IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 23:42
i znowu siedze przed kompem i pisze pierdoly, a powinienem byc w tym momencie
na party, szczegolnie ze jest tam dziewoja ktora wpadla mi w oko, niestety
wybralem sie jak 35432234 i doszedlem nad tamize, a jak tam doszedlem to
okazalo sie ze jestem juz zbyt zmeczony zeby szukac party i udalem sie do
domu, smutny tekst i mierny, jest taki jak ja teraz, patrze na swoje teksty
na forum i plakac mi sie chce, frustrat bez kawalka dupy, tak to wyglada i
mysle ze bedzie tak samo jeszcze dlugo, tak dlugo jak pociagne
Obserwuj wątek
    • ziemiomorze Re: kurcze 11.09.04, 23:46
      A ja sie wlasnie zastanawialam, ilu murzynow ma Cie jeszcze obrabowac, zebys
      mial sie od czego odbic i podazac w strone swiatla. Bo jakos sie tak kurczysz i
      kurczysz, nudny, marudny, nieszczesliwy, zmanierowany i cyniczny

A ciocia pamieta jak byles taki malutki, o, i taki mily i madry chlopczyk...
      z.
      • Gość: sdf Re: kurcze IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 23:52
        no racja dobrze ze ciocia pamieta, ja tez cos niecos sobie przypominam, i
        grabki, i lopatke, no i sny mam fajne ostatnio, zawsze tak jest jak
        rzeczywistosc dopieprza to na drugiej stronie bardziej kolorowo, tak
        • ziemiomorze Re: kurcze 11.09.04, 23:54
          Mam uporczywe wrazenie, ze sam sobie dopieprzasz; a to, ze sny masz kolorowe i
          pamietasz, oznacza, ze cos do siebie samego krzyczysz duzymi literami

To uslysz to w koncu
          z
          • Gość: sdf Re: kurcze IP: *.proxy.aol.com 12.09.04, 00:00
            siadlem w tym momencie nad klawiatura i nie wiedzialem co napisac, po prostu
            nie wiem co napisac, wiec nie bede pisal, jakie to blyskotliwe, moja psycha
            jest tak zjechana ze ani ziemia ani morze nie pomoze, mowie powaznie
            • ziemiomorze Re: kurcze 12.09.04, 00:13
              Powaznie pisze, ze to widac; kombinuje sobie, ze moze to dobrze, bo - no
              wlasnie - masz sie od czego obic, to ma sens.
              Nie bardzo wiesz, kim jestes, czego chcesz, masz problem ze zloscia. To nie sa
              mile rzeczy, ale pewnie daloby sie cos z tym zrobic, jesli bys chcial.
              czulko
              z.
              • Gość: sdf Re: kurcze IP: *.proxy.aol.com 12.09.04, 00:24
                wydaje sie to banalne, phe, eh ah, he, ale tu chodzi o kobiete, uwielbiam te
                koncowki, kobiete, normalna, ktora cokolwiek zrozumie, wolna, no ile do cholery
                takich jest, statystyki mowia, sram na statystyki, nie potrafie znalezc i to
                ladny kawalek czasu juz minal, mozna bylo zglupiec, chociaz z drugiej strony,
                patrzac na znajomych hmmm
                • ziemiomorze Re: kurcze 12.09.04, 01:01
                  Jesli to brak dobrej kobiety, to ok - dobry kierunek. Ze brak boli? Tak ma byc,
                  inaczej bys nie szukal.

Sen wiara - jakby Ci sie snilo cos ciekawego, to to wrzuc tu moze? Albo na
                  priwa, bo jestem ciekawa
                  z.
                  • Gość: sdf Re: kurcze IP: *.proxy.aol.com 12.09.04, 01:18
                    skarbie takich snow co ja mam to ty nie bedziesz miec chocbys lsd na sniadanie
                    obiad i kolacje przyjmowala, tego sie po prostu nie da opowiedziec, a moze i by
                    dalo sie jakies streszczenie zrobic ale zbyt duzo erotyzmu he, albo i hard
                    jezus tak, tak, mozna to tak nazwac, momenty sa, ale reszta jest niesamowita,
                    im ciezej w realu tym bardziej kolorowo we snach, juz o tym wspominalem
                    zreszta, uchyle rabka ze w ostatnich bylo sporo rzezb ktore ogladalem w
                    londynskich muzeach, ale jazda
    • Gość: Imagine Re: kurcze IP: *.adsl.navix.net 12.09.04, 01:55
      pisz wiersze o czyms obrzydliwym ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka