Gość: frustro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:14 zwraca uwagę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Re: stary samochód 06.09.04, 22:32 dziś samochody starzeją się szybciej, to daje do myślenia o intencjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: stary samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:44 same w sobie są przestarzałe...że ludzie jeszcze to chcą... chyba tylko po to by mieć co robić z nadwyżką ropy? Odpowiedz Link Zgłoś
basilea Re: stary samochód 06.09.04, 22:32 Gość portalu: frustro napisał(a): > zwraca uwagę Zupełnie nowiutki,z nową sylwetką i tzw. fullwypasem - też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro może być niedoceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:38 jak pojawi się nowszy i lepiej wypasiony... a stary to zawsze stary Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: może być niedoceniony 06.09.04, 22:44 Gość portalu: frustro napisał(a): > jak pojawi się nowszy i lepiej wypasiony... a stary to zawsze stary no tak rzęzi,kaszle,pod maską za mało żeby dorownać nowszym modelom o komforcie jazdy nie wspomnę przez litość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: może być niedoceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:46 kiedyś komfort był inny Odpowiedz Link Zgłoś
basilea Re: może być niedoceniony 06.09.04, 22:49 a jak! I jeszcze zatruwa powietrze jak dziadzio po grochówce a pije jak smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: może być niedoceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:14 smoki nie piją a starzy nie trują Odpowiedz Link Zgłoś
basilea Re: może być niedoceniony 06.09.04, 23:21 Gość portalu: frustro napisał(a): > smoki nie piją a starzy nie trują każdy ma swoją bajkę w mojej bajce smok pił aż pękł[po zjedzeniu owczej skóry nadzianej siarką], w innej dziadzio zatruwał atmosferę wnusiowi[po zjedzeniu babcinej grochówki] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: może być niedoceniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:25 w reklamie wszystko możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: stary samochód 06.09.04, 22:34 Gość portalu: frustro napisał(a): > zwraca uwagę ...na właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro cholera i wzbudza zazdrość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: stary samochód IP: 62.233.233.* 06.09.04, 22:41 i wino, i skrzypce i zona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Jeżeli stary samochód IP: 80.72.38.* 06.09.04, 23:09 zwraca uwagę, to ma wartość logiczną zer: return(0); Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: stary samochód 07.09.04, 09:49 hehehe..kiedys mialem starego duzego fiata (ech..te czasy hedonizmu), ale... sprzedalem, bo 9 na 10 prob przejechania przez rondo de gaulla konczylo sie pogawedka z policja i sprawdzaniem auta, a ja.. ja nie mam tyle czasu, musze na forum dzialac ;( p.s. niewatpliwa zaleta posiadania starego, dobrego i eleganckiego samochodu, byla latwosc, wrecz naturalnosc, zmieniania pasow i wbijania sie w korki, kazdy z podziwem patrzyl i ..ustepowal miejsca... no brakuje mi tego teraz, majac syrenke..to juz nie ta klasa..no nie ta klasa ;( Odpowiedz Link Zgłoś