mona.blue 05.02.19, 21:15 Jak dajecie sobie radę z negatywnymi uczuciami? Przyjmujecie je i staracie się je przeżyć uważnie, czy wypieranie i tlumicie? A może staracie zmienić w: jakiś sposób nastrój? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: Negatywne uczucia 05.02.19, 21:56 Zazwyczaj zanim sie dobrze zastanowie nad posiadanym uczuciem to juz mam inny nastroj ;')) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Negatywne uczucia 05.02.19, 22:10 jan_stereo napisał: > Zazwyczaj zanim sie dobrze zastanowie nad posiadanym uczuciem to juz mam inny n > astroj ;')) Szczęściarz Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Negatywne uczucia 06.02.19, 18:16 Nikt więcej się nie podzieli refleksjami na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Negatywne uczucia 06.02.19, 18:54 Tłumienie emocji nie jest czymś dobrym i naturalnym, jak również ich nakręcanie. We wszystkim wskazana jest jakaś intuicyjna równowaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Negatywne uczucia 07.02.19, 13:00 Można Ada dziś podzieli się jakąś kolejną historią. A ma spory potencjał. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Negatywne uczucia 10.02.19, 14:51 negatywne emocje kazdy je ma jak sądzę ale mozna roznie je przezywac kiedys dawalem sie im poniesc, nakręcałem się, reagowałem impulsywnie, często gniewem dzis rejestruje uwaznie ich obecnosc jesli sie pojawią i staram sie dojsc do tego skąd przyszły i czemu takie i prawde mówiąc nie zajmuje mi to wiele czasu, raptem chwila za to przynosi to inne reakcje z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Negatywne uczucia 20.02.19, 08:45 Człowiek zmienia się też z wiekiem, a nie tylko dlatego, że tak chce. To też istotna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Negatywne uczucia 20.02.19, 02:22 Nie tlumie negatywnych uczuc, a od paru lat (kryzys wieku sredniego) nie mam wyrzutow sumienia z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Negatywne uczucia 20.02.19, 12:59 milamala napisała: > Nie tlumie negatywnych uczuc, a od paru lat (kryzys wieku sredniego) nie mam wy > rzutow sumienia z tego powodu. A w jaki sposób sobie z nimi radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś