Dodaj do ulubionych

Doskonaly material na kata!!!

29.10.04, 00:25
sa osoby ktore potrafia zabic slowem
jest ktos taki w waszym otoczeniu
przyjzyjcie jej sie blizej
robi to powoli i z rozwaga
bo jest "wrazliwa"...
po co od razu zabijac toporem jak mozna pomeczyc ofiare slowem
maksymalnie jak tylko sie da dokopac
wywolac objawy zawalu serca
niech zdycha
o swoich sie troszczy i nimi sie opiekuje
ale obcych zabija

Obserwuj wątek
    • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 29.10.04, 00:42
      to podobno jest ludzkie ;)
      kazdy troszczy sie najpierw o siebie i swoich bliskich - egoizm?
      a ty sam uwazasz sie za lepszego?
      absolutnie nikomu w zyciu jeszcze nie "dokopales"?
      nie uwierze...
    • milk.chocolate Re: Doskonaly material na kata!!! 29.10.04, 01:05
      zabija też siebie
      zło powraca do nadawcy
      wcześniej lub później
    • mskaiq Re: Doskonaly material na kata!!! 29.10.04, 05:48
      Masz racje milk.chocolate, kazde zlo ktore wyrzadzamy innej osobie dosiegnie
      nas wczesniej czy pozniej.
    • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 29.10.04, 07:04
      nikt nie jest idealem i na pewno i ja komus dokopalem nie przecze
      zdarzylo mi sie zranic kogos mowiac mu co o nim mysle
      ale nigdy nad nikim sie nie znecalem
      nigdy nikogo nie przesladowalem
      nie wlamywalem sie do czyjejs poczty
      i nie popelnialem zadnego innego przestepstwa
      a to jest juz roznica prawda?

• Gość: ewa Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:11
        Toż to moja teściowa!
      • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 29.10.04, 14:48
        > ale nigdy nad nikim sie nie znecalem
        > nigdy nikogo nie przesladowalem
        > nie wlamywalem sie do czyjejs poczty
        > i nie popelnialem zadnego innego przestepstwa

Albo mi sie zdaje albo ten motyw na tym forum juz sie pojawil... a wlasciwie
        caly czas sie pojawia. Czy ty przypadkiem nie cierpisz na jakas manie
        przesladowcza??? Masz cos do kogos to sobie z nim POROZMAWIAJ, a nie stawiaj
        sie w roli ofiary. Sorry, ale to jest troche niepowazne.
        • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 29.10.04, 17:32
          Zastanawia mnie czy osoba, o ktorej piszesz to kobieta czy mezczyzna. Z
          pierwszego postu wynika, ze chyba jednak masz na mysli kobiete. Jesli to
          kobieta, to cos mi w tym wszystkim smierdzi i to mocno. Swego czasu
          przetestowalam na wlasnym tylku sposob dzialania zarowno kobiet jak i mezczyzn.
          Powiem krotko - z twojego opisu wynika, ze za tym wszystkim stoi jakis facet.
          Powaznie! Wiem co mowie! Jesli podejrzewasz faceta, to byc moze i masz racje.
          Natomiast jesli podejrzewasz kobiete, to MUSISZ ta sprawe na spokojnie z nia
          wyjasnic.
      • wykrywacz.klamcow Re: Doskonaly material na kata!!! 31.10.04, 00:00
        > ale nigdy nad nikim sie nie znecalem
        > nigdy nikogo nie przesladowalem

Jestes pewien?
      • Gość: i Odbierz poczte!!!!! To bardzo wazne!!!!! n/t IP: 62.233.169.* 01.11.04, 14:31
        • ten_sam Re: Odbierz poczte!!!!! To bardzo wazne!!!!! n/t 01.11.04, 15:00
          napisz na: ten_sam@poczta.onet.pl
          na gazecie cos u mnie nie dziala
          • Gość: i Re: Odbierz poczte!!!!! To bardzo wazne!!!!! n/t IP: 62.233.169.* 01.11.04, 15:06
            Wyslalam na onet, ale z ekstra zalozonego konta na gazecie. Jakby dalej nie
            dzialalo, to chyba bede musiala sie poswiecic i wyslac z mojego prywatnego
            konta... ;)
    • j_ar Re: Doskonaly material na kata!!! 29.10.04, 08:15
      ale w czym problem, dokopac katowi, jak nie samemu to stworzyc warunki przy
      pomocy kogos, i dokopywac, powolutku ale stale i konsekwentnie, wazne, aby w
      chwili wyjscia delikatnosci z kata nie zapominac kto on zacz, tylko
      kontynuuowac... i po klopocie...
    • alfika Re: Doskonaly material na kata!!! 29.10.04, 09:03
      taki ktoś może dokopać jedynie wtedy, gdy mu na to pozwalasz
      jeśli wchodzisz w jakieś relacje, w których na czymś straszliwie ci zależy:
      albo żeby przekonać do czegoś, albo żeby coś uzyskać

a to jest proste:
      nie dajesz broni do ręki - nie obrywasz
      widzisz, że pogrywa nie fair - odwracasz się na pięcie i odchodzisz w pokoju

kontakty z innymi są zawsze takie, na jakie ty sam idziesz
      tak mi się przynajmniej wydaje
    • ziemiomorze Re: Doskonaly material na kata!!! 29.10.04, 11:05
      Mozna tez kogos zakochac na smierc, zaglaskac, dokopywac tonami codziennej
      nadgorliwej czulosci, przesladowac uwaga i wyznaniami. Mozna - z ubrdanej
      milosci - dowiadywac sie jak najwiecej o wybrance, starac sie uprzedzac jej
      mysli, zyczenia, pragnienia, zaduszac, nie dawac zadnego miejsca dla niej
      samej, bo wszystko zapchane idealna wersja milosci, rozowym pluszem, tiulem i
      zloceniami. Do wyrzygania.
    • Gość: ... Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 12:37
      o matko kto to taki- czyżby Życzliwy?
    • Gość: ... Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 29.10.04, 15:36
      Kto Cie tak zranił
    • pompompom Re: Doskonaly material na kata!!! 29.10.04, 18:46
      Polecam książkę M.F. MF Hirigoyen "Molestownie moralne". Tam znajdziecie sporo
      na temat katów i ich ofiar.
      A tu link do stronki Instytutu Psychologii Zdrowia i tekst o molestowaniu
      moralnym www.psychologia.edu.pl/index.php?dz=slownik&op=spis&id=829
      To dla tych co twierdzą, że problem jest błahy i łatwo można sobie z nim
      poradzić. Chyba jednak nie: "W terapii ofiar molestowania ważne są kompetencje
      wiktymologiczne terapeuty, gdyż u molestowanych moralnie osób występują
      analogiczne objawy, jak u ofiar kataklizmów i ataków terrorystycznych."
      Poradzą sobie silni psychicznie, ale tacy i tak nie będą ofiarami. Co najwyżej
      katami.
      • Gość: Zośka Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.chello.pl 31.10.04, 05:25
        W życiu najczęściej jest tak, że dostajesz to co dajesz.
    • Gość: M Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:51
      tak znam taką osobę.
      Mówił nie mógłbym cię skrzywdzić.
      A potem...
      • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 06.11.04, 21:15
        Gość portalu: M napisał(a):

> tak znam taką osobę.
        > Mówił nie mógłbym cię skrzywdzić.

to prawdziwy dzentelmen..

> A potem...

to ty skrzywdzila jego....? a mialas w tym przyjemnosc?
        • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 06.11.04, 23:01
          caly czas sie zastanawiam czy ty w ogole jestes normalny
          jaka mozna miec przyjemnosc w krzywdzeniu kogokolwiek????
          tylko sie nie zdziw jak cos tam z tego co ci napisalam sie jednak sprawdzi...
          • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 06.11.04, 23:23
            Gość portalu: i napisał(a):

> caly czas sie zastanawiam czy ty w ogole jestes normalny
            > jaka mozna miec przyjemnosc w krzywdzeniu kogokolwiek????

sa "ludzie" ktorzy maja przyjemnosc w krzywdzeniu innych wiec zapytanie sie o to nie swiadczy wcale o mojej nienormalnosci

• Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 06.11.04, 23:34
              osobiscie nie znam takich ludzi
              twoja interpretacja tamtej wypowiedzi wydala mi sie mocno podejrzana
              dlaczego pomyslales od razu o przyjemnosci z krzywdzenia?
              podobno kazdy sadzi po sobie...
              • m.malone Mało jeszcze znasz 06.11.04, 23:37
                sado/maso:)
              • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 06.11.04, 23:47
                poczytaj sobie to forum to przekonasz sie ile jest takich osobnikow dla ktorych mszczenie sie na kims, zadawanie komus bolu dostarcza im slodycz...

< podobno kazdy sadzi po sobie...

jesli tak uwazasz,to przeczytaj uwaznie skierowane do mnie sugestie i w odniesieniu do siebie zastosuj ta uwage
                • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 06.11.04, 23:58
                  > poczytaj sobie to forum to przekonasz sie ile jest takich osobnikow dla
                  ktorych
                  > mszczenie sie na kims, zadawanie komus bolu dostarcza im slodycz...

i owszem czytam sobie i co z tego???
                  historie opisywane na tym forum zupelnie nie maja odzwierciedlenia w moim zyciu
                  i cale szczescie

> jesli tak uwazasz,to przeczytaj uwaznie skierowane do mnie sugestie i w
                  > odniesieniu do siebie zastosuj ta uwage

pudlo moj drogi ;)
                  trafiles na osobe bezrobotna i w dodatku calkowicie nieszkodliwa dla otoczenia
                  nikt nie zyska moim kosztem ani tez nie ma takiej osoby ktora ja moglabym
                  wyzyskac albo jakkolwiek jej zaszkodzic
                  nic z tych rzeczy
                  • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 07.11.04, 00:06
                    Gość portalu: i napisał(a):

> pudlo moj drogi ;)

> nikt nie zyska moim kosztem ani tez nie ma takiej osoby ktora ja moglabym
                    > wyzyskac albo jakkolwiek jej zaszkodzic
                    > nic z tych rzeczy

nie o to mi akurat chodzilo... przypomnij sobie jakie motywy mi sugerowalas, o co komus chodzi... - i do tego wlasnie zastosuj swoja uwage

• Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 00:13
                      przeczytalam bardzo dokladnie jeszcze raz
                      motyw byl dokladnie jeden i juz ci napisalam, ze ja NIC takiego nie mam, wiec
                      tez sila rzeczy nie mam sie do czego stosowac
                      • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 07.11.04, 00:24
                        skoro tak, to jednak jak widac nie kazdy sadzi innych po sobie... - wiec sama sobie zaprzeczasz

• Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 00:31
                          doprawdy dziwny jestes...
                          jak chcesz to moge ci podeslac jakies linki dotyczace mojego hobby ;)
                          • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 00:58
                            a tak jeszcze a propos mojego hobby
                            nie moglabym sie tym zajmowac gdybym byla taka jak sugerujesz
                            powaznie :)
                            to wyciaga z ciebie wszystko...
            • Gość: Renka Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.home.cgocable.net 07.11.04, 03:19
              Ja to mysle, ze taki "kat" to nawet moze nie wiedziec, ze czyni krzywde.To, ze
              wlamuje sie do skrzynki.. moze ze strachu, za ty masz cos na nia, czy niego. A
              moze to jakas "wyzsza kontrola"..
              To ty uwazasz, ze on zabija slowem. Inni tak moze nie uwazaja..Ja mysle, ze to
              jest sprawa percepcji slowa.
              Mowi sie, ze od zla trzeba uciekac, bo rozdraznione potrafi wiele.Zawsze jest
              tak, ze zlo trafia na wieksze zlo i silniejszy zwycieza, a tylko ta ofiara ma
              znow problem, tym razem wiekszy.
              I tak w kolko macieju.
              Nie przejmuj sie czlowieku, wokol pelno zla, ale nie nam z nim walczyc. Do tego
              trzeba sil specjalnych :))
              • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 14:26
                Wydaje mi sie jednak, ze ten "kat" doskonale wie co robi. Ma w tym swoj
                obrzydliwy interes. Dlatego wydaje mi sie, ze ten_sam powinien jednak cos z tym
                zrobic. Znalam kiedys ludzi podobnych do tego "kata". Sa oni na tyle
                niebezpieczni, ze nikt sie z reguly tego po nich nie spodziewa. Z ostatnim
                takim zgnilym jajem pracowalam i studiowalam, ale na szczescie w niczym mi nie
                zaszkodzil. Byc moze dlatego, ze specjalnie na niego uwazalam. A podobnych do
                niego jest przeciez wielu. Ten_samie nie daj sie! Nie daj z siebie robic ofiary!
                • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 14:38
                  hihi wlasnie tak sobie pomyslalam, ze ten moj znajomy wazeliniarz bardzo by tu
                  pasowal ;) Oczywiscie w przypadku gdyby ten_sam tez byl kims znajomym, ale ze
                  nie jest...
                  • wykrywacz.klamcow Re: Doskonaly material na kata!!! 07.11.04, 18:34
                    Jestes 100% pewna ze Ten_sam nie jest katem o ktorym mowisz?
                    • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 18:48
                      tak jestem na 100% pewna
                      tutaj to nie on jest katem

sprawdzilam tez tak w razie czego jeszcze tego mojego znajomego wazeliniarza
                      motyw wyszedl ten sam!
                      cholera jest zle :(
                      • wykrywacz.klamcow Re: Doskonaly material na kata!!! 07.11.04, 18:56
                        Byc moze to inna sprawa. Ten_sam juz pare razy objawil sie jako kat.
                        Niestety.

P.S.
                        Mysle ze on sobie z tego nie zdaje sprawy, po prostu nie czuje pewnych granic.
                        • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 19:13
                          wiem, czytalam jego wypowiedzi archiwalne
                          wydaje mi sie, ze jego problemem jest niezbyt uwazne czytanie wypowiedzi innych
                          osob
                          nie doczyta do konca lub przeczyta tekst dosc wybiorczo i juz sie czepia, bo mu
                          sie np jedno slowo nie spodobalo, a jak wiadomo slowa wyrwane z kontekstu moga
                          znaczyc zupelnie co innego niz mial na mysli ich autor
                          masz racje, ze on sobie z tego chyba nie zdaje sprawy
                          • wykrywacz.klamcow Re: Doskonaly material na kata!!! 07.11.04, 19:18
                            Problem w tym, ze on do takiego "wybiorczego przeczytania tekstu" potrafi dorobic cala ideologie i
                            potem jedno, kompletnie wyrwane z kontekstu, slowo moze stac sie podstawa dla bardzo smialych
                            teorii ktorych zadne argumenty nie sa w stanie obalic.

I wtedy zaczyna sie nekanie osob podejrzewanych o bycie kims innym czy zrobienie czegos.
                            A upor z jakim nie daje sobie wytlumaczyc wlasnej pomylki i pewna swego rodzaju zacietosc sprawia,
                            ze potrafi napedzic bardzo duzego stracha. Szczesciem w znanych mi przypadkach tylko na strachu sie
                            to konczylo.
                            • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 07.11.04, 19:32
                              no fakt, jak tu niby udowodnic ze sie nie jest wielbladem
                              • Gość: Niunia Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:41
                                no to raczej proste...
                                wystarczy pokazać, że nie masz garba i ogona, a zamiast wełnianej sierści masz
                                ludzką skórę :)
                                • wykrywacz.klamcow Re: Doskonaly material na kata!!! 07.11.04, 20:12
                                  Licz sie z tym, ze wtedy uslyszysz iz jestes podstawiona osoba ktora jest w zmowie z prawdziwym
                                  wielbladem, ktory sie oczywiscie ukrywa bo boi sie rozpoznania.
        • Gość: M Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:35
          > to ty skrzywdzila jego....? a mialas w tym przyjemnosc?

tak, nieświadomie skrzywdziłam i przepraszałam, prosiłam...
          ale on nie wybaczył i mścił się ... wiele razy, z rozmysłem, z radością patrząc
          jak się skręcam z bólu.
          podpuszczał i gdy wierzyłam, że jest OK... zadawał ból...
          miał w tym przyjemność??
          • Gość: m Re: Doskonaly material na kata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:20
            tak
            psychopata
    • agnieszka_z_p Re: Doskonaly material na kata!!! 07.11.04, 22:59
      "i" witaj. Postąpiłaś nierozważnie podając adres mailowy temu_samemu = re_ne.
      Najlepsza rada, jakiej mogę udzielić, nigdy więcej nie zaglądaj do tej skrzynki
      i nie kontaktuj się z nim poza forum. Zajrzyj do archiwum, pomyśl.
      On się ogląda za kolejną ofiarą
      agnieszka_z_p
      • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 14.11.04, 11:16
        agnieszka_z_p napisała:

> "i" witaj. Postąpiłaś nierozważnie podając adres mailowy temu_samemu = re_ne.
        > Najlepsza rada, jakiej mogę udzielić, nigdy więcej nie zaglądaj do tej skrzynki
        >
        > i nie kontaktuj się z nim poza forum. Zajrzyj do archiwum, pomyśl.
        > On się ogląda za kolejną ofiarą
        > agnieszka_z_p

ofiara to moze ty i jestes - ale losu!
        przypomnij sobie jak chodzilas ulicami poznania gleboko zagladajac przechodniom w oczy...
        minelo kilka lat i nadal nikt ciebie nie chce
        jestes stara zgorzkniala panna
        sprawiasz wrazenie milej, cieplej i wrazliwej osoby, ale tak na prawde to tylko maska pod ktora kryje sie najochydniejsze zlo tego swiata
        jestes bezgranicznie podla, wredna i msciwa! nigdy nikogo sobie nie znajdziej - chyba ze diabla
        z obecnej karmy nie wyciagnelas zadnych wnioskow
        • wykrywacz.klamcow Re: Doskonaly material na kata!!! 14.11.04, 12:17
          Prosze, prosze....

I takie teksty serwuje ktos ktojakoby "dawno pozbyl sie nienawisci", "nigdy nikogo nie skrzywdzil" i
          placze o tym ze "slowem mozna ranic jak toporem".

Sadzac po powyzszej Twojej wypowiedzi, maz w takim ranieniu calkiem niezla wprawe.

Ech....
          • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 14.11.04, 13:25
            Wykrywaczu.Klamcow...
            pomiedzy nienawiscia a slowami krytyki jest diametralna roznica wiec nie utozsamiaj tych pojec
            nienawisc jest mi obca - nie ma jej we mnie
            a to ze zdarzylo mi sie zranic ja slowem, jest tylko efektem jej dzialan
            jesli ma mi cos do zarzucenia, dlaczego nie zalatwi tego bezposrednio ze mna, tylko niczym zjawa snuje sie po forum i szuka okazji przy ktorej stara sie mi dokopac?
            nie wyrzadzilem jej zadnej krzywdy wiec nie ma prawa ostrzegac mnie przed innymi jak przed jakims bandyta - nazywajac rzecz po imieniu to jest po prostu chamstwo!!!
            uwazam ze jedynym mozliwym sposobem dotarcia do swiadomosci kogos takiego jest uzycie takiej samej broni
            ot co...
            • ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 14.11.04, 14:15
              mialo byc "ostrzegac innych przede mna" oczywiscie...
            • wykrywacz.klamcow Re: Doskonaly material na kata!!! 15.11.04, 07:18
              Naprawde sadzisz ze Agnieszka_z_p to osoba ktorej od kilku juz lat (sic!) uporczywie szukasz?
              Ktorej poszukiwaniami ilus osobom napedziles solidnego stracha wmawiajac kolejnym dziewczynom ze
              sa ta osoba?
              Jestes wiec glupszy niz myslalem.

Gonisz za widmem, ktorego nie ma i byc moze nigdy nie bylo.
              Swego czasu mowiles mi, ze "szukasz jej bo chcesz jej powiedziec ze wybaczyles". Jesli owo
              "wybaczenie" mialoby wygladac tak jak to co zaprezentowales w swych "kilku slowach krytyki" (niezly
              eufemizm na to co napisales), to moze lepiej ze Cie unika.
              Ja bym unikal - nie lubie byc nekany, a Ty nekasz.
        • agnieszka_z_p Re: Doskonaly material na kata!!! 14.11.04, 22:48
          Dawaj dalej re_ne :D
          Jesteś słodki, a ja, no cóż:

> jestes bezgranicznie podla, wredna i msciwa! nigdy nikogo sobie nie
          >znajdziej -chyba ze diabla

więc uważaj ;), z diabłem pod pachą ( znalazłam :)))) ) poradzę sobie i z tobą
          re_ne.
          agnieszka_z_p

• ten_sam Re: Doskonaly material na kata!!! 14.11.04, 23:24
            agnieszka_z_p napisała:

> Dawaj dalej re_ne

szkoda pradu
            • Gość: i Re: Doskonaly material na kata!!! IP: 62.233.169.* 15.11.04, 01:57
              po raz ostatni juz odbierz poczte na onecie
              wiecej juz naprawde nie bedzie
              a teraz znikam z forum, wiec mozesz sobie spokojnie dalej na mnie bluzgac ;)
              zycze powodzenia!
    • Gość: i odbierz poczte na onecie IP: 62.233.169.* 09.11.04, 05:31
      i bardzo bym prosila o odpowiedz
      maila wyslalam tym razem z mojego prywatnego konta, bo juz doskonale wiem kim
      jestes
      my sie znamy - to tak dla wyjasnienia dla forumowiczow
      • Gość: i Re: odbierz poczte na onecie IP: 62.233.169.* 09.11.04, 20:04
        no i co? znowu nie raczysz ze mna rozmawiac?
        jasne, jestes w koncu ten sam co zawsze
        czego niby innego moglam sie po was spodziewac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka