widząc w Tobie potencjał proponuję zaangażowanie się w politykę. Sprobujesz swy
          > ch sił i może uda Ci się coś zmienić. Działaj!

Oj ja jedynie przedstawiłam swoje argumenty na zarzut antysemityzmu i braku wrażliwości - nic ponadto :)) podając logiczną argumentację :))
          Wiesz, aby coś zrozumieć i spojrzeć z szerszej perspektywy trzeba DOŚWIADCZYĆ :)))
          • wiolcia29_2 Re: Google 14.01.14, 13:51
            Widzisz, nie narzekam na brak życiowych doświadczeń. Mam ich naprawdę spory bagaż. Także tych szkolnych z piętnowaniem dzieci, w tym interwencję u Rzecznika Praw Dziecka. I po raz kolejny podkreślam iż to, jak nasze dzieci odnajdą się w trudnych sytuacjach, zależy głównie od naszego podejścia. Długie roztrząsanie tematu nie służy dziecku, bo czyni z niego ofiarę.
    • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 13:08
      a lubię czytać innych,poznawać tok rozumowania innych :)) tutaj jest dość materiału aby przedstawić na typowym forum politycznym odnoszącym się do interesów Polski i Polaków - z pewnością podam linki stąd pod ocenę osób,które kierują się w/w interesem :))
      Jeżeli ktoś ciekawy / zwłaszcza Ci co tak na domniemanych "antysemitów" jadą / podaje link do dość ciekawego pro-polskiego portalu :)))
      pozdrawiam.
      wiernipolsce.wordpress.com/
      • brygada_ww Re: Google 14.01.14, 14:01
        ankaskakanka14 napisała:

> a lubię czytać innych,poznawać tok rozumowania innych :)) tutaj jest dość mater
        > iału aby przedstawić na typowym forum politycznym odnoszącym się do interesów
        > Polski i Polaków - z pewnością podam linki stąd pod ocenę osób,które kierują si
        > ę w/w interesem :))
        > Jeżeli ktoś ciekawy / zwłaszcza Ci co tak na domniemanych "antysemitów" jadą /
        > podaje link do dość ciekawego pro-polskiego portalu :)))
        > pozdrawiam.
        > wiernipolsce.wordpress.com/

Nie oceniaj Anka wszystkich jedna miara. Nie lubisz "Boryny", ja tez nie, ale to nie oznacza, ze wszyscy sa tacy sami, spojrz na Tel Aviv i Eilat, szczerze Ci powiem, ze wolalabym tam mieszkac, niz w Polsce.
        • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 15:18
          brygada_ww napisała:

> Nie oceniaj Anka wszystkich jedna miara. Nie lubisz "Boryny", ja tez nie, ale t
          > o nie oznacza, ze wszyscy sa tacy sami, spojrz na Tel Aviv i Eilat, szczerze Ci
          > powiem, ze wolalabym tam mieszkac, niz w Polsce.

Antysemityzm jest w swoim znaczeniu określający osoby,które "nienawidzą" osób pochodzenia żydowskiego z racji ich przynależności rasowej / odsyłam do źródeł / - został mi przypięty tutaj antysemityzm,bo wyraziłam zdanie iz nie podoba mi się,że MOJE podatki defraudowane są na obca mi kulturę,a nie na potrzeby moje :))) żyd,arab,murzyn mieszkający w moim bloku za ścianą nie przeszkadza mi / taki sam człek jak i ja / jednak w momencie gdy mnie zaczyna okradać to wtedy nie jest sympatycznym sąsiadem - tylko kanalią,która zasługuje na wyeliminowanie z mojego otoczenia.Mam nadzieję,ze dość jasno sie wyraziłam i używając słowa "eliminacja" mam na myśli izolację,przeniesienie do środowiska gdzie zostanie poddany resocjalizacji.
          Dlatego tez napisałam wprost,że szkodliwe dla mnie jako Polki jest władza przez osoby obcego pochodzenia,bo takie osoby / i to za moja kasę / będą realizować interesy swoje / i swojego plemienia / a nie moje - mam nadzieję,ze jasno sie wyraziłam i nie będę już tu zmuszana czytać bredni o antysemityzmie pod swoim adresem - przez osoby,które nie zdają sobie nawet sprawy co te słowo oznacza i oceniają drugiego fasadowo.
          • brygada_ww Re: Google 14.01.14, 16:46
            Zyd,arab,murzyn mieszkający w moim bloku za ścianą nie przeszkadza mi / taki sam człek jak i ja / jednak w momencie gdy mnie zaczyna okradać to wtedy nie jest sympatycznym sąsiadem - tylko kanalią,która zasługuje na wyeliminowanie z mojego otoczenia.Mam nadzieję,ze dość jasno sie wyraziłam i używając słowa "eliminacja" mam na myśli izolację,przeniesienie do środowiska gdzie zostanie poddany resocjalizacji.

Ja jestem tego samego zdania i uwier, tez nie chcialabym miec wokol siebie osobnika, ktory okrada, zyczylabym sobie, zeby ktos taki zostal wyeliminowany z mojego srodowiska.

Na poprawe humoru cos Ci powiem... wyobraz sobie, ze "jestem zazdrosna o jedna o to, ze ona moze suszyc wlosy w lazience, a ja mam tylko prysznic i za malo miejsca na suszenie wlosow". Usmialam sie do lez:)))
          • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 19:58
            Twoje komentarze Anka pozostawiam bez komentarza.
            Natomiast chcę Cię przeprosić,że nie napisałam tego wprost do Ciebie,lecz jakby trochę za plecami o Tobie.Natomiast nie przepraszam za treść tego co napisałam.
            • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 20:42
              Alez ja się nie gniewam ani za to ani za tamto - masz prawo oceniać jak i ja Ciebie pisząc,że : widzisz co chcesz widzieć / nie podpierając sie cytatami tego co pisałam / i w związku z tym Twoja opinia jest fasadowa - stekiem bzdur nie podpartych moim pisaniem :)) Gdybym sie miała o coś takiego gniewać na każdą spotkana osobę to bym ciągle nadąsana chodziła - tak,że spoko :)))
              No chyba,że wyciągniesz mój jeden z post w którym jawnie wyrażam swoją niechęć/nienawiść do żydów na tle rasowym,pochodzenia etnicznego ? Jest taki?
              a tymczasem zostawię Ci fajny utworek :)) kończąc tym samym temat mojego rzekomego antysemityzmu ha ha ha
              PRZEPRASZAMY-WAS Leszek Bubel Band
              www.youtube.com/watch?v=oaZQIILvjTs
              :D
              • egzystencjalka Re: Google 14.01.14, 21:33
                Ankaskakanka
                Możesz nie zażydzać wątku, bo one twój antysemityzm będą wykorzystywały. Czyli powiesz że białe jest białe to nie masz racji bo jesteś antysemitka.
                A tu chodzi o bardzo prostą rzecz.
                Jestem tu nowa a nowe miejsca zamazują rozeznanie, ale już w ciągu paru dni widzię na moim smarfonie, bo ja jestem mobilna, że mam tu doczynienia z trzema obłudnicami obrzydliwymi, mona , szamanka i słusznie siebie nazywająca lafirynda.
                Zwróć uwagę na rodzaj obłudy i agresje, co napiszesz niezgodnenego z ich klasztornym pojmowanie życia to chcesz im coś narzucić, czyli zwalczają obłudnie inny sposób życia wyjąc że są nim atakowane, a tak naprawdę to ty masz zmienić swój pogląd i iść na zakonnice bo inaczej wyzwą ciebie od nietolerancyjnych , bo one dewotki więdzą najlepiej. Mówie o Owsiaku i skandalicznym zachowaniem katolików, no to jest fakt , to masz zamilknąć bo prawda obłudę podskakującą bardzo boli i tym samym agresywnie domagają się milczenia i szantażują że jeśli będziesz mówiła prawdę to będziesz agresywna i nietolerancyjna, to despotyzm, agresywny despotyzm. Anka pamiętaj jedno, prostytutka to tylko zawód, kurestwo to cecha charakteru.
                • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 21:44
                  Ja nie narzucam - ja tylko pytam teraz gdzie jest ten mój rzekomy antysemityzm w postach.Sama gdybym była świadkiem,że ktoś napada na żyda tylko dlatego że jest żydem to bym interweniowała,bo żyd to też człowiek.Ja tutaj poruszyłam inną kwestię - taką,że jesteśmy okradani przez KK środowiska żydowskie oraz zaakcentowałam,że mi sie to nie podoba za co zostałam antysemitką - dlatego też cały czas czekam na mój rzekomy post gdzie przejawiłam niechęć do żyda za to,ze jest żydem / czyli na tle rasowym /
                  Nie można tak bezkarnie obrażać kogoś.
                  • egzystencjalka Re: Google 14.01.14, 21:53
                    Anka
                    Antysemityzm to wada, więc obłudne osoby aby stwierdzić że białe jest czarne będą uderzały w wady, aby ci wykazać że białe jest napewno czarne bo ty jesteś antysemitka. Agresja do innych to je cechuje, uwypukliły mi się na nowym forum przez swoją agresje obłudą.
                  • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 22:44
                    Widzę,że masz krótką pamięć.
                    Tutaj słonko,tutaj :
                    forum.gazeta.pl/forum/w,210,144529493,147657595,Re_Zaslepienie_fanatyzm_czy_raczej_manipulacja_.html
                    • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 23:04
                      A tutaj przypomnienie dla koleżanki,która też cierpi na zaniki pamięci.

[i]Re: Zaslepienie, fanatyzm czy raczej manipulacja?
                      Autor: egzystencjalka 25.10.13, 13:24
                      Dodaj do ulubionych Skasujcie
                      Odpowiedz cytując Odpowiedz
                      ankaskakanka14
                      1. To żydzi zostali zaatakowani, twoje urojenia z broniących się robią agresorów, a żydowskie dzieci też giną, ale jak widać to dla ciebie nie jest ważne. W takim stanie nienawiści można powiedzieć że AK atakowało biedne SS gestapo.
                      2. Nikt nie atakuje polski z nienawiści to urojnienia, aby sobie wymyślić powód do dalszej nienawiści.
                      3. Przerażające jest to że po zagładzie poskich żydów w gettach tu jeszcze jest możliwe istnienie spadkobierców faszystów.
                      4. Teraz możesz się leczyć, kiedyś dostałaśbyś kule w łeb od AK, bo Armia Krajowa antysemitów traktowała jak zdrajców narodowych, bo gineli żydzi rodziny polskie z tej nienawiści.
                      5. Pokłosie to film o współczesnych zgenerowanych wiochach, tak skrajnie nienawidzących bo tak skrajnie prymitywnych. A pogromy żydów w PL to sporo ich było. Przeczytaj lekturę pierwszej LO Marii Konopnickiej, to krótka nowelka o tym jak zaborcy w Polsce głupotę na żydów podpuszali, bo to zawsze była bezmyślna tłusza.
                      • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 23:30
                        [i]I jeszcze dla koleżanki :
                        Autor: egzystencjalka 25.10.13, 14:01

ankaskakanka14
                        1. Tak to urojenia, bo to muezum upamiętnia miliony ofiar, dzieci, kobiet i mężczyzn mordowanych w potworny sposób a jakoś nie dlatego nie ma na szkoły, ponieważ kasa idzie miliardami na kler i dlatego nie ma tu sporo rzeczy. To jak twierdzić że szambo na trawniku jest ekstra, a papierek na trawniku przeszkadza.
                        2. Odrazu widać że szkołe szerokim łukiem omijałaś, bo to brednie o źle zachowujących się żydach, to propaganda Hitlera zaczeła i tu do różnych pseudonarodowców docierać za pomocą kleru, wtenczas...bardzo antysemickiego i konkordat z hitlerem mającego. Ale przyzwoici polacy to piętnowali.
                        3. Szokiem jest to że antysemita to osoba która właściwie popiera ideologię która zamordowała miliony niewinnych, to jest szok.
                        • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 23:35
                          Autor: egzystencjalka 25.10.13, 14:43

ankaskakanka14
                          To wyburz wszystkie galerie w polsce zbudowane za prywatne pieniądze, no bo sztuka to jest przemoc psychicza.
                          Jesteś poważnie chora psychicznie, co ciebie boli że takie muzeum upamiętnia to co tobie pokrewni zrobili. Ofiara załużyła oczywiście?
                          Wszystko co piszesz jest urojeniem, alternatywna rzeczywistość tworzona w chorej psychice .
                    • szaman.ka Re: Google 14.01.14, 23:47
                      Autor: egzystencjalka 25.10.13, 16:14

Ankaskakanka napisała:
                      "Nikt im nie kazał zostawiać majątków i uciekać z ze zrujnowanego kraju.To był ich wybór :)) A za czyjś wybór ja nie odpowiadam i nie widzę żadnego logicznego uzasadnienia abym musiała odpowiadać za ich wybór.
                      A teraz pytanie kiedy Żydzi rozliczą się za mordy na POLSKICH PATRIOTACH? "

A to krematorium to był żydów wybór tak, pozostawili kamienice aby się gazem naćpać.?
                      Żydzi walczyli razem z polakami przeciwko niemcom. Tak więc antysemitów jak ty to Armia Krajowa wyzwalała z kolaboracji kulą w łeb.
                      Masz szczęscie że nie żyjesz podczas drugiej wojny światowej, bo już byś łysa chodziła, za antypolskość, a jabyś doniosła na żyda to byś kulkę łykneła.

Bez komentarza !
                      • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 00:02
                        Szamanka
                        A czy ja mówię że antysemityzm jest dobry ?
                        Nie.
                        Ja mówię o waszej obłudzie, że aby Ance wmówić że czarne jest białe to powołujecie się na ten antysemityzm, by wszystko co powie , czyli że białe jest białe, to nie ma racji bo jest antysemitka.
                        W tym rozmiarze to wy ją prześladujecie wykorzytując wadę którą ma , aby bezczelnie udowodnić że czarne jest białe. A doskonale wiadomo że wada nie świadczy o każdej jej wypowiedzi, wada nie powoduje że nie umie rozróżnić patelni od czajnika, co ty próbujesz jej wmówić. To ty teraz jesteś agresywna a ona jest ofiarą, naiwną ofiarą.
                        • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 00:16
                          Autor: ankaskakanka14  26.10.13, 16:
                          egzystencjalka napisał(a):

> ankaskakanka14
                          > Każdy psychiczny na psychiatryku przekonuje że go psychiatra wrabia, a on cały
                          > zdrowy jest.
                          > Schizofrenia bezobjawowa nie miała objawów, a tu przy antysemityźmie mamy uroje
                          > nia, ta twoja" Prawda" to...urojenia... Niestety trzeba mieć wiedzę bo paranoik
                          > często potrafi przekonywać w tej swojej urojonej prawdzie, iż naprzykład św Wo
                          > jciech czyli patrona Polski zabili Żydzi. Opisuje makabry jakiej się na nim dop
                          > uścili. A św Wojciecha zabili polanie bo ze swojej próżności katolickiej obraża
                          > ł non stop ludzi, kilka razy go przegonili z grodu, ale się tak uczepił jak pij
                          > any płotu że w końcu zirytowany rycerz rozwalił mu łeb. Tak więc na tym prostym
                          > przykładzie widać iż urojenia tworzą alternatywny świat. Nie mylić urojeń z ha
                          > lucynacjami. Bo urojenia to błędne postrzeganie, a haluny no to chyba wiadomo.

Napiszę Ci tak: przeleć opinie na internecie i skonfrontuj czy tylko ja tak myślę :)) Przykro mi kobito - potrafię analizować swoje myślenie i porównywać do myślenia innych / weryfikuję siebie,a skalą porównawczą sa inni ludzie / - niezależnie w jakiej dziedzinie życia :))
                          Dlaczego się uparłaś,że Pomniki Pamięci / Żydowskiej / są ważniejsze od ratowania zdrowia i życia Polaków?
                          • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:19
                            szaman.ka napisała:

> Napiszę Ci tak: przeleć opinie na internecie i skonfrontuj czy tylko ja tak myś
                            > lę :)) Przykro mi kobito - potrafię analizować swoje myślenie i porównywać do m
                            > yślenia innych / weryfikuję siebie,a skalą porównawczą sa inni ludzie / - nieza
                            > leżnie w jakiej dziedzinie życia :))
                            > Dlaczego się uparłaś,że Pomniki Pamięci / Żydowskiej / są ważniejsze od ratowan
                            > ia zdrowia i życia Polaków?

Chociażby dlatego,że to JEST MOJA KASA :))) i mogę się nią podzielić jak mam na swoje potrzeby w innej sytuacji nie dzielę się.I nie patrze teraz ze swojej perspektywy ale wszystkich naszych? czy może tylko moich rodaków pa !
                        • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:17

> Szamanka
                          > A czy ja mówię że antysemityzm jest dobry ?
                          > Nie.
                          > Ja mówię o waszej obłudzie, że aby Ance wmówić że czarne jest białe to powołuje
                          > cie się na ten antysemityzm, by wszystko co powie , czyli że białe jest białe,
                          > to nie ma racji bo jest antysemitka.
                          > W tym rozmiarze to wy ją prześladujecie wykorzytując wadę którą ma , aby bezcze
                          > lnie udowodnić że czarne jest białe. A doskonale wiadomo że wada nie świadczy o
                          > każdej jej wypowiedzi, wada nie powoduje że nie umie rozróżnić patelni od czaj
                          > nika, co ty próbujesz jej wmówić. To ty teraz jesteś agresywna a ona jest ofiar
                          > ą, naiwną ofiarą.

Ona nie jest w stanie pojąć,że dla mnie niech se żyd żyje długo i szczęśliwie byle nie za moja kasę i nie moim kosztem - ona zdaje sie nie jest w stanie zrozumieć słowa antysemityzm i odnieść go do rzeczywistości , bo upiera się ze mój antysemityzm przejawia się tym,ze dbam o swój interes hi hi hi ! Nie dotarło do niej nawet,że gdyby to był murzyn,arab czy chińczyk to tak samo bym sie wkurzyła,bo ktoś kosztem zdrowia moich dzieci i dzieci innych wydaje sobie lekką ręka na jakieś muzea,a wartościując życie i zdrowie ludzkie jest ważniejsze jak jakieś pomniki historii.Jednak obawiam się,że do niej to nie dotrze :(((
                      • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:11
                        szaman.ka napisała:

> Autor: egzystencjalka 25.10.13, 16:14
                        >
                        > Ankaskakanka napisała:
                        > "Nikt im nie kazał zostawiać majątków i uciekać z ze zrujnowanego kraju.To był
                        > ich wybór :)) A za czyjś wybór ja nie odpowiadam i nie widzę żadnego logicznego
                        > uzasadnienia abym musiała odpowiadać za ich wybór.
                        > A teraz pytanie kiedy Żydzi rozliczą się za mordy na POLSKICH PATRIOTACH? "
                        >
                        >
                        >
                        > A to krematorium to był żydów wybór tak, pozostawili kamienice aby się gazem na
                        > ćpać.?
                        > Żydzi walczyli razem z polakami przeciwko niemcom. Tak więc antysemitów jak ty
                        > to Armia Krajowa wyzwalała z kolaboracji kulą w łeb.
                        > Masz szczęscie że nie żyjesz podczas drugiej wojny światowej, bo już byś łysa c
                        > hodziła, za antypolskość, a jabyś doniosła na żyda to byś kulkę łykneła.

>
                        > Bez komentarza !
                        >

Dalej nie widzę związku moich postów z antysemityzmem ->>>>>> Antysemityzm – postawa wyrażająca uprzedzenie, niechęć, wrogość i dyskryminację Żydów oraz osób pochodzenia żydowskiego, postrzeganych jako grupa religijna, etniczna lub rasowa.<<<<<<<<<<<
                        Jeszcze raz gdzie wyraziłam niechęć do żydów za ich pochodzenie religię czy przynależność etniczną?
                        Jak chcą stawiać pomniki swojej kultury - to proszę bardzo ALE NIE MOIM KOSZTEM i w tym zdaniu koleżanko nie ma antysemityzmu.
                        ośmieszasz się tylko
                        Odejmij swojemu dziecku opiekę medyczną a daj obcym na pomniki ich kultury - jesteś nienormalna skoro każesz mi myśleć takimi kategoriami
                        forum.gazeta.pl/forum/w,271,144048786,144052343,300_mln_tylko_kosztowalo_muzeum_dla_zydow.html

Dziecko ma szmery w sercu... zbadają je za rok. Przez limity NFZ
                        www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131011/GRUDZIADZ01/131019906

chociaż wątpię abyś zrozumiała coś z tych linków,które wkleiłam uczepiwszy sie mojego antysemityzmu ha ha ha !!!!
                        • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 00:14
                          Anka
                          Przestań już z tym antysemityzmem naiwniaczko bo one to wykorzystują aby ci wmówić że nigdy nie masz racji.
                          • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:21

> Anka
                            > Przestań już z tym antysemityzmem naiwniaczko bo one to wykorzystują aby ci wmó
                            > wić że nigdy nie masz racji.

tym samym sie ośmieszając co jest nawet zabawne :)))
                            • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 00:27
                              Anka
                              To ona się tobą bawi, jesteś narzędziem w jej rękach, bo jak nie chcesz pojąć że czarne jest białe to wykrzyczy od antysemitek by postawić na tym że czarne jest białe. Kiedykolwiek ją skrytykujesz pojedzie ci antysemityzmem i to ona wygrywa i ludzie mogą uwierzyć że jej obłuda to prawda. Antysemityzm tobie szkodzi a nie Żydom.
                              • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 00:28
                                Autor: egzystencjalka 25.10.13, 14:43

ankaskakanka14
                                To wyburz wszystkie galerie w polsce zbudowane za prywatne pieniądze, no bo sztuka to jest przemoc psychicza.
                                Jesteś poważnie chora psychicznie, co ciebie boli że takie muzeum upamiętnia to co tobie pokrewni zrobili. Ofiara załużyła oczywiście?
                                Wszystko co piszesz jest urojeniem, alternatywna rzeczywistość tworzona w chorej psychice .
                                Poprzedni
                                Sortuj: drzewkoPokaż ws
                                • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 00:38
                                  Szamanka
                                  Długo ją bedziesz terroryzować że jeśli nie uwierzy w twoją obłudę to będziesz się darła antysemitka. ?Myślisz że tego szantażu nie widać. ?Bo ty idziesz tym torem, krytyka ateistów to fobia, krytyka kościoła to fobia, krytyka hedonistów to fobia, czyli nikogo nie wolno krytykować bo będziesz wysyłała go na wariatówek. Gdyż ty znasz jedyną prawdę a każdą krytykę trzeba poniżyć i nazwać wariactwem zależnie do jakiej grupy, stadności przynależysz. Co jest bardzo nieuczciwe, i wychodzi cała upadłość moralna i rodzaj zaburzenia.
                                  • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 00:42
                                    Egzystencjalko,przecież ja wklejam Twoje posty,a nie swoje !
                                    • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 00:49
                                      Szamanka
                                      Ty się drzesz za pomocą moich postów, że czajnika od patelni nie odróżnia bo jest antysemitka. Tu gra twoje zaburzenie główną role, ty ten mechanizm często stosujesz, czyli ktoś ciebie za coś skrytykuje prawdziwie, to się drzesz np: homofob by tym odbić krytykę i postawić krytkanta w złym świetle, a jego krytykę uznać za nieprawdziwą. Co z tego że jest antysemitką, to nie znaczy że nie umie mówić obserwowalnej prawdy w innym miejscu, rozciągasz jej antysemityzm na cały świat a ona ma tylko problem żyda a nie całego świata.
                                      • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:51

ona ma tylko problem żyda a nie całego świata.

swoich finansów egzystencjalko :)) w prawie polskim konstytucji nigdzie nie pisze,że mam sponsorować mniejszości narodowe ze swoich podatków,a skoro nie ma takiego zapisu więc nie muszę.
                                        • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:54
                                          a szamanka cierpi na antypolizm skoro obcą kulturę i wydatki na nią stawia wyżej jak życie i zdrowie swoich rodaków - to już chyba nawet nie antypolizm tylko zwykła zdrada :(((
                                          • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 00:58
                                            Anka
                                            On się teraz cieszy że zakryła swoje wady twoim antysemityzmem.
                                            • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 01:06

> Anka
                                              > On się teraz cieszy że zakryła swoje wady twoim antysemityzmem.

a ja się cieszę,że odkryłam jej nową wadę -> antypolizm :))
                                              • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 01:08
                                                Według niej każdy kto wspomni o w/w to antysemita - tak do problemu podchodzą tylko żydzi o nastawieniu antypolskim i to jest właśnie cała szamanka - a kto by sie spodziewał :)))
                                              • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 01:17
                                                Anty
                                                Nie ona nie jest antypolką, przykryła krytykę osób lub osoby swojej, robiąc z ciebie wariatkę. Teraz nadal może być zakłamana bo twoja krytyka została przykryta twoją fobią, czyli twoja krytyka straciła w oczach innych prawdziwość. Nigdy nie spotkałaś osób które wykorzystują czyjeś wady by zbić czyjąś wypowiedź? Czyli ty mu że skarpetki śmierdzą a on zajmij się swoim antysemityzmem i mu skarpetki nadal śmierdzą bo ty zajełaś się swoim antysemityzmem i żydami i w oczach innych nawet jak skarpetki capią jak nieprzytomne, to z tobą jest coś nie tak że go krytykujesz .
                                                • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 01:22

> Anty
                                                  > Nie ona nie jest antypolką, przykryła krytykę osób lub osoby swojej, robiąc z c
                                                  > iebie wariatkę. Teraz nadal może być zakłamana bo twoja krytyka została przykry
                                                  > ta twoją fobią, czyli twoja krytyka straciła w oczach innych prawdziwość. Nigdy
                                                  > nie spotkałaś osób które wykorzystują czyjeś wady by zbić czyjąś wypowiedź? Cz
                                                  > yli ty mu że skarpetki śmierdzą a on zajmij się swoim antysemityzmem i mu skarp
                                                  > etki nadal śmierdzą bo ty zajełaś się swoim antysemityzmem i żydami i w oczach
                                                  > innych nawet jak skarpetki capią jak nieprzytomne, to z tobą jest coś nie tak ż
                                                  > e go krytykujesz .

Zrobiła z siebie antypolkę i wszystko w tym temacie :))) bo interes obcych postawiła wyżej jak interes kraju w którym mieszka takich ludzi określa sie tylko jednym słowem -> zdrajcy :)))
                                                  Nazwała mnie antysemitka bo nie chce sponsorować OBCEJ mi kultury./ w tym wypadku żydowskiej /
                                                  Jest antypolką i wszystko w tym temacie.Interes moich rodaków stawiam wyżej jak interes obcych i co myślą inni o mnie w tym wypadku to mnie nie interesuje - a ona pokazała kim jest :)) zdrajczynią :)))
                                                  pa
                                                  • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 01:29
                                                    Anka
                                                    Ale ty tępa jesteś jej tylko śmierdzą skarpetki, a teraz w oczach innych pachną, bo zrobiła z ciebie wariatkę przykrywając przykry zapach twoją fobią.
                                                  • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 01:42
                                                    Autor: egzystencjalka 25.10.13, 15:53

ankaskakanka14
                                                    Przecież jesteś antysemitką i to polacy okradali żydów, menele co myśleli że donos na sąsiada da mu menelowi bez pracy majątek pracującego.
                                                    A byli wyganiani bo dobrze jest mieć kozła ofiarnego do bicia za swoją głupotę. Ty się muszisz leczyć, bo non stop urojenia patologii społecznej.
                                                  • szaman.ka Skutki stosowania mechanizmów obronnych 15.01.14, 10:35
                                                    takich jak wypieranie.

wyborcza.pl/1,75477,14574892,Odnaleziona_corka_komendanta_Auschwitz___Byl_najmilszym.html#TRrelSST
                                                  • egzystencjalka Re: Skutki stosowania mechanizmów obronnych 15.01.14, 11:02
                                                    Szamanka
                                                    A gdzie ty widzisz wypieranie i jakie skutki tego wypierania? Niemcy nie byli zwyrodnialcami, to był naród jak każdy, ojcowie kochający dzieci, których praca polegała na usuwaniu jak im propaganda wmówiła szkodliwych osobników o nazwie żyd by wszystkim się lepiej żyło. Żadna armia nie idzie na wojnę bo chce zła, tylko armii się wmawia że idą walczyć dla jakiegoś szlachetnego dobra. Gdyż żadna armia nie walczy i nie strzeli jak ktoś będzie wył, ha koledzy pójdziemy pomordować co? Ludzi się przekonuje że walczą z zagrożeniem o lepszy świat. Tak jak kler najkrwawszy z bestii , wmawia że katolicyzm to dobro i prześladowania jakiegoś gender to walka o dobro dzieci. Tak działają totalitaryzmy ogłupiającą propagandą i ludzie myślą że walczą dla dobra.
                                                  • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 02:39

> Anka
                                                    > Ale ty tępa jesteś jej tylko śmierdzą skarpetki, a teraz w oczach innych pachną
                                                    > , bo zrobiła z ciebie wariatkę przykrywając przykry zapach twoją fobią.

a z siebie zdrajcę i antypolkę z dwojga złego wole być wariatką - no przynajmniej w oczach takich jak ona - zdrajców :)) bo Polak taki prawdziwy Polak będzie widział to inaczej.
                                                    Nie pisz już szamanko / no przynajmniej pod tym nickiem / nic do mnie ani jeżeli możesz o mnie - nie dość,że brzydzę się takimi jak Ty to i gardzę.
                                                    Idź i głoś,że Polacy,którzy nie chcą sponsorować żydów to antysemici i krzyż Ci na drogę.
                                                  • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 03:17
                                                    Anka
                                                    Antysemityzm to antypolskość. Polacy czasów Jagielonów to potęga była jak teraz USA, bo jak USA była różnorodność społeczna, a to daje największy rozwój państwa. Tu byli wszyscy tatarowie, mongołowie, żydzi, litwini, protestanci, kalwini, arianie, katolicy i wszyscy się tolerowali i szanowali swoją inność i to dało że Polska była miodem płynąca. Chłopi wtenczas wolni byli i tyle złota mieli że nie jeden książe pod władaniem kleru w europie nigdy nie widział. To była naprawdę potęga nad potęgami, statki po same burty obciążone płyneły ze złotem. Kleru polak nie słuchał bo nie człowiek dla religii tylko religia dla człowieka, więc jak podpuszczał kler na innych to był wyśmiewany i klapsa dostawał jak już rycerza polskiego wku...ł by palić kobiety na stosie. Teraz część polaków nie mają godności i zamiast przez łeb za tą agresje z ambon, to jeszcze biegają jak podpuszczeni na innych. Brak honoru typowo polskiego. Kler był skrajnie antysemicki i jak otworzył jeden nasz elekcyjny królik szoły Jezuickie, tak w tych szkołach uczono nienawiści do innych, jak teraz podzielili polskę i ci nawzajem zaczeli się kraść i nienawidzieć i dyby chłopom podkręcać. Polska usiadła i nawet nieagresywna Austria tu weszła i słabiutkie prusy nas rozebrały , tak polska upadła. Zaborcy by polacy się kłócili non stop na żydów podpuszczali aby naród powstań nie wygrywał a kler wtórował i że cara trzeba polaczki słuchać watykan dodawał. Tak więc antysemityzm jest antypolski i to samo było i w wojnę i za komuny.
                                                  • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 08:56
                                                    Myślałam,ze w Polsce antysemityzm,a tu sie okazuje,że antypolizm - banda sprzedawczyków pilnujących interesów obcych i w razie wyrażenia swojej dezaprobaty atakowani jesteśmy "antysemityzmem" żałosne i przykre.Ciekawa jestem ile płacą takim sprzedawczykom za pacyfikacje Polaków?
                                                  • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 09:07
                                                    Anka
                                                    Antysemityzm to antypolskość , w czasie wojny kule w łeb byś od AK dostała, bo był traktowany jak zdrada ojczyzny. Teraz masz tylko terapie ,się podejmij dla własnego dobra, bo będzie gorzej.
                                                  • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 09:15

> Anka
                                                    > Antysemityzm to antypolskość , w czasie wojny kule w łeb byś od AK dostała, bo
                                                    > był traktowany jak zdrada ojczyzny. Teraz masz tylko terapie ,się podejmij dla
                                                    > własnego dobra, bo będzie gorzej.

ile Ci płaca? A ile szamance,ze niechęć sponsorowania żydów jestem wyzywana od antysemitki ?
                                                  • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 09:24
                                                    Kierownictwo Walki Cywilnej.
                                                    Proklamacja ta została opublikowana przez całą prasę podziemną,
                                                    przesłana do Londynu i wielokrotnie odczytana przez BBC, radio ŚWIT i
                                                    inne alianckie stacje radiowe.
                                                    18 marca 1943 roku to samo Kierownictwo Walki Cywilnej wystosowało
                                                    następną proklamację, aby przeciwdziałać stosowaniu szantażu wobec
                                                    Polaków udzielających schronienia Żydom:
                                                    Kierownictwo Walki Cywilnej ogłasza, co następuje: naród polski, sam
                                                    będąc ofiarą straszliwego terroru, z przerażeniem i współczuciem
                                                    zaświadcza o rzezi pozostałej jeszcze przyżyciu ludności żydowskiej w
                                                    Polsce. Ich protest przeciw tej zbrodni doszedł do uszu wolnego
                                                    świata. Ich owocna pomoc Żydom uciekającym z gett i obozów zagłady,
                                                    skłoniła niemieckiego okupanta do wydawania dekretów grożących
                                                    śmiercią Polakom, którzy będą pomagać Żydom w ukrywaniu się. Ale
                                                    niektórzy, pozbawieni czci i honoru, rekrutujący się ze świata
                                                    przestępczego, odkryli nowe, świętokradcze źródło korzyści:
                                                    szantażowanie Polaków ukrywających Żydów i samych Żydów.
                                                    Kierownictwo Walki Cywilnej ostrzega, że każdy przypadek szantażu
                                                    będzie zarejestrowany i ukarany z całą surowością - jeśli to możliwe
                                                    natychmiast, jeśli nie - w przyszłości.
                                                    Zgodnie z instrukcjami Kierownictwa Walki Cywilnej, po ogłoszeniu
                                                    niniejszej proklamacji, sądy podziemne wydały wiele wyroków śmierci.
                                                    Prasa podziemna i radio podawały, gdy taki wyrok wykonano (przez
                                                    rozstrzelanie). Za prześladowanie Żydów wyroki wykonano na
                                                    następujących Polakach: Bogusławie alias Borysie Pilniku, Warszawa;
                                                    Antonim Rozmusie, dowódcy plutonu policji kryminalnej w Warszawie;
                                                    Janie Grabcu, Kraków; Wacławie Noworolnym, Lipnica Wielka; Tadeuszu
                                                    Stefanie Karczu, Warszawa; Franciszku Sokołowskim, Podkowa Leśna;
                                                    Antonim Pajorze, Dobranowice; Januszu Krystku, Grębków; Janie
                                                    Lakińskim, Warszawa;Bolesławie Szostaku, Warszawa; Antonim Pietrzaku,
                                                    Warszawa.
                                                    W nagłych przypadkach, kiedy przedłużenie sprawy mogło zagrażać życiu
                                                    lub bezpieczeństwu ukrywających się Żydów lub ukrywających ich ludzi,
                                                    Kierownictwo Walki Cywilnej, dekretem z dnia 7 lutego 1944 roku,
                                                    zezwoliło na natychmiastową likwidację szantażystów i donosicieli, bez
                                                    wyroku sądowego, lecz jedynie na podstawie rozkazu miejscowych władz
                                                    Podziemia, najczęściej dowódcy Walki Cywilnej. Naprzykład miejscowy
                                                    dowódca, Witold Rudnicki, wydał rozkaz rozstrzelania bez wyroku
                                                    sądowego czterech szantażystów grożących zdradą Żydów ukrywających się
                                                    w Pustelniku k.Warszawy.

Zanotowano wiele przypadków wykonywania doraźnych wyroków śmierci na
                                                    ulicach i w domach.
                                          • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 01:05
                                            Żaden Polak nie postawi wyżej pomników obcej kultury jak życie i zdrowie swoich rodaków ->

~Ojczyzno ma [2013-04-15 09:39]

ILE lat jeszcze POLACY będą dyskryminowani we WŁASNYM kraju ? ? ? . Dlaczego od dziesiątków lat rządzi nami mniejszość narodowa ? Czy można nazywać DEMOKRACJĄ system, w którym większość, czyli Polacy nie maja wpływu na władzę,gospodarkę,finanse,edukację,kulturę, media i politykę we własnym jakoby kraju ? ? ? .

@Autor
                                            Już dawno nie ma ŻADNYCH ŻYDÓW POLSKICH. Pozostali tylko ci, zainteresowani terytorium na bliskim wschodzie i okradaniem Polski.
                                            Bez jakiegkokolwiek poczucia wstydu, za swoich współplemieńców, którzy mordowali Polaków za komuny. Sami kalumniarze i gnidy.
                                            Mam nadzieję, że losy Polski i zydów rozeszły się - paradoksalnie, dzięki tym właśnie kalumniarzom - na zawsze.
                                            MARTINEZ010.06.2013 17:58

23.11.2013 14:39 ~aaaa

Nie "żydzi polscy", tylko żydzi w Polsce.

takich komentarzy na necie jest więcej - czyli według Ciebie szamanko Ci wszyscy to antysemici? tak? A była Ty u lekarza psychiatry?
                                            Według mnie to sa ludzie,którzy dbają o swój interes.
                                            Przykre,ze według Ciebie ludzie,którzy dbają o swój interes to antysemici.
                                            Szamanko duzo,dużo zdrówka :)) zyczę :))
                                    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:49
                                      Szamanko wskaż mi w naszej Konstytucji gdzie konstytucyjnie jestem zobowiązane do sponsoringu mniejszości narodowych w swoim kraju? / oraz KK przy okazji / gdzie masz taki zapis?
                              • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:33

> Anka
                                > To ona się tobą bawi, jesteś narzędziem w jej rękach, bo jak nie chcesz pojąć ż
                                > e czarne jest białe to wykrzyczy od antysemitek by postawić na tym że czarne je
                                > st białe. Kiedykolwiek ją skrytykujesz pojedzie ci antysemityzmem i to ona wygr
                                > ywa i ludzie mogą uwierzyć że jej obłuda to prawda. Antysemityzm tobie szkodzi
                                > a nie Żydom.

Ale dość dobry materiał aby skopiować i np. ludziom pod przychodniami / oczekującymi miesiącami na miejsce w szpitalu / rozdać aby nabrali świadomości na co idzie ich kasa z podatków - tak,ze nie czuje sie przegrana.
                                • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:36
                                  szamanko napisz cos jeszcze odnośnie mojego antysemityzmu bo nie chce sponsorować ich kultury ze swoich podatków - pisz,pisz :)))
                              • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 00:48
                                Autor: egzystencjalka 25.10.13, 16:36

Ankaskakanka14

Zwróć uwagę na tą blondynę co podchodzi do żandarma na tym filmie, to taka jak ty i wiesz co jej zrobią chłopcy z karabinami?

www.youtube.com/watch?v=24OdZHdiPSY&feature=youtube_gdata_player
                                • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 01:06
                                  jeszcze raz ten link,bo jakoś się źle skopiował:Autor: egzystencjalka 25.10.13, 16:36

Ankaskakanka14

Zwróć uwagę na tą blondynę co podchodzi do żandarma na tym filmie, to taka jak ty i wiesz co jej zrobią chłopcy z karabinami?
                                  www.youtube.com/watch?v=24OdZHdiPSY&feature=youtube_gdata_player
                        • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 00:25
                          Autor: ankaskakanka14  25.10.13, 08:1

> kropidlo5
                          >
                          > To paranoja i antysemityzm wcaleje nie jest wolnością słowa, jest karany, możes
                          > z sprawdzić lub jeśli stana jest poważny to sąd wysyła na leczenie, bo paranoik
                          > to nienawistnik, chodząca święta inkwizycja .
                          > Paranoja to choroba osób niewykształconych, tak boją się świata że każda inność
                          > powoduje agresję i antysemityzm jest chorobą przeskakującą naprzykład na homo
                          > lub lemingów lub kobiety itd. Mechanizm jest skrajnie prymitywny, bo przenosi s
                          > ię własne wady na kozła ofiarnego, więc niszczy taki ojczyznę głupotą i złodzie
                          > jstwem i za stan zastany szuka winnych, ale jest tak próżny że nie widzi swoich
                          > wad, uważa się za wspaniałego, więc ktoś musi być winny. Z tej nienawiści zacz
                          > yna chorować psychicznie, czyli w stany urojone, urojonych żydów i fałszuje his
                          > torię urojeniami lub za każdym drzewem widzi spiskującego żyda. A historycznie
                          > to żydzi byli pozytywnym zjawiskiem dla Polski jednak państwo wielonorodowe zac
                          > zęło być kłócone nawzajem i jak Polskę rozebrali, głupotę podpuszali zaborcy na
                          > żydów i stąd jest ten polski antysemityzm.

No ja obecnie w polityce to widzę antypolizm / czyżby żydzi tez chorowali / Jedno jest pewne mieszanina narodowościowa kulturowa jest szkodliwa,a czy żydzi byli czymś dobrym dla Polski? Wątpię,zresztą oni na przełomie wieków byli wypędzani z wielu krajów,a nie wierze w to,że wszyscy sa antysemitami - widocznie cos z nimi jest nie tak.Zresztą obecnie obserwując ich poczynania w Palestynie wole z nimi nie mieć nic do czynienia i to nie jest paranoja czy nienawiść,a zwykła obawa aby nie doszło do sytuacji / jaka ma miejsce w Palestynie / że Izraelczyk strzela mojemu dziecku w głowę.To jest tylko zwykły strach,obawa a nie paranoja czy inna choroba psychiczna.
                          socjologiakrytyczna.blog.onet.pl/2011/03/30/wojciech-mann-23-dni-meki-pacyfikacja-palestynczykow-przez-zydow/

Takimi działaniami skutecznie tworzą "antysemityzm" chociaż np. u mnie to jest tylko zwykły strach i obawa dlatego osobiście jestem za tym aby takich do siebie nie przyjmować i wzorem z historii po prostu wyrzucać ze swojej ziemi.Zaprosisz takiego ugościsz,a on Ci dzieciaka utłucze,bo ktoś tam w jakiejś książce napisał że sa "ponad wszystko"
                          • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 00:31
                            szaman.ka napisała:

> No ja obecnie w polityce to widzę antypolizm / czyżby żydzi tez chorowali / Jed
                            > no jest pewne mieszanina narodowościowa kulturowa jest szkodliwa,a czy żydzi by
                            > li czymś dobrym dla Polski? Wątpię,zresztą oni na przełomie wieków byli wypędza
                            > ni z wielu krajów,a nie wierze w to,że wszyscy sa antysemitami - widocznie cos
                            > z nimi jest nie tak.Zresztą obecnie obserwując ich poczynania w Palestynie wole
                            > z nimi nie mieć nic do czynienia i to nie jest paranoja czy nienawiść,a zwykła
                            > obawa aby nie doszło do sytuacji / jaka ma miejsce w Palestynie / że Izraelczy
                            > k strzela mojemu dziecku w głowę.To jest tylko zwykły strach,obawa a nie parano
                            > ja czy inna choroba psychiczna.
                            > socjologiakrytyczna.blog.onet.pl/2011/03/30/wojciech-mann-23-dni-meki-pacyfikac
                            > ja-palestynczykow-przez-zydow/
                            >
                            > Takimi działaniami skutecznie tworzą "antysemityzm" chociaż np. u mnie to jest
                            > tylko zwykły strach i obawa dlatego osobiście jestem za tym aby takich do siebi
                            > e nie przyjmować i wzorem z historii po prostu wyrzucać ze swojej ziemi.Zaprosi
                            > sz takiego ugościsz,a on Ci dzieciaka utłucze,bo ktoś tam w jakiejś książce nap
                            > isał że sa "ponad wszystko"

A teraz mi wskaż gdzie na tle rasowym wyrażam niechęć do żydów - wyrażam obawę koleżanko wobec ich działań / a nie do ich pochodzenia,religii itp. / a do tego mam prawo i nie jest to antysemityzm :))
                            ośmieszaj sie dalej :)))
                    • ankaskakanka14 Re: Google 14.01.14, 23:57
                      szaman.ka napisała:

> Widzę,że masz krótką pamięć.
                      > Tutaj słonko,tutaj :
                      > forum.gazeta.pl/forum/w,210,144529493,147657595,Re_Zaslepienie_fanatyzm_czy_raczej_manipulacja_.html
                      >

Tak słonko niechęć wywołana czyimiś działaniami / w tym przypadku mordu na dzieciach / jest w pełni uzasadniona :))) gdzie tam masz moja niechęć do żyda za to,że jest żydem - tam przejawiłam swoją niechęć za ich działania a nie za ich przynależność rasową - czytaj słonko ze zrozumieniem lub zamilcz :)))
    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 01:27
      dodam jeszcze,ze brzydzę się takich osób,bo przez takie jak ona cierpią inni.
    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 09:17
      Sama sie lecz skoro w mojej niechęci sponsorowania obcych widzisz antysemityzm i u dobrego POLSKIEGO psychiatry :))) bo nasi nie oszukują :)))
      • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 09:28
        Zjawisko szmalcownictwa było traktowane przez Armię Krajową jako akt
        zdrady i karane śmiercią. 18 marca 1943 Kierownictwo Walki Cywilnej
        ogłosiło:
        Każdy Polak, który współdziała z ich morderczą akcją czy to
        szantażując, czy denuncjując Żydów, czy to wyzyskując ich okrutne
        położenie lub uczestnicząc w grabieży, popełnia ciężką zbrodnię wobec
        praw Rzeczypospolitej Polskiej i będzie niezwłocznie ukarany...
        Wyroki sądów Polski Podziemnej były wykonywane od połowy 1943.

W okresie okupacji sądy podziemne wydały 3,5 tys. wyroków śmierci, z
        tego wykonano ponad 2 tys. Znaczącą część na Polakach, którzy
        denuncjowali Żydów lub byli szmalcownikami. Do tego trzeba dodać
        również liczne procesy zbrodniarzy, także spośród Polaków, w okresie
        powojennym.

Kierownictwo Walki Podziemnej"
        Źródło: "Biuletyn Informacyjny", 19 marca 1944 r.
        Obwieszczenie urzędowe o wykonaniu wyroku śmierci za prześladowanie
        ukrywających się Żydów. Warszawa, 30 marca 1944 r.
        "Wyrokiem Sądu Specjalnego Okręgu Warszawskiego zostali skazani na
        karę śmierci oraz utratę praw publicznych i obywatelskich praw
        honorowych:
        1.Jan Żmirkowski, tokarz, za współpracę z Gestapo jako konfident;
        2.Jan Łakiński, ul. Pługa 1/3, za współdziałanie z okupantem w
        prześladowaniu i tropieniu obywateli polskich pochodzenia żydowskiego;
        3.Bolesław Szostak, plut.[onowy] służby śledczej, za wymuszanie okupu
        od obywateli polskich pochodzenia żydowskiego pod groźbą oddania w
        ręce władz niemieckich.
        Wszystkie powyższe wyroki wykonane przez zastrzelenie.
        • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 09:31
          Polacy powinni wykonywać wyroki / wydalenia / sprzedawczyków i zdrajców pilnujących interesów obcych /mniejszości narodowych/ na terenie własnego państwa.
          • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 09:32
            Szamanka chciała mi przypiąć antysemityzm bo nie chcę być sponsorem obcej kultury ujawniając tym samym czyje interesy są dla niej ważniejsze ha ha ha
          • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 09:40
            Anka
            Po to ci wkleiłam obwieszczenia AK byś pojeła że antysemityzm to zdrada ojczyzny, a tu masz orginalny donos....

Donos napisany przez Polaka do gestapo w Warszawie (zachowano
            interpunkcję, ortografię i stylistykę oryginału)
            "Do Zarządu policji Niemieckiej Gestapo
            Warszawa ul. Al. Szucha 25
            Święta prawda Boję się podpisywać bo policja polska jak się
            dowiedziała to mnie zamordowałaby sama
            Wielce Szanowni Panowie,
            W dniu 26 czerwca 1941 roku będąc na ulicy Ceglanej stając w domu przy
            tejże samej ulicy pod N 6 i 4 zauważyłem jak polscy policjanci pilnują
            żydowskiego Gietta które znajduje się na tej że ulicy.Nie dość że całe
            grupy ludzi podają Żydom rozmaite paczki tubołki mleko w butelkach,
            bochenki chleba, a anwet dostarczają większy szmugiel workami.
            Podjechał wózek rowerowy na którym było 6 worków kaszy czy mąki, przy
            tym wózku było 4 mężczyzn podjechali do parkanu od strony gdzie
            znajduje się dom firmy Ulrycha, Żydzi zaraz podstawili stół a ci
            panowie którzy przywieźli te 6 worków podali Żydom przez parkan i
            spokojnie sobie z powrotem pojechali do ul. Żelaznej
            Za kilka minut przyjechał drugi wuzek na którym było 5 worków towaru i
            tą samą drogą poszedł do Żydów przez parkan, nie dość idzie wielki
            szmugiel, który jest dostarczany przez polaków, to co chwila
            przechodzą przez parkan rozmaite podejrzane osobistości. A ci panowie
            którzy wózkami dostarczają Żydom rozmaitej żywności, stale sobie
            siedzą w podejrzanej kawiarence na ul. Żelaznej N 55 piją sobie wódkę
            z polskiemi policjantami. Zwróciłem się do jednego z policjantów i
            powiedziałem, że 3ch policjantów pilnuje, żeby nie szedł szmugiel a wy
            zamiast łapać szmuklerów to jeszcze ułatwiacie im. Zapamiętał numer
            tego policjanta 322. Proszę o sprawdzenie z jakiego komisarjatu byli
            dyżurni dnia 26/41 pomiędzy godziną 8/9 rano. Polska policja nigdzie
            nie robi nic tylko darmo pobiera pieniądze. Tych panów warto było
            dawno wysłać do Westfalii kopać węgiel to nie anonim a święta prawda
            jest."
            Źródło: Archiwum Instytutu Pamieci Narodowej, Zespół "Der Kommandeur
            der Sicherheitspolizei und des SS für den Distrikt Warschau", 595/31,
            dok. nr 84
            • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 09:57
              W obecnej rzeczywistości polskiej istnieją "bojówki" w mediach / internet / które mają za zadanie pacyfikować "antysemityzmem" Polaków,którzy sprzeciwiają się jawnemu okradaniu ich - przykład w wątku - tym Polakom,którym zależy aby było inaczej i aby obcy nie pacyfikowali nas na każdym poziomie proponuje skopiować wątek i rozdawać znajomym jako wiarygodne źródło informacji.
              Ja Ci dam "antysemitka" bo moje interesy sa ważniejsze dla mnie jak żydowskie - ja Ci dam "antysemitkę" - porozsyłam na internecie po-kopiuje i wszystkim zainteresowanym podrzucę tutejszy materiał :)) a jeszcze raz przy zarzucie podam do sądu o pomówienie - mam nadzieję,ze zrozumiałaś a chorób psychicznych szukaj u siebie.
              • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 10:12
                Anka

Art. 257.
                Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
                • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 10:22
                  No ja poczułam się znieważona pomówieniem o antysemityzm bo wyraziłam swój sprzeciw odnośnie sponsoringu obcej mi kultury ponadto wciskanie choroby psychicznej jest również przemocą więc radzę sie zastanowić!
                  Nie wyraziłam nigdzie nienawiści do żydów na tle rasowym,etnicznym czy religijnym - jedynie obawę / i to uzasadnioną / co do ich działań na Palestyńskich dzieciach oraz niezadowolenie,że zmuszona jestem sponsorować ich kulturę kosztem swojego własnego interesu za co zostałam pomówiona o antysemityzm.Więc? W czyim imieniu działa szamanka i Ty? Interesie Polskim czy żydowskim - pacyfikując mnie domniemanym "antysemityzmem"?
                  Idę stąd,bo śmierdzi tutaj 30 srebrnikami a to wyjątkowo obrzydliwy odór i radze się zastanowić na drugi raz nad "słowem" antysemityzm i znaniem tego słowa.
                  • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 10:36
                    Anka
                    Jakby ktoś się zawziął to byś trafiła pod sąd i po takim zachowaniu w sądzie jak tych kilkanaście postów o żydach, sąd wysłałby ciebie na przymusowe leczenie psychiatryczne, bo to co piszesz to urojenia.
                    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 10:41

> Anka
                      > Jakby ktoś się zawziął to byś trafiła pod sąd i po takim zachowaniu w sądzie ja
                      > k tych kilkanaście postów o żydach, sąd wysłałby ciebie na przymusowe leczenie
                      > psychiatryczne, bo to co piszesz to urojenia.

Piszę koleżanko o rzeczywistości,że moje pieniądze są defraudowane na obcą kulturę a brak jest na leczenie mojego dziecka wyrażając tym swoja dezaprobatę zostałam pomówiona o antysemityzm - jeszcze słowo o mnie jako antysemitce i sąd rozsadzi czy moja pisanina ma charakter antysemityzmu czy dbania o swój interes - jeszcze tylko słowo oraz wpieranie mi choroby psychicznej co jest nękaniem.
    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 10:50
      forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/155564-czy-wmawianie-choroby-psychicznej-jest-karane-w-wykonaniu-zony-tesciowej.html

Wmawianie komuś, że jest chory psychicznie można uznać za przemoc psychiczną.
      • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 11:09
        Anka
        Antysemityzm to choroba psychiczna i co ja ci na to poradzę , nie zmienie ci DSM chorób psychicznych przecież w psychiatrii.
        • szaman.ka Re: Google 15.01.14, 11:15

> Anka
          > Antysemityzm to choroba psychiczna i co ja ci na to poradzę , nie zmienie ci DS
          > M chorób psychicznych przecież w psychiatrii.

Egzystencjalko,a co z tymi moimi śmierdzącymi skarpetkami,o których pisałaś kilka postów wyżej?
          • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 11:26
            Szamanka
            Nadal capią i ich przykrywanie antysemityzmem anki ich nie oczyści. Posłużyłaś się jej antysemityzmem aby udowodnić że twoje wartości nie podlegają krytyce bo każda krytyka jest wariactwem, aż ciężko teraz będzie komuś napisać o swoich problemach bo jak kiedyś ciebie zaatakuje to mu wywleczesz że miał problemy z samooceną i dlatego napewno źle ciebie ocenia.
        • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:19

> Anka
          > Antysemityzm to choroba psychiczna i co ja ci na to poradzę , nie zmienie ci DS
          > M chorób psychicznych przecież w psychiatrii.

A ja nie zmienię tego,że dla mnie mój interes narodowy jest na pierwszym miejscu jak żydowski :))) Nie żyjemy w Izraelu / tam gdzie ich miejsce / abym musiała respektować ich prawa i ich potrzeby nadrzędnie i pomawianie o antysemityzm jest karalne raz,że pomówienie dwa wpieranie choroby psychicznej - jak pisałam osoby pochodzenia żydowskiego nie maja prawa do piastowania ŻADNYCH URZĘDÓW PAŃSTWOWYCH BO ICH INTERES nie idzie w parze z MOIM INTERESEM / co ich muzeum za moją kasę i brak kasy na leczenie POLSKICH dzieci jest przykładem / a w razie sprzeciwu jestem PACYFIKOWANA ANTYSEMITYZMEM
          • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 11:30
            Anka
            A to żydzi już nie mogą zajmować urzędów państwowych , to trzeba ich wyizolować wiesz , najlepiej w gettach by posad nie zajmowali.
            • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:36

> Anka
              > A to żydzi już nie mogą zajmować urzędów państwowych , to trzeba ich wyizolować
              > wiesz , najlepiej w gettach by posad nie zajmowali.

Spadaj z tymi tekstami nigdzie nie napisałam,że nie mogą sobie żyć jako MNIEJSZOŚĆ narodowa ale bez prawa ingerencji w politykę bo jak widać ich interesy nie idą w parze z moimi interesami a jak któremuś żydowi sie nie podoba MOJE prawa na MOJEJ ziemi to niech zmieni adres zamieszkania nikt tu siła nikogo nie trzyma
              • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:38
                izolować to sie powinno takie szamanki,które za antysemityzm uważają przejaw dbania o swoje interesy - zastanawiam się tylko czy ona chora? czy sprzedajna .... ?
                • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 11:44
                  Anka
                  Sama sobie zrobiłaś krzywdę, twój antysemityzm żydów nie krzywdzi a raczej sama siebie nim krzywdzisz a ona to wykorzystała .
                  • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:51

> Anka
                    > Sama sobie zrobiłaś krzywdę, twój antysemityzm żydów nie krzywdzi a raczej sama
                    > siebie nim krzywdzisz a ona to wykorzystała .

Jeżeli za antysemityzm uważasz to,ze nie chce sponsorować obcej mi kultury to jesteś tak samo chora jak szamanka a swoje zaburzenia wykazałaś względem osób katolickich / na tle religijnym / coś jeszcze? Licz się ze słowami :)) Wszak nie chodzę do kościoła ale uznaje Nazarejczyka
                    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:55
                      Poniewierasz Polaków na tle religijnym - natomiast ja w żadnym z postów nie odniosłam sie ani do rasy ani przynależności etnicznej ani religijnej - bierz szamanke pod pachę i dobrego psychiatrę szukać.
                      • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 12:00
                        Anka
                        Różnica między nami jest.
                        1. Ty -urojenia do żydów.
                        2. Ja- fakty do katolików które to fakty obłudzie i kołtunerii wydają się bulwersujące, bo obłudnik ma alergie na prawdę i chce ją scenzurować. Zachowanie dokładnie takie samo jak próba krytyki komunistów za komuny, bo to identyczny beton totalitarny.
                        • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 12:09

> Anka
                          > Różnica między nami jest.
                          > 1. Ty -urojenia do żydów.
                          > 2. Ja- fakty do katolików które to fakty obłudzie i kołtunerii wydają się bulwe
                          > rsujące, bo obłudnik ma alergie na prawdę i chce ją scenzurować. Zachowanie dok
                          > ładnie takie samo jak próba krytyki komunistów za komuny, bo to identyczny beto
                          > n totalitarny.

Za muzeum żydowskie zapłacił polski podatnik -> to jest fakt a nie urojenie - podważ fakt oczywisty :))
                          I jeżeli nie podobają Ci się zwyczaje katolików to szamankę pod pachę i droga wolna :))
                          • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 12:15
                            Urojenia to masz na punkcie tego,że katolik seksu nie umie uprawiać co jest śmieszne bo nie każdy katoliczka to nimfomanka - uroiło Ci się kobieto jak i szmance antysemityzm :)) Polski tak samo się bzykają jak i zydówki czy arabki,a zacofanie w tym względzie istnieje tylko w Twojej głowie.
                            A teraz podważ mi fakt oczywisty,że to nie polski podatnik za sponsorował pod przymusem obca kulturę a nie własne potrzeby i że żydowski rząd w tym momencie działał w interesie żydów a nie Polaków,którzy i tak sa biedni.Wykluczając z dostępu do opieki medycznej POLSKIE dzieci dając na w/w .
                            Jak Ci sie nie podoba to,że chcę mieć coś do powiedzenia w swoim kraju to jak pisałam szamanke pod pachę i wio :)) albo do psychiatry który może skutecznie wytłumaczy,że dbanie o własny interes jest czymś normalnym i nie nosi znamion ha ha ha antysemityzmu - lub poszukaj jakiegoś porządnego uja bo może braki a przez to frustracje masz :))
                          • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 12:34
                            Anka
                            Bo żydzi to byli polacy, czyli naszych sąsiadom postawiono muzeum, że tobie nie przeszkadza że co chwila budąją pominiki JP2 i kościoły kosztem i Jezusów itd kosztem przedszkoli, pomocy medycznej, pomocy strażackiej-wypadki, kosztem twojej pensji, kosztem ulic, kosztem ułatwień dla niepełnosprawnych, kosztem toalet publicznych itd bo ty i twoje dziecko może chodzić posrane ale biskup musi mieszkać w pałacu.
                            • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 12:44

> Anka
                              > Bo żydzi to byli polacy, czyli naszych sąsiadom postawiono muzeum, że tobie nie
                              > przeszkadza że co chwila budąją pominiki JP2 i kościoły kosztem i Jezusów
                              owszem przeszkadza ale pisząc o wydatkach na KK nie spotykam psycholi wmawiających mi rasizm na tle religijnym :))
                              Jak Ty z szamanką próbujecie mi wmówić antysemityzm :) ponadto masz zaburzenia / tak myślę / na temat KK i katolików tak,że rozmowa z Tobą jest po prostu bez sensu jak i z szamanka,która sie dopatruje antysemityzmu w próbie dbania o swój własny interes za własne pieniądze - jeżeli Ci przeszkadzają katolicy i ich mentalność nikt tu Cie siłą nie trzyma ani tych co to w Polakach widzą antysemitów - mój kraj moja ziemia i mogę sobie tu robić,mówić co chce a jak sie komuś nie podoba to paszport w rękę i kierunek Izrael :))
                        • hansii ale jak z malym sexikiem ? 15.01.14, 12:09
                          zgodzilismy sie oboje, ze go lubimy.
                          moze jakies male foto na poczontek ?
                          • brygada_ww Re: ale jak z malym sexikiem ? 15.01.14, 13:34
                            hansii napisał:

> zgodzilismy sie oboje, ze go lubimy.
                            > moze jakies male foto na poczontek ?

Dobre pytanie jej zadales i mnie wyprzedziles, bo ja sama chcialam spytac, jakie to wydarzenie we wsi zadecydowalo, ze wystopowala ze swoim seksualnym trollingiem.
                        • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 12:27

> Anka
                          > Różnica między nami jest.
                          > 1. Ty -urojenia do żydów.
                          > 2. Ja- fakty do katolików które to fakty obłudzie i kołtunerii wydają się bulwe
                          > rsujące, bo obłudnik ma alergie na prawdę i chce ją scenzurować. Zachowanie dok
                          > ładnie takie samo jak próba krytyki komunistów za komuny, bo to identyczny beto
                          > n totalitarny.

W Twojej chorej? głowie jak i szamanki urojony antysemityzm - wertując neta wszyscy Polacy wypowiedzieli sie anty sponsoringowi żydowskiej kultury,a wszyscy Polacy nie mogą być antysemitami - stawiam na to,ze ludźmi dbającymi o swój interes - dlatego jeszcze raz polecam dobrego psychiatrę,skoro w przejawach dbania o własny interes Polaków dopatrujesz się wraz z szamanką antysemityzmu,a w Twoim przypadku katolików jako podludzi z wypranym mózgiem i licz sie ze słowami,bo katolicy jak pisałaś to obłudnicy i za takie poglądy kiedyś któryś Ci może w łeb przyłożyć - to tylko ja cierpliwa i tolerancyjna nad ułomnościami/niedoskonałościami umysłowymi innych.
                          • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 12:45
                            Anka
                            Wiesz dlaczego nie rozmawia się z chorymi o urojeniach, tylko to co psychiatrę w jego pytaniach interesuje, bo osoba taka rozkręci się w swoich urojeniach i tym się szkodzi, bo urojenia zakotwiczają się głębiej w pokładach psychicznych, więc z mojej strony koniec tematu bo nie chce ci szkodzić.
                            • roxxane Re: Google 15.01.14, 13:06

> Anka
                              > Wiesz dlaczego nie rozmawia się z chorymi o urojeniach, tylko to co psychiatrę
                              > w jego pytaniach interesuje, bo osoba taka rozkręci się w swoich urojeniach i t
                              > ym się szkodzi, bo urojenia zakotwiczają się głębiej w pokładach psychicznych,
                              > więc z mojej strony koniec tematu bo nie chce ci szkodzić.

Nie piszesz chyba o swoich urojeniach na tle seksualności katolików?
                              • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 21:38
                                Rox
                                A może tak do szkółki buraczana doma by kiedyś poszła bo słoma z butów wychodzi.
                          • brygada_ww Re: Google 15.01.14, 13:44
                            ankaskakanka14 napisała:

> W Twojej chorej? głowie jak i szamanki urojony antysemityzm - wertując neta wsz
                            > yscy Polacy wypowiedzieli sie anty sponsoringowi żydowskiej kultury,a wszyscy P
                            > olacy nie mogą być antysemitami - stawiam na to,ze ludźmi dbającymi o swój inte
                            > res - dlatego jeszcze raz polecam dobrego psychiatrę,skoro w przejawach dbania
                            > o własny interes Polaków dopatrujesz się wraz z szamanką antysemityzmu,a w Twoi
                            > m przypadku katolików jako podludzi z wypranym mózgiem i licz sie ze słowami,bo
                            > katolicy jak pisałaś to obłudnicy i za takie poglądy kiedyś któryś Ci może w ł
                            > eb przyłożyć - to tylko ja cierpliwa i tolerancyjna nad ułomnościami/niedoskona
                            > łościami umysłowymi innych.

Anka, ja sprobuje rozwiazac Wasz konflikt bez jakiejkolwiek stronniczosci. Sponsorowanie pomnikow kultury takich, jak na przyklad muzea przynosi tak naprawde wiele korzysci w postaci wplywow do polskiego panstwowego budzetu. Iluz to Zydow udaje sie na wakacje do Polski, placac za bilety wstepu do tyze muzeuw, zostawiaja kupe kasy w hotelach, restauracjach, ktore to placa wysokie podatki. Tak, ze kazdy medal ma dwie strony.
                            Wspomne o ogolnym antysemityzmie i absolutnie nie personalnie. Z czego on wynika? Moze z zazdrosci Polakow, ktorzy zawsze byli niczym choragiewka na wietrze, dlatego nigdy nie potrafili zbudowac silnego panstwa. Izrael jest panstwem bardzo bogatym, z doskonalym zapleczem socjalnym i edukacyjnym. Jakie prawa ma tam matka z dzieckiem? Kobieta wychowujaca samotnie dziecko ma taki socjal, ze nie oplaca jej sie pracowac i chlop do niczego nie jest jej potrzebny, o czym w Polsce kobiety moga tylko pomarzyc, bo tam nie ma zapecza socjalnego i wiele dzieci przymiera glodem.
                            • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 14:38
                              brygada_ww napisała:

>
                              > Anka, ja sprobuje rozwiazac Wasz konflikt bez jakiejkolwiek stronniczosci.

> Moze z zazdrosci Polakow, ktorzy zawsze byli niczym choragiewka na wietrze

no wyraziłaś tutaj swoją bez stronniczość względem Polaków :)) proponuje założyć z szamanką,egzystencjalką koło gospodyń :))
                              ,
                              Izrael jest panstwem bard
                              > zo bogatym, z doskonalym zapleczem socjalnym i edukacyjnym.

To dlaczego jest w Polsce taka egzystencjalka / wśród pogiętych umysłowo katolików jak to określiła/ szamanka,która wszędzie widzi antysemitów no i Ty która wie,że w Izraelu jest lepiej - co Wy tu jeszcze robicie?
                              "nieprzystosowanie do tego co jest a przystosowanie do tego co być powinno"
                              • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 15:07
                                My Polacy nawracania nie potrzebujemy ani seksualnego ani religijnego ani nie chcemy być wykorzystywani finansowo przez mniejszości narodowe,które to nie wiem z jakiej racji roszczą sobie prawo do naszych pieniędzy - kosztem np. służby zdrowia.
                                Skoro Polacy to antysemici z pogiętymi umysłami odnośnie seksu,zmiennymi jak chorągiewka, a Izrael to takie wspaniałe państwo - to tym bardziej życzę Wam szerokiej drogi - nie chce mi się czytać w moim ojczystym języku na temat moich rodaków bredni i bzdur które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością
                                • clarissa3 Re: Google 15.01.14, 15:25
                                  Anka, sprawdz sobie znaczenie slowa 'faszyzm' a potem wyrzuc ten komputer i pojdz na dlugi spacer, sugeruje ci!
                                  • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 15:29
                                    clarissa3 napisała:

> Anka, sprawdz sobie znaczenie slowa 'faszyzm' a potem wyrzuc ten komputer i poj
                                    > dz na dlugi spacer, sugeruje ci!

Masz na myśli moje podejście czy egzystencjalki do KK? Tobie tez spacerek zalecam :)))
                                    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 15:33
                                      I w ramach przypomnienia na swojej ziemi ja stawiam warunki mogę sobie być kim chcę a jeżeli sie komuś to nie widzi to polecam inny kraj docelowy :)) a zwłaszcza tym co to plują na polskość mają negatywne zdanie o polakach ich kulturze,tradycjach itp. takich nie chcemy i takich nie potrzebujemy :))
                                      • clarissa3 Re: Google 15.01.14, 15:42
                                        a gdy nie maja dokad pojsc to do gazu ich?
                                        • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 15:50
                                          clarissa3 napisała:

> a gdy nie maja dokad pojsc to do gazu ich?

Bogaty Izrael lub inne państwo,które da się okradać :))) Teraz to sie Polaków eksterminuje ekonomicznie i brakiem dostępu do specjalistycznej opieki :)) metody inne jak gaz ale z tego co widzę również skuteczne :))
                                          cos jeszcze w tym temacie ?
                                          • clarissa3 Re: Google 15.01.14, 15:57
                                            bredzisz jak potluczona. Odpocznij sobie.
                                            • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 15:58
                                              clarissa3 napisała:

> bredzisz jak potluczona. Odpocznij sobie.

Nie bardziej jak Twoje koleżanki - ja odpocznę Ty poszukaj ... wiesz czego :D
                                            • roxxane Re: Google 15.01.14, 16:00
                                              clarissa3 napisała:

> bredzisz jak potluczona. Odpocznij sobie.
                                              a ty głupia jesteś ;)
                                  • roxxane Re: Google 15.01.14, 15:37
                                    clarissa3 napisała:

> Anka, sprawdz sobie znaczenie slowa 'faszyzm' a potem wyrzuc ten komputer i poj
                                    > dz na dlugi spacer, sugeruje ci!

Nie przypuszczałam,że Twój feminizm przekłada się też na inne aspekty interpretacji rzeczywistości.A może to brak bolca?
                              • brygada_ww Re: Google 15.01.14, 16:19
                                ankaskakanka14 napisała:

> brygada_ww napisała:

> Moze z zazdrosci Polakow, ktorzy zawsze byli niczym choragiewka na wietrze
                                >
                                > no wyraziłaś tutaj swoją bez stronniczość względem Polaków :)) proponuje założy
                                > ć z szamanką,egzystencjalką koło gospodyń :))

Etam zaraz kolo gospodyn;)
                                Nie mialam na mysli wszystkich Polakow, poza tym takie panstwo, jak Izrael tworza w duzej mierze wlasnie Polacy i Rosjanie, o tym nie nalezy zapominac. A zmiennosc jest cecha charakterystyczna dla wielu naszych rodakow Anka. Przejscie z systemu socjalistycznego na kapitalizm- ci, ktorzy sluzyli wiernie PZPR w jednym momencie stali sie wrogami tej partii przechodzac na strone Solidarnosci i KK.

> Izrael jest panstwem bardzo bogatym, z doskonalym zapleczem socjalnym i edukacyjnym.

> To dlaczego jest w Polsce taka egzystencjalka / wśród pogiętych umysłowo katoli
                                > ków jak to określiła/ szamanka,która wszędzie widzi antysemitów no i Ty która
                                > wie,że w Izraelu jest lepiej - co Wy tu jeszcze robicie?
                                > "nieprzystosowanie do tego co jest a przystosowanie do tego co być powinno"

Egzystencjalka nie interesuje mnie, bo jej tok myslenia zdecydowanie odbiega od mojego, poza tym agresja na kontrargumenty mnie sie osobiscie nie podoba. Nie jestem za antypolskoscia, bo sama jestem Polka, co prawda od lat mieszkam poza granicami kraju, bo w krwiozerczym kapitalizmie kiepsko sobie radzilam.
                                • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 16:23
                                  brygada_ww napisała:

> bo sama jestem Polka,
                                  a to zobowiązuje :)) nie uważasz?
                                  Cieszyłabym sie gdybyś ZAWSZE o tym pamiętała - zwłaszcza wypowiadając w jednym zdaniu o Polakach i innych nacjach :))
                                  • brygada_ww Re: Google 15.01.14, 16:31
                                    ankaskakanka14 napisała:

> brygada_ww napisała:
                                    >
                                    > > bo sama jestem Polka,
                                    > a to zobowiązuje :)) nie uważasz?
                                    > Cieszyłabym sie gdybyś ZAWSZE o tym pamiętała - zwłaszcza wypowiadając w jednym
                                    > zdaniu o Polakach i innych nacjach :))

Tak pamietam, ale Ty tez pamietaj, ze ja nic obrazliwego nie napisalam:)
                                    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 16:32
                                      brygada_ww napisała:

> ankaskakanka14 napisała:
                                      >
                                      > > brygada_ww napisała:
                                      > >
                                      > > > bo sama jestem Polka,
                                      > > a to zobowiązuje :)) nie uważasz?
                                      > > Cieszyłabym sie gdybyś ZAWSZE o tym pamiętała - zwłaszcza wypowiadając w
                                      > jednym
                                      > > zdaniu o Polakach i innych nacjach :))
                                      >
                                      > Tak pamietam, ale Ty tez pamietaj, ze ja nic obrazliwego nie napisalam:)

po za tym,że Polacy to jak chorągiewka i dla przeciw wagi Izrael to wspaniały kraj - to faktycznie nic obraźliwego :))
                                      Tylko ta skala porównawcza :D
              • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 11:41
                Anka
                A to już wywozimy żydów w wagonach bydlęcych z podobno twojej ziemi czyli ich budynki to też twoja ziemia.
                • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:49

> Anka
                  > A to już wywozimy żydów w wagonach bydlęcych z podobno twojej ziemi czyli ich b
                  > udynki to też twoja ziemia.

Tak to moja ziemia i nikt z obcych nie będzie mi dyktował co mogę a co nie na SWOJEJ ziemi - masz cos przeciw temu? A jeżeli sie komuś coś nie widzi to droga wolna Tobie też :)) skoro nie widzą Ci sie katolicy :))
              • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:47
                i nie pyskuj mi tu egzystencjalko i nie wpieraj mi nic ja to nie Ty która uważa katolików za podludzi z wypranym mózgiem :))
    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 11:58
      i forum to nie jest dobre miejsce aby sączyć swój jad na ludzi,którzy uznają KK poniżając ich za przynależność religijną twierdząc,że są nienormalni.
      Nienormalne jest tylko to w przypadku Polaków,że pozwalają takim jak Ty i szamanka pacyfikować się we własnym kraju.
    • roxxane Re: Google 15.01.14, 13:09
      szamanko poczytaj
      Antypolonizm (także: polonofobia) – termin określający zbiorowo wszelkie uprzedzenia i postawy wrogości wobec Polaków.

pl.wikipedia.org/wiki/Antypolonizm

Poczytaj siebie i określ swój stosunek do Polaków.
    • roxxane Re: Google 15.01.14, 13:17
      Aby wyjaśnić antypolonizm trzeba wyjaśnić problem antysemityzmu. Z moich osobistych doświadczeń wynika, że antysemityzm jest to broń polityczna używana w Polsce przez małą, ale silną i zwartą żydowską grupę władzy. Ta grupa używa zarzutu antysemityzmu po to, aby spowodować śmierć cywilną przeciwnika.
      www.owp.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=580&Itemid=1

egzystencjalko na Ciebie tez już chyba czas.
      Poczytaj link który podałam poczytaj Ankę i poczytaj siebie.
      • egzystencjalka Re: Google 15.01.14, 21:42
        Rox
        Ależ oczywiście, kolejny chory zdegenerowany buraczek, co jak mu nie wychodzi to żydzi winni, mamo to nir ja nawaliłam w majtasy to żydzi mi nawalili w majtasy.
        • ankaskakanka14 Re: Google 16.01.14, 13:46

> Rox
          > Ależ oczywiście, kolejny chory zdegenerowany buraczek, co jak mu nie wychodzi t

Oj jaka Ty uje bliwa bywasz - za brak kasy na służbę zdrowia nie winię tylko żydów ale i KK i osoby,które MOJĄ kasą zarządzają,że im priorytety pomyliły i zamiast wydawać kasę w pierwszym rzędzie na to aby ludzie nie musieli cierpieć za sprawą chorób to wydają na jakieś bzdury - bo dla mnie osobiście takie muzea / polskie również / kościoły są nie tylko "pomnikami głupoty i próżności " ale i hipokryzji - cechy której najbardziej nie trawię.
          I tak oto Muzeum Żydowskie symbolizuje mordy na ludziach / no bo żydzi to nie nadludzie ale ludzie tacy jak ja / żydowskich,a sami holokaust zgotowali innym w Palestynie hipokryzja i zakłamanie nie zna granic - natomiast świętoszkowaty KK umoralnia ludzi jak mają żyć i co robić a dają swoje błogosławieństwo żołnierzom,którzy wyruszają na wojnę zabijać innych / jak to sie ma do aborcji? / widząc taką hipokryzję i zakłamanie mam odruch wymiotny.
          I do kółka gospodyń domowych - prosiłabym o nieszkalowanie mojego imienia wyimaginowanym antysemityzmem.
    • ankaskakanka14 Re: Google 15.01.14, 15:22
      i jeszcze jedno tu skierowane do kółka gospodyń wiejskich - jeżeli chcecie opluwać Polaków antysemityzmem,skrzywieniem seksualnym czy chwiejnością charakteru róbcie to może w swoim ojczystym języku,którego nie znam na szczęście i nie będę musiała czytać bredni pod adresem Polaków :)))
    • roxxane Re: Google 15.01.14, 16:48
      To juz koniec czy jeszcze jakaś sympatyczka/strażniczka żydowskich interesów, opluwająca Polaków i polskość?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Najciekawsze
  • Aktywne