IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:39
Czy nie jest tak ze u innych najbardziej nas draznia rzeczy ktore nielubimy u
siebie?
Obserwuj wątek
    • j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 18:57
      eeee tam...stereotyp... niektore mecza inne nie
      • Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:20
        ja to wnioskuje ze swojego zachowania. Jak widze jakiegos kolesia ktory ma pewne
        cechy podobne do moich, ktorych nienawidze, to czuje wstret do niego i najlepiej
        jakby zniknal z powierzchni ziemi, szydze z takiego czlowieka. I nie wiem czy
        inni ludzie tez czuja wstret do niego, czy to ja jestem przewrazliwiony.
        • j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 19:23
          kiedy masz kompleks, ze jestes gruby, to sydzisz z grubych? czy bardziej ich
          rozumiesz, kiedy nie masz wyksztaklcenia to szydzisz z innych, ktorzy nie maja
          wyksztalcenia? kiedy jestes pryszczaty to szydzisz z pryszczatych? iedy jestes
          karzelkiem i masz kompleks z tego powodu, to szydzisz z karzelkow?
          • Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:29
            jestem chudy i mam zapadnieta klate, garbie sie i mam brzydkie wlosy. I takich
            ludzi nienawidze.
            • Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:31
              i wydaje mi sie ze taki czlowiek jest najbrzydszy na swiecie. Ze lepiej maja
              grubasy, lysi, niscy i cokolwiek innego.
              • Gość: baba zona Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:39
                "Ze lepiej maja
                > grubasy, lysi, niscy i cokolwiek innego."
                Proponuje, zebys pogadal z jakims niskim i grubym lysym facetem, najlepiej przy
                piwie - sadze, ze optyka Ci sie zmieni ;)))
                A powaznie - chyba nie ma myslacego czlowieka, ktory do konca bylby z siebie
                zadowolony. Fajnie jest znalezc u siebie cos, co jestesmy w stanie w sobie
                polubic, i skoncentrowac sie na tym, i traktowac jako wyroznik w konfrontacji z
                innymi. Wtedy nie bedziesz sie przegladal w innych jak w lustrze i poprawi Ci
                sie samoocena.
                :)
                • Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:46
                  a mozesz podac jakies przyklady rzeczy ktore mozna u siebie wynalezc, ktore
                  bylyby pozytywne? Z jakiego zbioru moge wybierac(szukac)?
                  • Gość: baba zona Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:56
                    Tutaj wybor jest nieograniczony :)))
                    Moze oczy? Zauwazylam, ze faceci, ktorzy dlugo przesiaduja przy komputerze,
                    maja bardzo ladne oczy ;)
                    • Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:10
                      Na czym polegaja ladne oczy? Czy na zdjeciu albo patrzac z boku mozesz ocenic ze
                      ktos ma ladne oczy, czy chodzi tu o sposob patrzenia, sterowania galka oczna i
                      cala glowa?;) Pewnie chodzi tu o to, ze ktos zalotnie gra z Toba wzrokiem, i
                      wtedy odnosisz wrazenie "ze ma ladny oczy", czyz nie tak?
                      • Gość: baba zona Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:09
                        No prosze, teoria nie jest Ci obca ;)
                        Jestes na dobrej drodze...
                        :)
            • j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 19:33
              powiedz mi szary, czy to twoja wina, ze tak wygladasz? czy starales sie bardzo
              aby tak wygladasz? czy sam stworzyles takiego siebie, ktorego nie lubisz?
              • Gość: szary Re: kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:40
                moze troche moja wina moze nie. Jakbym nie siedzial tyle przed kompem i choc
                troche sie ruszal to bym inaczej wygladal. Ale to nie ma znaczenia.
                • doopcia Re: kompleksy 21.08.04, 19:41
                  no nie martw sie wazne jest, ze zeby sa cale i doopcia zdrowa.)))
                • j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 19:59
                  szary, jestes szczesliwym facetem, jklatka? pompki, garbienie sie? miesien
                  plecow, wlosy? szampon... pomysl co znaczy kompleks, kiedy nie mozesz
                  wyelimnowac tego czego w sobie nie lubisz, kiedy musisz polubioc to, co bedzie
                  z toba cale zycie
    • doopcia Re: kompleksy 21.08.04, 19:36
      A ja jestem duza doopcia. Bardzo duza, ale lubiem tez i te duze doopinki, no
      coz takamzem ja,
    • Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 19:54
      Pewnie tak.
      Mnie jednak najbardziej drażnią takie zachowania na które sama miałabym ochotę
      ale brak mi odwagi.
      • lune :) 21.08.04, 20:01
        Gość portalu: Moni napisał(a):

> Pewnie tak.
        > Mnie jednak najbardziej drażnią takie zachowania na które sama miałabym
        ochotę
        > ale brak mi odwagi.

A masz odwage napisac - co mialabys ochote zrobic ?

lune

• Gość: Moni Re: :) IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:18
          Nie wiem czy to kwestia odwagi czy hmm... jakiejś intymnosci, bo to jedak nie
          kącik zwierzeń a forum publiczne.
          Odwagę mam, ale nie mam informacji po co Ci ta wiedza.
          • lune Re: :) 21.08.04, 20:39
            Gość portalu: Moni napisał(a):

> Nie wiem czy to kwestia odwagi czy hmm... jakiejś intymnosci, bo to jedak nie
            > kącik zwierzeń a forum publiczne.
            > Odwagę mam, ale nie mam informacji po co Ci ta wiedza.

Moni :)
            usmiechnelam sie do tego co napisalas ; zadnych zlych, zlosliwych zamiarow nie
            mialam ; jesli to zbyt intymne - nie pisz oczywiscie ;
            zastanawialam sie po prostu czy ja robie to na co ty masz ochote - ale nie masz
            odwagi tego zrobic :)
            a moze ja tez nie mialabym odwagi ... ?

lune

ps. nie bocz sie :)

• j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 20:05
        hmmm. drazni mnie to, co ktos zrobil, a ja mialbym ochote, ale nie mam
        odwagi....hmmm.. dziwne .. mnie jedynie moze raznic, kiedy ktos zrobil cos
        wczesniej na co ja mialem ochote;)
        • Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:30
          ŁŁee.. nie zrozumiałeś. Nie co ktoś zrobił tylko co ktoś robi na codzień i z
          łatwością, a dla mnie stanowi to wyzwanie i wymaga odwagi.
          No wiesz, ja bym tak chciała umieć, uczę się, a tu on jakby wyssał z mlekiem
          matki.
          No jak Boga kocham pogryzłabym.
          • j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 20:34
            no wiesz..ja wogole jesem ociezaly umuslowo i moja indolencja pod tym wzgledem
            mnie przeraza:(... tak wiec moglem nie skumac... ale wiesz co? ja to raczej
            podziwiam takich ludzi a nie to zeby mnie draznili ;)
            • Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:37
              A za co mam ich podziwiać - oni to mają ot, tak, jak ja niebieskie oka.
              • j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 20:39
                za to, ze ty masz pietra a oni nie maja...
                • Gość: Moni Re: kompleksy IP: *.telprojekt.pl 21.08.04, 20:57
                  Jakosik nie mogę docenić braku pietra, który nie jest ich osiągnięciem.
                  Nie imponują mi postawy wyuczone.
                  • j_ar Re: kompleksy 21.08.04, 20:59
                    ale tu nie ma logiki... nie doceniasz czegos, co nie jest wyuczone (bo oni tak
                    maja z wychjowania) i nie doceniasz tego, ze to moze byc wyuczone..ty im po
                    prostu zazdroscisz, bo sama sie boisz...a czasami wlasnie trzeba sie tego
                    wyuczyc i wtedy to staje sie naturalne..ale trzeba sie nie bac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka