Gość: Imagine Re: Bormo bormo IP: *.unl.edu 13.10.04, 20:52 z calym szacunkiem .... ale ... masz jakis klopot ? Odpowiedz Link Zgłoś
kanenta Re: Bormo bormo 13.10.04, 20:58 Czy, to jest wołanie o pomoc!? a może jakiś specyfik zaszkodził :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Bormo bormo 13.10.04, 20:59 brombrala? ;))) coz Ci Meloniq? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Bormo bormo - 13.10.04, 21:34 - bormocze malone, zirytowany głupotami, jakie tu się wypisuje. I tym, że sam takowe pisze:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Bormo bormo - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:28 m.malone napisał: > - bormocze malone, zirytowany głupotami, jakie tu się wypisuje. I tym, że sam > takowe pisze:0 witaj w klubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Bormo bormo - 14.10.04, 00:30 Gość portalu: gf napisał(a): > m.malone napisał: > .... > > witaj w klubie ;) No przecież jestem. Z małymi przerwami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Bormo bormo - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:34 W klubie zirytowanych powyższym ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Bormo bormo - 14.10.04, 00:37 Gość portalu: gf napisał(a): > W klubie zirytowanych powyższym ;)))) Tak zrozumiałem. A dlaczego ja to tak delikatnie werbalizuję? D-e-l-i-k-a-t-n-i-e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Bormo bormo - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:39 musisz do mnie mowic glosniej ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Bormo bormo - 14.10.04, 00:43 Gość portalu: gf napisał(a): > musisz do mnie mowic glosniej ;DDD DELIKATNIE, MÓWIĘ!!!!! TERA SŁYCHAĆ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Bormo bormo - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:45 właśnie, właśnie! nie zeznałes jeszcze (od wczoraj!) co u Ciebie jest grane :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Bormo bormo - 14.10.04, 00:49 No, nie powiem, że Mahler, bobym sie musiał przedtem mozno nadąć. A wiesz, ten wiatraczek w pudle tak ładnie szumi:P Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Bormo bormo - 14.10.04, 00:51 A teraz gra "14 kodeksów wraz aktami wykonawczymi" O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Bormo bormo - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:52 m.malone napisał: > No, nie powiem, że Mahler, bobym sie musiał przedtem mozno nadąć. :D jak nadąć? jak nadąć? toć to takie romantićne :DDD > A wiesz, ten wiatraczek w pudle tak ładnie szumi:P rytmicznie, po niemiecku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Bormo bormo - 14.10.04, 09:39 U mnie chiba po japońsku. Teżytmicznie. Widać z osi im jeszcze zostało:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: Bormo bormo - 14.10.04, 10:50 m.malone napisał: > U mnie chiba po japońsku. Teżytmicznie. Widać z osi im jeszcze zostało:) jak rytmicznie, to pewnie 'tora tora tora' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.malone Re: Bormo bormo - IP: *.aster.pl 14.10.04, 11:50 Bitfa o Midłej Perl Harbor O! "Tron we krwi" i "Kobieta z wydm" a i jeszcze 7 samurajów:)))) (wiesz, że kiedyś byłem podobny do Tosiro Mifune? - Tzn. Jak on był młody Rany - ja znów bredzę... bormobormo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do GF Re: Bormo bormo - IP: *.aster.pl 14.10.04, 12:19 Chiałaś wiedzieć, czego słucham? Teraz poważnie - bardzo proszę. Mnie to relaksuje:)))) Pozdrowienia MM www.ireland-information.com/irishmusic/irishsongs-music-lyrics-midis.htm Odpowiedz Link Zgłoś