Dodaj do ulubionych

Chcę pomóc Mamie.

30.11.15, 13:12
Chciaabym wysłac moją Mamę na jakiś turnus lub zajęcia z psychoterapeutą. Wiem, że bardzo sie jej to przyda, sama przyznaje, że chciałaby w tym wziąc udział.
Ostatnio duzo przeszła :(
szukam jakiegoś dobrego turnusy 1-2 tyg, prosze podzielcie sie doświadczeniem .
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Chcę pomóc Mamie. 01.12.15, 15:50
      A są takie turnusy w ogóle? Może mama mogłaby skorzystać z pomocy psychologicznej na oddziale dziennym w szpitalu psychiatrycznym, to tylko tak groźnie brzmi, ale jak jest dobry oddział to są tam wartościowe zajęcia z psychologami, w formie warsztatów i indywidualne spotkania. Czy jesteś może z Warszawy?
      • jagodads Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 11:14
        Z Krakowa, nie wiem czy Mama kalifikucje sie do leczenia klinicznego, szukam czegoś bardziej w stronę samorozwoju itd. ale cięzko jest cokolwiek znależć.. w ostateczności zaproponuje jej pomoc psychologa na indywidualnyc wizytach
        • feministkapl Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 14:54
          a sprawdzilas juz Laboratorium Psychoedukacji w W-wie? .. oni niegdys organizowali wyjazdowe sesje.
      • duchswiety6 Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 15:09
        Moja córka teraz sama będzie potrzebować dobrego terapeuty - nie wie nawet o tym,ze ktoś jej zrobił porządne pranie mózgu. Moja córka na zapytanie,że wydaje mi sie iż jest sztuczna nie zajepała by focha i ignora.Tylko po prostu zapytała dlaczego tak myślę.
        powodzenia :D
        • duchswiety6 Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 15:17
          o średniej córce nie wspomnę,która sie wykłócała o kasę :D że niby żyję za jej i taty pieniądze o tyle dziwne,że zawsze to o co poprosili to mieli.
          Ktoś narobił gooowna to niech teraz sprząta,bo mi sie po prostu nie chce.A działania podświadome agencików na popęd seksualny i macierzyństwo jest po prostu smieszny o tyle,że komuś tam może się wydawać,że coś tym wskóra bucha cha cha cha.
    • ja-go-da79 Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 14:25
      dobrze, że o tym pomyślałyście takie trudne przeżycia odbijają się na całym życiu, zdrowiu takiego człowieka. wszystko zależy od tego co mama przeszła,może faktycznie spotkania z terapeutą mogłyby pomóc.
      • mona.blue Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 16:16
        Regularne spotkania z terapeuta wydają mi się bardziej sensowne. Przez tydzień, nawet intensywny, nie jesteśmy w stanie wiele przemyśleć i zmienic, terapia to proces. Tylko trzeba znaleźć naprawdę dobrego terapeutę/terapeutke, a przy tym takiego, z którym mama będzie miała dobry kontakt.aa
        • duchswiety6 Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 16:48
          ha ha ha
    • bond-jamesbond-one Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 17:28
      www.uzdrowisko-ustron.pl/Zakwaterowanie/Narcyz/Centrum-Psychoterapii.html
    • duchswiety6 Re: Chcę pomóc Mamie. 08.12.15, 23:44
      Wiesz nad czym się zastanawiałam? Co sprawiłoby mi przyjemność?
      Kasa,kasą :D
      Ale gdyby komuś zechciało się zrobić całe moje drzewo genealogiczne ze strony matki i taty.
      Ja teraz nie mam za bardzo sił i kasy było by to miłe gdyby komuś zechciało się zrobić coś tylko dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka