Gość: szary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:39 Czy nie jest tak ze u innych najbardziej nas draznia rzeczy ktore nielubimy u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 18:57 eeee tam...stereotyp... niektore mecza inne nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:20 ja to wnioskuje ze swojego zachowania. Jak widze jakiegos kolesia ktory ma pewne cechy podobne do moich, ktorych nienawidze, to czuje wstret do niego i najlepiej jakby zniknal z powierzchni ziemi, szydze z takiego czlowieka. I nie wiem czy inni ludzie tez czuja wstret do niego, czy to ja jestem przewrazliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 19:23 kiedy masz kompleks, ze jestes gruby, to sydzisz z grubych? czy bardziej ich rozumiesz, kiedy nie masz wyksztaklcenia to szydzisz z innych, ktorzy nie maja wyksztalcenia? kiedy jestes pryszczaty to szydzisz z pryszczatych? iedy jestes karzelkiem i masz kompleks z tego powodu, to szydzisz z karzelkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:29 jestem chudy i mam zapadnieta klate, garbie sie i mam brzydkie wlosy. I takich ludzi nienawidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:31 i wydaje mi sie ze taki czlowiek jest najbrzydszy na swiecie. Ze lepiej maja grubasy, lysi, niscy i cokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:39 "Ze lepiej maja > grubasy, lysi, niscy i cokolwiek innego." Proponuje, zebys pogadal z jakims niskim i grubym lysym facetem, najlepiej przy piwie - sadze, ze optyka Ci sie zmieni ;))) A powaznie - chyba nie ma myslacego czlowieka, ktory do konca bylby z siebie zadowolony. Fajnie jest znalezc u siebie cos, co jestesmy w stanie w sobie polubic, i skoncentrowac sie na tym, i traktowac jako wyroznik w konfrontacji z innymi. Wtedy nie bedziesz sie przegladal w innych jak w lustrze i poprawi Ci sie samoocena. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:46 a mozesz podac jakies przyklady rzeczy ktore mozna u siebie wynalezc, ktore bylyby pozytywne? Z jakiego zbioru moge wybierac(szukac)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:56 Tutaj wybor jest nieograniczony :))) Moze oczy? Zauwazylam, ze faceci, ktorzy dlugo przesiaduja przy komputerze, maja bardzo ladne oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:10 Na czym polegaja ladne oczy? Czy na zdjeciu albo patrzac z boku mozesz ocenic ze ktos ma ladne oczy, czy chodzi tu o sposob patrzenia, sterowania galka oczna i cala glowa?;) Pewnie chodzi tu o to, ze ktos zalotnie gra z Toba wzrokiem, i wtedy odnosisz wrazenie "ze ma ladny oczy", czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:09 No prosze, teoria nie jest Ci obca ;) Jestes na dobrej drodze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 19:33 powiedz mi szary, czy to twoja wina, ze tak wygladasz? czy starales sie bardzo aby tak wygladasz? czy sam stworzyles takiego siebie, ktorego nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:40 moze troche moja wina moze nie. Jakbym nie siedzial tyle przed kompem i choc troche sie ruszal to bym inaczej wygladal. Ale to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
doopcia Re: kompleksy 21.08.04, 19:41 no nie martw sie wazne jest, ze zeby sa cale i doopcia zdrowa.))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 19:59 szary, jestes szczesliwym facetem, jklatka? pompki, garbienie sie? miesien plecow, wlosy? szampon... pomysl co znaczy kompleks, kiedy nie mozesz wyelimnowac tego czego w sobie nie lubisz, kiedy musisz polubioc to, co bedzie z toba cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
doopcia Re: kompleksy 21.08.04, 19:36 A ja jestem duza doopcia. Bardzo duza, ale lubiem tez i te duze doopinki, no coz takamzem ja, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 19:54 Pewnie tak. Mnie jednak najbardziej drażnią takie zachowania na które sama miałabym ochotę ale brak mi odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
lune :) 21.08.04, 20:01 Gość portalu: Moni napisał(a): > Pewnie tak. > Mnie jednak najbardziej drażnią takie zachowania na które sama miałabym ochotę > ale brak mi odwagi. A masz odwage napisac - co mialabys ochote zrobic ? lune Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: :) IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:18 Nie wiem czy to kwestia odwagi czy hmm... jakiejś intymnosci, bo to jedak nie kącik zwierzeń a forum publiczne. Odwagę mam, ale nie mam informacji po co Ci ta wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: :) 21.08.04, 20:39 Gość portalu: Moni napisał(a): > Nie wiem czy to kwestia odwagi czy hmm... jakiejś intymnosci, bo to jedak nie > kącik zwierzeń a forum publiczne. > Odwagę mam, ale nie mam informacji po co Ci ta wiedza. Moni :) usmiechnelam sie do tego co napisalas ; zadnych zlych, zlosliwych zamiarow nie mialam ; jesli to zbyt intymne - nie pisz oczywiscie ; zastanawialam sie po prostu czy ja robie to na co ty masz ochote - ale nie masz odwagi tego zrobic :) a moze ja tez nie mialabym odwagi ... ? lune ps. nie bocz sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 20:05 hmmm. drazni mnie to, co ktos zrobil, a ja mialbym ochote, ale nie mam odwagi....hmmm.. dziwne .. mnie jedynie moze raznic, kiedy ktos zrobil cos wczesniej na co ja mialem ochote;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:30 ŁŁee.. nie zrozumiałeś. Nie co ktoś zrobił tylko co ktoś robi na codzień i z łatwością, a dla mnie stanowi to wyzwanie i wymaga odwagi. No wiesz, ja bym tak chciała umieć, uczę się, a tu on jakby wyssał z mlekiem matki. No jak Boga kocham pogryzłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 20:34 no wiesz..ja wogole jesem ociezaly umuslowo i moja indolencja pod tym wzgledem mnie przeraza:(... tak wiec moglem nie skumac... ale wiesz co? ja to raczej podziwiam takich ludzi a nie to zeby mnie draznili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:37 A za co mam ich podziwiać - oni to mają ot, tak, jak ja niebieskie oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:57 Jakosik nie mogę docenić braku pietra, który nie jest ich osiągnięciem. Nie imponują mi postawy wyuczone. Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 20:59 ale tu nie ma logiki... nie doceniasz czegos, co nie jest wyuczone (bo oni tak maja z wychjowania) i nie doceniasz tego, ze to moze byc wyuczone..ty im po prostu zazdroscisz, bo sama sie boisz...a czasami wlasnie trzeba sie tego wyuczyc i wtedy to staje sie naturalne..ale trzeba sie nie bac Odpowiedz Link Zgłoś