imnot
05.11.20, 22:41
Witam,
W połowie lipca zaczęłam częściej zwracać uwagę na te same godziny. Np. 22:22 12:12 itp. Wiem ze jest to kwestia zwrócenia na to konkretnej uwagi i skupienia się na tym, przez co wytwarzam powtarzalność, skupiam się przede wszystkim podświadomie i sprawiam ze godziny są co raz bardziej widoczne. W każdym razie, zaczęłam wtedy zwracać świadoma uwagę na wszystkie godziny i nie robić z tego zdziwienia. I na chwile przestałam je widzieć. W ciągu ostatnich kilku tygodni znowu to się nasiliło. Nie przeszkadza mi to, jednak ja zawsze sięgam po telefon w konkretnym celu i nie patrzę na zegarek jeśli tego nie potrzebuje. Naprawdę. A muszę często kontrolować czas i z nim intensywniej współpracować. Myśle: która godzina, sięgam po telefon i widzę 2222 1111 itp. I tak za każdym praktycznie razem, jak świadomie sprawdzam godzinę. Wiec, mam tą wiedzę, ze to moja podświadomość i widząc znowu taka godzinę nawet bawi mnie to i myśle wtf. Ostatnio sprawdzając godzinę, na sekundę przed spojrzeniem na zegar, pomyślałam sobie, dlaczego moja podświadomość to mi robi i spojrzałam na zegarek i nawet się ucieszyłam, bo była 12:34, a potem pomyślałam 1234 xd żeby było zabawniej, tego dnia, widziałam również 23.59 zmieniająca się idealnie w 0000, i oczywiście 80% powtarzających się liczb. Nie denerwuje mnie to w ogóle, ale zastanawia.
Czy moja podświadomość nie chce ze mną współpracować? Czy ze mną pogrywa, czy ja ze sobą pogrywam? Czy to nienormalne?
Pozdrawiam