Gość: ktoś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:42 Na gwałt:) Odezwę się, jeśli się zalogujesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 22:45 a co potrzeba? pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Potrzebny mi jest informatyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:48 Coś sprawdzić. Może potwierdzić podejrzenia? Może odrzucić. Jesteś informatyczką? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 22:48 Mow jaki masz problem, nie sciemniaj Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 22:50 szpiegowanie odpada :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Potrzebny mi jest informatyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 22:56 Jeśli jesteście informatyczkami, ale tak naprawdę, to się odezwę na pocztę. Określcie się. Poważnie. To nie szpiegowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 22:58 Z grubsza okresl problem. Informatyka jest zbyt obszerna dziedzina wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Potrzebny mi jest informatyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 23:01 To raczej nic prostego, a przynajmniej nie dla laika. Jeśli jesteś informatykiem odezwę się na priva. Czekam tylko na potwierdzenie. Nie będę nic pisać z grubsza ani też z cieńsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 23:07 Informatyk na gwałt? Czy to jakieś specjalne upodobania? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 23:09 Prawie perwersja:) Wystraszylam sie, wiec dalam spokoj z tym potwiedzeniem lub tez zaprzeczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Potrzebny mi jest informatyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 23:12 No cóż, dziękuję za dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Potrzebny mi jest informatyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 23:12 Bardzo specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Potrzebny mi jest informatyk 19.08.04, 02:15 Gość portalu: ktoś napisał(a): > To raczej nic prostego, a przynajmniej nie dla laika. > Jeśli jesteś informatykiem odezwę się na priva. > Czekam tylko na potwierdzenie. > Nie będę nic pisać z grubsza ani też z cieńsza. chcesz to wal privatnie mysle, ze moge pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
havlo Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 23:15 Dość dziwna potrzeba jak na tematykę tego forum. Czyżby komputer wymagał psychologicznego wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Potrzebny mi jest informatyk 18.08.04, 23:36 klawiatura zakochała się w serwerze...a on ma tyle na głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Potrzebny mi jest informatyk 19.08.04, 08:58 klawiatura porzucila myszke?.. moj boze.. to straszne.... coz za mezalians ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: Potrzebny mi jest informatyk IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.08.04, 10:52 Szukasz informatyka na forum psychologia? Nie pomyliłaś się? Chyba łatwiej na innym forum znaleźć kogos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś