Gość: krish IP: *.chello.pl 13.10.04, 19:11 a regularnoscią, kolorem i konsystencją kupy wgrew pozorom wg tradycyjnej medycyny chinskiej istnieje bardzo silny i co na to psychologowie? i psycholozki...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procesor Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym 13.10.04, 19:16 Temat sam raz dla Komandosa57. Pzowolisz że go ominę? To śmierdząca sprawa.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym 13.10.04, 19:23 jeżeli jesteś szczęsliwy - kupa szybko wychodzi aby to obwieścić całemu światu układa się wtedy w coś na kształt uśmiechu tzw. rogalik jeżeli jesteś smutny (albo stres nie daj Boże)- spierdala szybko jak tylko może - wtedy ma nieregularne kształty i gubi się gdzieś po drodze pozdr. dla krishka Odpowiedz Link Zgłoś
kanenta A mnie się widzi :)) 13.10.04, 20:40 ....że, związek między stanem psychicznym, a zapachem kupy, jest silniejszy niźli z jej regularnoscią, kolorem i konsystencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:53 O ile mnie pamiec nie myli, to takie zjawisko nosi nazwe koprofilii...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.chello.pl 13.10.04, 20:58 to i tak lepsze od koprofagii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:00 Nie da sie ukryc - zdecydowanie lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym 13.10.04, 20:58 oj bo to wszystko tak ze soba powiazane :) gdzie sie nie ruszysz wszystko od siebie nawzajem zalezy ;) nie dosc, ze wewnatrz to na zewnatrz tez mozna dostrzec wplyw na samopoczucie i stan psychiczny np. nowy samochod sasiada ;) jego rodzaj, kolor i miejsce parkowania ;) ale swoja droga i z pelnym szacunkiem nie docenia sie wagi kupy w naszym zyciu to fakt ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagina Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.unl.edu 13.10.04, 21:05 krish, myslalem, ze tylko mnie i lutemu odbija ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.chello.pl 13.10.04, 21:12 slusznie myslales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.unl.edu 13.10.04, 21:24 widze ze samoanaliza jest terra incognita dla wasci ..... Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym 13.10.04, 22:45 Imagine. Lutego od dawna niema. Wyjechal. Ten koles to pazdziernick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.10.04, 21:30 Zwiazek jest bardzo wazny, juz nie raz zawracalem do domu, odwolywalem spotkanie zeby tylko zesrac sie w moim ulubionym domowym kiblu. Tak, jestem wybredny. Lubie swoj domowy kibel i duzo dla niego poswiece...Publiczne kible mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.unl.edu 13.10.04, 21:34 "Publiczne kible mnie nie interesuja." - powiedzial ryb. ******** To gdzie teraz umawiasz sie na randki z chlopakami ? buahahahahahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 13.10.04, 21:45 hahaha, w parku bezpieczniej hihihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.unl.edu 13.10.04, 21:47 a jakie masz motto ? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym 13.10.04, 22:43 Nie tylko wg chinskiej. Znana jest tzw niedzwiedzia choroba, czyli biegunka w stanie zdenerwowania. Nie wiem, co prawda, jak to sie ma do zapachow, zawsze paskudny przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:53 coś w tym na pewno jest. Zauważyłem że po zakończeniu bardzo trudnego i stresującego okresu w życiu który trwał prawie rok, przez pewien czas kupa była kompletnie czarna :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym 14.10.04, 01:06 Może krwią srałeś, gajowy. Po stresie tak bywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: zwiazek miedzy stanem psychicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:03 To Ty masz czarną krew? Weź sie lepiej zbadaj Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Nie ucz ojca robić dzieci:) 14.10.04, 11:52 z leśnymi pozdrowieniami MM Odpowiedz Link Zgłoś