ulawelll 20.05.20, 12:13 Mam znajomych, którzy wydają się czegoś takiego potrzebować, wiadomo, że nic na siłę, ale być może impuls musi przyjść zzewnątrz. Najpierw jednak potrzebuję konkretów, ktoś zna wartych polecenia fachowców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afq Re: Terapia dla par 20.05.20, 12:18 moze geograficzie cos wskaż żeby polecenie nie było, jesli bedzie, od czapy bo na drugim koncu swiata online to półśrodek jednak, lepiej jesli bedzie to mozliwe, face to face a tak poza tym to na znanym lekarzu da sie znalezc, poczytac opinie, to ma sens, terapeuci tam też są Odpowiedz Link Zgłoś
ulawelll Re: Terapia dla par 27.05.20, 08:38 Południowy zachód kraju generalnie, w sumie to wydaje się odpowiadać oczekiwaniom spps.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Terapia dla par 10.06.20, 19:24 No i jak tam po wizycie u fachowca, para w trakcie rozwodu czy juz po ? Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Terapia dla par 10.06.20, 20:02 Jasiu, NIE STAWIA spacji przed znakiem zapytania. Dotyczy całej interpunkcji. Spacja to też ‚znak’. Tak na marginesie to twych złotych uwag ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Terapia dla par 10.06.20, 20:26 Masz moje przyzwolenie na wypowiadanie sie na marginesie do moich uwag ;")) ps. a tak na marginesie marginesu, moj wykladowca polskiego w dawnej zawodowce mial identyczne uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Terapia dla par 10.06.20, 20:39 A tak na marginesie to ja też skończyłem zawodówkę. ZSZ Górnicza w Bytomiu. Wcześniej relegowali mnie z 3 średnich. I pracowałem jaki fizol na grubie i na czarno na niemieckich budowach i walutą handlowałem i złotem i zajebać potrafię i cenię złodziejski git kodeks. I mino to się wyedukowałem i daję radę. I łopatologii bez liku było i nie wyobrażam sobie leoszych doświadczeń dla siebie. To na marginesie, do wątku naszych koleżanek w tym wytwornej Deszczowej z Jej stadem, do którego tylko po testach z IQ i wersalskiego savoir vivre, znanej Astro (ale tylko ze słyszenia, zbyt wieli z niego cham) Jako Kinderstuba Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Terapia dla par 10.06.20, 20:57 Ja pracowalem w kuchni jakis czas, nie to zebym umial gotowac ale taka sie nadarzyla okazja, bardzo ksztalcace czasy i wiele znanych osobistosci lubialo tam zajsc i spasc pod stol albo wyjsc zygzakiem. Nasze doswiadczenie sie jak widac oplacilo, dzieki niemu mozemy sie odnalezc na Psychologii, tej bowiem wiedzy brakowalo mojemu nauczycielowi polskiego, ktory nie rozumial, ze spacja nie ma nic wspolnego z gramatyka, a jest czysta potrzeba ekspresji estetycznej ;') Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Terapia dla par 10.06.20, 21:05 W sumie to pomyslalem, ze skoro juz gadamy w parze, to moglibysmy sie zapisac razem na jakas terapie, tak dla zgrywy, im tam jest bez roznicy ;') Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Terapia dla par 10.06.20, 21:14 Lepiej na polityczny kurs historii, co ci tak padło na pieprzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Terapia dla par 10.06.20, 21:19 Poczucie odpowiedzialnosci za dyskutanta, zawsze robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
astroblaster Re: Terapia dla par 10.06.20, 20:40 *Szacun Janek za tę zawodówkę. Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
rayaaa Re: Terapia dla par 22.01.21, 14:50 Polecam bardzo dobrego psychologa online wetalk.pl W moim związku bardzo dużo naprawił. Odpowiedz Link Zgłoś