Gość: sdf IP: *.ipt.aol.com 18.08.04, 00:34 a mialo byc tak pieknie, trawa zielona, slonce, zimne drinki i ja plasajacy w gronie polnagich bialoglow a za oknem bure cegly, dzielo ludzkich rak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malvvina Re: a mialo 18.08.04, 00:47 pieknie to jest na lazurach. A ty trwaj i nie daj sie demonom. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: a mialo IP: *.ipt.aol.com 18.08.04, 01:03 no widzisz, ty masz slonce, lazury i zaloze sie ze polnagie kobiety tez sie kreca a ja mam tik nerwowy, czy szykuje sie jakas wyprawa na marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: a mialo 18.08.04, 01:07 A Ty, sdefan, jestes w centrum swoich postow. Pomyslalbys o czyms w oderwaniu; jak sie tak bedziesz egotycznie skupiac, to dol gotowy. zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: a mialo IP: *.ipt.aol.com 18.08.04, 01:13 jak oderwe sobie glowe to pomysle, albo i nie niezyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: a mialo 18.08.04, 01:37 a kto ci takich kitów nawciskał o tych sielankach? ja dla odmiany słyszałem, że miała być III wojna światowa i czołganko do najbliższego rowu no sam nie wiem, który kit łatwiej przetrawić... Odpowiedz Link Zgłoś