glupiutka_niunia 14.08.04, 00:00 i nie wiem jak Go przyjąć : przez żołądek , czy przez łóżko ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caorle Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:01 na stojaka go witaj i zarzuć mu na szyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... IP: 62.233.233.* 14.08.04, 00:03 ... garotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... IP: 62.233.233.* 14.08.04, 00:03 albo petle Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:05 Żeby zesztywniał:DDD? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:04 Mysle, ze bedzie mu bardzo milo, kiedy powitasz go wiadomoscia, ze wlasnie sie dowiedzialas, iz CAPS LOCK w swiecie internetowym oznacza KRZYK i uzywanie go bez potrzeby uznawane jest za zlamanie NETYKIETY. Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:09 ziemiomorze napisała: > Mysle, ze bedzie mu bardzo milo, kiedy powitasz go wiadomoscia, ze wlasnie sie > dowiedzialas, iz CAPS LOCK w swiecie internetowym oznacza KRZYK i uzywanie go > bez potrzeby uznawane jest za zlamanie NETYKIETY. a co to jest w świeci internetowym krzyk ? bo nie wiem , na serio .. sorry, ja dopiero się uczę .. też mam 12 lat x 3 już nigdy nie zrobię takiej gafy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Netykieta IP: *.proxy.aol.com 14.08.04, 13:49 Ziemiomorze "kliknij tutaj" i ja skorzystalam z tej rady ,dziekuje bo naprawde nie wiedzialam nic na ten temat tak po malu ucze sie porzystac z komputera a w zasadzie nic o nom nie wiem jeszcze raz dziekuje i peosze o wiecej takich informacij.Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:09 Ziemio:) Morze:)) No Ona przeciez krzyczy! I co znaczy jakaś tykieta,gdy wraca MĄŻ. I do tego pewnie przed terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:12 Dzięki Malone , ratujesz mi honor bloondynki , dzięki , ja tu od niedawna ...a Mąż na serio serio (przed terminem).... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:15 Niunia, Ty sie nie przejmuj. Postępuj "sytuacyjnie". Wyczuj Go. Ja bym wolał najpierw cos na ruszt. No ale ja to ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
paasia1 Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:10 a po co przyjmować? Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:13 glupiutka_niunia napisała: > i nie wiem jak Go przyjąć : przez żołądek , czy przez łóżko ? Moze nakarm go w łózku i po dylemacie heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... IP: 62.233.233.* 14.08.04, 00:13 pierdol łózko i żołądek dmuchaj sie dzis poki mozesz zamiast pisac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:29 Gość portalu: krish napisał(a): > pierdol łózko i żołądek > dmuchaj sie dzis poki mozesz > zamiast pisac na forum ale właśnie najlepiej mi się z nim dmucha , na serio , wiem ,ze to może nie na czasie , ale kurczę znam go tyyyyyle lat i tylko znim mi najlepiej , życzę każdemu takiego ...no wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkii Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:32 glupiutka_niunia napisała: > > ale właśnie najlepiej mi się z nim dmucha , na serio , wiem ,ze to może nie na > czasie , ale kurczę znam go tyyyyyle lat i tylko znim mi najlepiej , życzę > każdemu takiego ...no wiecie no wiemy:) mi też najlepiej z moim, bo nie mam porównania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... IP: 62.233.233.* 14.08.04, 00:32 ile razy probowalas nie z nim? jaki masz material porównawczy do stwierdzenia "najlepiej"? Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia krish 14.08.04, 00:38 no właśnie , kiedyś sprobowałam , i niestety , nie dość , że mam kaca to jeszcze było okropnie ...oj okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
cossa krish :) 14.08.04, 00:40 cos Ty dzis taki wyrywny? ;)) trenujesz jaderka? :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: krish :) IP: 62.233.233.* 14.08.04, 00:44 ja wyrywny? moje pytanie to czysta statystyczna logika jaderka w porzo lewe nizej chyba ze zimno to oba up Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: krish :) 14.08.04, 00:48 lato sie konczy wiec twarz zachowasz w temacie klejnotow ofkors ;)) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia do ziemiomorze 14.08.04, 00:35 jest taki ładny ostatni punkt netykiety o POCZATKUJĄCYCH , poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: do ziemiomorze 14.08.04, 00:41 Kolezanka nie miala nigdzie napisane 'hej, to moj pierwszy dzien w Internecie' i - jesli jedziesz do jakiegos kraju, to najpierw czytasz cos o zwyczajach jego mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
glupiutka_niunia Re: do ziemiomorze 14.08.04, 00:45 no dzięki za radę , a może mi doradzisz bo zielona bloondynka jestem : jak zachowywać się w Kolumbii i Brazylii , a przede wszystkim doradz mi jak w dzungli amazońskiej wsród indian Amoriebo ? bo się tam wybieram , a znikąd pomocy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: do ziemiomorze 14.08.04, 00:47 Poradz sobie sama, ziew ziew i poluzuj tam, gdzie cie cisnie, hej Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: do ziemiomorze 14.08.04, 00:47 nie przejmuj się tak dziewczyno, nie ma czem ja też nie dawno jeszcze nie wiedziałam o tym co już dzisiaj wiem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:50 no to będzie ossstro , chyba ...jakby co pisz po nas ...będziemy w kontakcie ..z prądem (hi,hi) Odpowiedz Link Zgłoś
grazia69 Re: MAM PROBLEM ....jutro wraca MĄŻ ........... 14.08.04, 00:59 a może wraca , bo do kochanki mąż przed czasem też wraca , co ? i kolejna tylko o zdradzie i zdradzie... chrzanić to ! Odpowiedz Link Zgłoś
xena7 Re: do ziemiomorze 14.08.04, 01:03 > Kolezanka nie miala nigdzie napisane 'hej, to moj pierwszy dzien w Internecie' > i - jesli jedziesz do jakiegos kraju, to najpierw czytasz cos o zwyczajach > jego mieszkancow. zaskakuje mnie po raz drugi Twoja wybiórczość zwracasz uwagę na takie detale: duże małe litery, krzyk itd. itp. a co z pozostałymi punktami netykiety, nieprzestrzeganie których razi o wiele bardziej, a Ty wtedy jakoś nie prostujesz tych, którzy ich nie przestrzegają ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: do ziemiomorze 14.08.04, 01:05 Mam liczne zalety, ale nigdy sie nie upieralam przy tym, ze jestem konsekwentna. Prowadzisz moja czarna teczke? W celu? z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: do ziemiomorze IP: 62.233.233.* 14.08.04, 01:05 swięte slowa kurwa, kurwa, kurwa, kurwa kurwa, kurwa, kurwa, kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
grazia69 Re: Juz jest jutro....nt 14.08.04, 01:04 no i nie dojechał ...na pewno kochanka ! tak obstawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupiutka_niunia do krish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 01:08 te kurevvki to do kogo ? mam nadzieję , że do tego na ZZZZZ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: do krish 14.08.04, 01:10 Tak, kurewki to do mnie - z tym, ze ja mam wiecej wlosow na piersi niz krisz. b. męski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mookkie do ziemiomorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 01:16 TO TY JAKIEJ PŁCI JESTEŚ ? Odpowiedz Link Zgłoś
xena7 Re: do krish 14.08.04, 01:19 Gość portalu: glupiutka_niunia napisał(a): > te kurevvki to do kogo ? > mam nadzieję , że do tego na ZZZZZ!!!!!!! to jego nowy styl podpisu, zamiast: krish the... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krosh Re: do krish IP: 62.233.233.* 14.08.04, 01:26 to nie styl to manifestacja tego co mysle o tym co Was razi Jehova, Jehova, Jehova!!! ziemiomorze, mozesz zarosnac jak 2 x yeti ale to do Ciebie nie bylo trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia69 do ziemniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 01:54 pierdu , pierdu , przecież baba jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: do ziemniaka IP: 62.233.233.* 14.08.04, 01:59 o mnie chodzi? alez jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie Re: do ziemniaka 14.08.04, 02:02 Gość portalu: krish napisał(a): > o mnie chodzi? > alez jak najbardziej nie o ciebie , tylko ziemiomorze , ale mi przywaliłeś na swoim wątku , ja cię kręcę , a myślałam , ze ty miły człowiek jesteś , Krish , wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: do ziemniaka IP: 62.233.233.* 14.08.04, 02:06 bo ja jestem miły jak cholera sorry jak poczulas sie urazona Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie do krish'A 14.08.04, 02:10 Ja nie cierpię żygających facetów ! ooobrzydliwe i najgorsze na świecie w zwiazku z tym , że odstaję intelektualnie to nie pozostaje mi nic innego jak się pożegnać.. było mi niezmiernie miło z Państwem klikać Pa. Odpowiedz Link Zgłoś