Gość: abe Re: a teraz trudniejsze pytanie ;) IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 18:55 Sen Katarzyny II Jacka Kaczmarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: a teraz trudniejsze pytanie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:45 bo tekst? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina tell him!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 00:01 "tell him" barbry straisand & celine dion zostaje.muszą to zagrać na moim ślubie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: tell him!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 00:02 Dziekuje Ci, ze to wymienilas, bo to ma Tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf a macie pałerpleja? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 00:32 ale prawdziwego - tak, żeby codziennie (niech przez tydzień) do sniadania zarzucać to samo i bez tego nie móc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: a macie pałerpleja? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 12:49 Mialam tak ze Stingiem - cala "Nothing like the sun" szlo kilka razy. Bylo tez z Didierem Lockwoodem - nie pamietam tytulu plyty, a nie mam w domu zeby sprawdzic, bo jezdzi samochodem. Jest jeszcze taka wspaniala plyta Stana Getza i Joaqa Gilberto... No i jeszcze Buena Vista. Ostatnio mam malo czasu na sluchanie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: a macie pałerpleja? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:19 co z Bueny Visty? Joao towarzyszy mi wszedzie. Bez niego nigdy nigdzie nie jezdze. Odpowiedz Link Zgłoś
lime33 Re: a macie pałerpleja? ;) 17.10.04, 13:19 na stronce: www.motion-trio.art.pl/a1Multimedia.html znajduje się mój pałerplej The Motion Trio z Bobby McFerrinem pt. Heart (jesli ktos lubi jazz, to gorąco polecam). wersja z koncertu - przepyszna! :))) serce roście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: a macie pałerpleja? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:09 Wlasnie slucham.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf lime :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:24 Moim pałerplejem jest 'First Day of Spring' z 'Live in Vienna'. Słuchałaś ich na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: a teraz trudniejsze pytanie ;) 18.10.04, 12:30 Gość portalu: gf napisał(a): > Cala muzyka swiata musi zniknac. Do Was nalezy wybor jednego jedynego utworu, > ktory pozostanie. > > Wiem, ze szkoda i wiem, ze nie potraficie wybrac ;) > > Ale wyobrazcie sobie, ze jezeli w ciagu minuty od przeczytania tego posta nie > zdecydujecie - znika wszystko na zawsze. > > > > Co zostaje? :) gf, czy jesli podam utwor pierwszy z brzegu, ktory mam w glowie to nic nie zniknie? :o) Tak pytam, przez ciekawosc :o)) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: a teraz trudniejsze pytanie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:48 gf kiedy roztrzygnięcie konkursu muzycznego? i rozdanie nagród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos kult - nie dorosłem do swych lat IP: *.pronet.lublin.pl 27.10.04, 20:35 j/w. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony Re: kult - nie dorosłem do swych lat 27.10.04, 20:38 Gość portalu: kosmos_kosmos napisał(a): > j/w. Ale ich nie zmarnowalem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a teraz trudniejsze pytanie ;) IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 27.10.04, 20:45 Seether & Amy Lee " Broken " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: a teraz trudniejsze pytanie ;) IP: 62.233.195.* 28.10.04, 01:00 zostają drumi // drumiki // drumiszcze // d'n'b // dnb // ajajaj!! muza, która sprawia że chce mi się żyć!! MASA! Odpowiedz Link Zgłoś