Dodaj do ulubionych

Zdrowie Psychiczne

28.02.16, 13:05
Zapraszamy do wzięcia udziału w rocznym cyklu bezpłatnych konferencji propagujących zdrowie psychiczne i seksualne oraz radzenie sobie ze stresem i emocjami w sposób nieszkodliwy dla zdrowia.
19 marca 2016 konferencja odbędzie się na Mokotowie w Mokotowskim Centrum Integracji Mieszkańców przy ul. Woronicza 44a.
Specjaliści psychiatrzy pracujący z dorosłymi i dziećmi, w tym również profesorowie psychiatrii, oraz dyplomowani psychologowie psychoterapeuci przybliżą jak radzić sobie z depresją, nerwicą, bezsennością, zaburzeniami seksualnymi, pracoholizmem i innymi trudnościami nękającymi współczesnego człowieka.
Obserwuj wątek
    • duchswiety6 Re: Zdrowie Psychiczne 29.02.16, 19:20
      Fajnie - myślę,ze paru osobą przyda się w/w
    • leda16 Re: Zdrowie Psychiczne 01.03.16, 22:14
      Nie ma nic za darmo na tym najlepszym ze światów. Stąd jestem pewna, iż za te "bezpłatne" konferencje, zapłaciliśmy MY - PODATNICY. To np. chorym na cukrzycę wydarliście te pieniądze na Wasze gó...ane pogaduszki, które niczego nie nauczą ani nie uleczą. Za tą forsę cwaniaczki, można by ufundować miesięczną obsługę pomp insulinowych dla kilku chorych.
    • duchswiety6 Re: Zdrowie Psychiczne 16.03.16, 13:34
      2 600 910. gryks76 2016-03-16 (08:21) Każdy z nas ma jakiś fetysz:))

emerytko piszesz o pewnej osobie z zaburzeniami osobowosci ostatnio bylo to cos tratwa teraz to ja nie wywoluje wilka z lasu pasko prosze byc czujnym

och Ty k u r w o ebana - policz swoje wcielenia odkryj ip zobaczymy jak Ty masz naepane pod deklem.
      Śmieciu aby było jasne ja nikogo nie poddaję eksperymentalnej terapii wbrew woli i bez zgody.Nie niszczę nikomu rodziny ani życia. .Ty wywłoko pusta.Takie pomioty to można tylko jepać ile wejdzie bucha cha cha cha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka