kvinna 02.11.04, 11:17 Zakupy? Galerie z ciuchami? Kino w multipleksie? przerysowanie celowe, kvi, odłam ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivek Re: Jak spędzacie weekendy? 02.11.04, 12:06 Kupujemy Zwierciadlo, wyciagamy Ame Agaru, reszte oddajemy najlepszej z zon, i rozkoszujemy sie rozmyslaniem, jak ten film zrobilby Kurosawa gdyby tylko biedak dozyl realizacji.. ajwek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hła Ha Haaj Re: Jak spędzacie weekendy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 02:52 taaa... rozssmieszylas mnie :) ja nie zarabiam takiej kupy szmalu zeby co tydzien ciuchy kupowac :) Poza tym jestem chlopakiem, a faceci to wiadomo co robia w weekendy. Pewnie, ze pijemy piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia w zlotym linie jemy i pijemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:53 Odpowiedz Link Zgłoś
brunonx Re: Jak spędzacie weekendy? 04.11.04, 14:11 he he kvinna - wiesz clubbing - niedawno pisaliśmy o tym co nie co :) ale nie zawsze. basen + siłownia, czytanie ksiażek, praca :(( rozmyślania :) szybka jazda samochodem (koniecznie Depeche Mode na cały regulator), Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak spędzacie weekendy? 04.11.04, 15:52 Ja nie siedze przed kompem. Ani cwierc sekundy. A najlepiej to jak do nas przyjdzie jakas banda albo my zalogujemy sie u kogos. A i jeszcze dobrze w futbola zagrac i bundezlyge obadac. Mozna tez wyjechac do puszczy, ale to w dlugiego weekenda. Tesciowka wtedy skacze dookola mnie i podtyka smakolyki, mlody nie marudzi, fajke mozna zapalic, a nawet trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Twoja teściowa 05.11.04, 09:31 Ty jej nowoczesnocio w domu i zagrodzie do kostek nie dorastasz, a jesli tak to uwazaj, bo pozniej tak jak ona z wielka ulga bedziesz nadskakiwac jedynemu normalnemu w swoim otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf najchetniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:18 uciekam w piatek z nudnego przyjecia, z mezczyzna, a ucieczka zajmuje nam minimum 2 dni hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
jukona Re: Jak spędzacie weekendy? 04.11.04, 19:34 rolki,rower,basen,spacerki,albo jakis wypad w gory,albo jest wiele roznych fajnych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jak spędzacie weekendy? 04.11.04, 19:41 kvinna napisała: > Zakupy? > > Galerie z ciuchami? > > Kino w multipleksie? > > przerysowanie celowe, > kvi, odłam ciekawski > Na przygotowaniach do urlopu, ostatnie zakupy, ogladanie po raz kolejny Bueny Vista Social Club i wspominanie Hawany. Kolacja u znajomych, dobra weekendowa kolacja z rodzina, spacery. Jak zwykle. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Jak spędzacie weekendy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 19:47 > ogladanie po raz kolejny Bueny > Vista Social Club :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jak spędzacie weekendy? 04.11.04, 19:46 Zapomnialem dodac, ze codziennie o 19.43 ogladam " Gute Zeiten schlechte Zeiten". Szkoda mi tracic odcinka, nara! Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Jak spędzacie weekendy? 05.11.04, 08:35 ceruje podarte skarpetki, ale tylko te mniejsze dziury, wiekszych nie potrafie ; (... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina2 Re: Jak spędzacie weekendy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:20 Latem nad morze, bo blisko. Na żagle , nurkowanie w morzu.Jesienią podobnie. Wiecie jak wielkie dorsze pływają na 30 m głębokości w morzu, oczywiście? 1,5 metrowe. Oprócz tego wyjścia z dzieciakiem ( kino, wypad nad jezioro), drugie chodzi już samo. Długi weekend to wyjazd nad nasze jezioro, i wtedy narty wodne,żagle, kalambury z dzieciakami, kawały,grzyby w lesie, spotkania u miejscowego mędrca i jedzenie czerniny, plastrów miodu, itd...Odlot. Lub inaczej, wieczorem w piątek wyjście do filharmoni. W sobotę lub niedzielę wyjście do teatru. Po, jakaś kolacja. A potem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Jak spędzacie weekendy? 08.11.04, 20:23 Olina2, lubisz morze, czy bardziej jeziora? ja przepadam za jeziorami :) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Jak spędzacie weekendy? 08.11.04, 20:46 sama sie ocenzuruje :-) i nie powiem wam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Fajnie masz Olina :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:57 Odwazna jesteś zazdroszczę.Ja tez nad jeziorem; w lecie plywam ,nie nurkuję.Wyplywam daleko i nie boję się.Do czasu gdy mi się nie przypomni jakie olbrzymie szczupaki tam złowiono.Wtedy włącza mi się film Szczęki,włos się jezy i jazda na płycizny. Ty o 1,5 m. dorsze wytrzymujesz psychicznie. A co jedzą takie dorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
ettrich Re:co jedzą takie dorsze? 09.11.04, 09:11 chyba nie to samo co węgorze z blaszanego bębenka? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jak spędzacie weekendy? 08.11.04, 21:53 kvinna napisała: > Galerie z ciuchami? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx masz racje.szukam kaftana dla ciebie by cie przedtransportowac do Tworek.Wdziac to twoje straszliwe dupsko w jakis.Inaczej zostaniesz czerwonym powrozem przytroczona do sanitarki....i bedziesz za nia biec. Odpowiedz Link Zgłoś
colete Re: Jak spędzacie weekendy? 09.11.04, 23:01 lepimy garnki... te, które nie święci lepią :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 09.11.04, 23:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
colete Re: Jak spędzacie weekendy? 10.11.04, 01:09 jak najbardziej gliniaste :) komandos57 napisał: > colete napisała: > > > lepimy garnki... > > te, które nie święci lepią :) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > to juz cos.gliniaste? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: Jak spędzacie weekendy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 01:06 dobre kino, dobra ksiązką lub dobre towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina2 Re: Jak spędzacie weekendy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:29 Wyjeżdżałam, dlatego nie odpisałam. Lubię i jezioro i morze. Każde ma swój urok. Gdy taki 1,5 metrowy dorsz leży na pokładzie, jeszcze żywy to ręki bym my nie podstawiła pod paszczę bo ma większą od mojej dłoni. Ale jest pyszny prosto z grila na pokładzie kutra. A dookoła tylko morze. Bajer. Lubię też kilkudniowe rejsy (oczywiście jako załogant)po morzu. Jak nam się zachce i są sprzyjające wiatry, to płyniemy na Bornholm lub do Szwecji, albo na Christiansen, albo gdzie oczy poniosą. I to kocham. Mam na razie patent żeglarza, ale z dużym stażem ( wypływane godziny pod żaglami)i mam zamiar zdawać na sternika. Byłam już trzecim oficerem na rejsie. A to duża odpowiedzialność.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
komandos-57 aja to se na ten pszykłat ..... 11.11.04, 10:01 Gość portalu: olina2 napisał(a): > Wyjeżdżałam, dlatego nie odpisałam. Lubię i jezioro i morze. Każde ma swój > urok. Gdy taki 1,5 metrowy dorsz leży na pokładzie, jeszcze żywy to ręki bym my nie podstawiła pod paszczę bo ma większą od mojej dłoni. Ale jest pyszny prosto z grila na pokładzie kutra. A dookoła tylko morze. Bajer. Lubię też kilkudniowe XxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx Rześ jes walniemta f, czerp kobyła niewy dojona i kóra niewymacana......conie.... ot co ! @ Boja tona, ten, pszykłat ....conie .... jak akórat nie, siedze conie ... f tforkach ...to lóbje, se pojeździdź w walonkah na mojej kozie "Nostrze" Lup lóbje tesz lerzeć se na mjedzy .... pot grószom ji wyciongać na śfiatło dzienne kozy. Uwielbjam tesz jak holera wyrywać muhom skszydełki i nuszki wrórzonc se czy mje koha marósia ... koha nje koha koha nie koha koha nje koha ... ps. A kogócika masz .....? Bo badania se robje. Nałukowe. Conie.... :D -- Na pose zonowej wyspszedarzy kupta se kobyły walnjente beretke z antenkom satelitarnom bo karzden jeden kce siem za prezentować godnje hoć mó nieras penknom spodnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gifa Re: Jak spędzacie weekendy? IP: *.crowley.pl 11.11.04, 15:14 Galeria Centrum, Auchan, Carrefour, M1, Geant i w ostateczności Biedronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tesz Re: Jak spędzacie weekendy? IP: *.crowley.pl 11.11.04, 15:39 i Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
kvin_n Re: Jak spędzacie weekendy? 11.11.04, 15:42 a ja do szkoły - studia zaoczne. :) więc z tym nie mam dylematów specjalnych (pt. popołudnie; sob, nd: 8 - 20.30 na 4 literach) Odpowiedz Link Zgłoś