kasiula_245 22.10.18, 15:00 Od 2 tygodni mam problemy z pęcherzem. Brałam furaginę i antybiotyk według antybiogramu. Poprawa niewielka:/ Nie wiem co się dzieje. Moja lekarka powiedziała, że nic mi więcej nie może dać. Jestem załamana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kod_matrixa Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 22.10.18, 15:50 Jakby napisał jeden znakomity spec, problemy twojego pęcherza leżą w dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 22.10.18, 18:35 To raczej nie to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 22.10.18, 19:00 Jak najbardziej to forum. To są głęboko skrywane pragnienia oddania moczu w czasie dzieciństwa, a obecnie wypierane. Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 22.10.18, 19:16 Kup sobie w aptece preparaty z żurawiny i pij herbatkę z żurawiny , która zakwasza mocz.kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/zurawina-wlasciwosci-lecznicze-uprawa-odmiany-przeciwwskazania/qfgb7 Rozumiem, że byłaś u lekarki pierwszego kontaktu. Jeśli nie ma poprawy, a sprawa niewyleczona to powinna dać Ci skierowanie do specjalisty i powinni Ci zrobić cystoskopię. Takie badanie wykonuje się w warunkach szpitalnych, ale nie wymaga leżenia w szpitalu- przyjęcie na jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 06.11.18, 09:43 Brawo Herakles. Jak dostanę sraczkę na pewno zgłoszę się do Ciebie po poradę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 06.11.18, 19:07 A herakles o sraczkach coś już wie. Nie raz na forum je miewał. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 06.11.18, 21:48 leda16 napisała: > Brawo Herakles. Jak dostanę sraczkę na pewno zgłoszę się do Ciebie po poradę :) > )) > Oj, Leda, Herkules udzielił dobrej rady, a ty i tak się czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 07.11.18, 09:40 Hmm.., przynajmniej raz doceniłaś jaki jestem wszechstronny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 23.10.18, 08:41 Możesz mieć kamienie nerkowe, które spływają drogami moczowymi do pęcherza w postaci piasku. Zrób sobie USG jamy brzusznej, żeby potwierdzić lub wykluczyć kamicę nerkową. Branie antybiotyków bez zobrazowania przy kamicy nerkowej jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 30.12.18, 10:38 Trzeba sdużo sikać. Wszystko olewaj. Mniev to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Ratunku!.Pęcherz. Brak poprawy 30.12.18, 13:36 m.malone napisał(a): > Trzeba sdużo sikać. Wszystko olewaj. Mniev to pomaga > O! Mr m.malone, bardzo dawno Cię tu nie było, witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś