04.01.22, 14:16
Dosyć ciekawe zjawisko, analogiczne do inceli.

O tym kim są femcelki opowiada Patrycja Wieczorkiewicz:

natemat.pl/388997,femcelki-facet-to-swinia-gardza-innymi-kobietami-incele-ich-nie-znosza?fbclid=IwAR3ivoVQBYZc-1EewmVhYaWFLMDwS8KYzwLkS4pv0IpEJkqm8QDZfXiyRPE
Obserwuj wątek
    • n4rmoorr Re: Femcelki 04.01.22, 14:59
      Nie przepadam za Lisem .
      Nie rozumiem tego pędu do promowania chorób i ułomności psychicznych.Czy są takie kobiety np.w moim otoczeniu .Odpowiem nie .Raczej skore do znajomości i bliskości .I tyle .
      • n4rmoorr Re: Femcelki 04.01.22, 15:32
        A jak taką nazwać , 29-letnia Paulina na Maltę przeprowadziła się najprawdopodobniej w 2018 roku, zamieszkała w mieście Sliema. Jak opisują lokalne media, swój wolny czas poświęcała opiece nad bezdomnymi kotami. Jako wolontariuszka w okolicach parku Gnien Indipendenza dokarmiła bezpańskie zwierzęta. Być może Polka została zaatakowana właśnie podczas karmienia przybłęd. Kobieta publikowała w mediach społecznościowych entuzjastyczne teksty na temat Malty i wiele zdjęć swoich podopiecznych, których bardzo kochała i przejmowała się ich losem. Jak podaje maltańska telewizja TVM, która posługuje się pełnym nazwiskiem kobiety, Paulina została zamordowana w miejscu, w którym ją znaleziono, czyli na jednej z ramp prowadzących od wybrzeża do parku. Na ciele kobiety stwierdzono liczne obrażenia. Ślady odkryto także na szyi, co wskazuje na to, że ktoś próbował ją udusić. Być może Paulina została także wykorzystana seksualnie. Dokładne przyczyny jej śmierci, wyjaśni jednak dopiero sekcja zwłok kobiety .Mój ulubiony salon ,tam mnie jeszcze moja ukochana Ta nie znalazła .😊www.salon24.pl/newsroom/1194405,bestialskie-morderstwo-polki-na-malcie-kobieta-dokarmiala-w-parku-bezpanskie-koty
        • trust21 Re: Femcelki 04.01.22, 17:39
          A co ma to wspólneg ze zjawiskiem spoleczno-psychologicznym jakim są femcelki?
          • n4rmoorr Re: Femcelki 04.01.22, 18:21
            Nic tylko mnie zabolało ta wiadomość dzisiaj bardzo sorry .
            • n4rmoorr Re: Femcelki 04.01.22, 18:43
              Drugie to nie wiem ,czy ktoś tu na forum zabierze głos w tym temacie.Teraz to modne takie określenia .Incel facet żyjący w celibacie i odpowiednik femecelka .Pretensje femcelek do innych kobiet też wyssane z palca .Nie liczy się wygląd tylko to co ma się w głowie.Nie raz pisałem z kobietami i zawsze mówiłem ,że wygląd dla mnie niema znaczenia .Co dla niektórych było szokiem .Czy kobiety o kobiety są zazdrosne ? Faktycznie tak jak facet o faceta .Temat rzeka ,można go rozwijać do granic niemożliwości .Sukces polega na tolerowaniu siebie ,swoich pasji .Seks chyba u mnie to na ostatnim miejscu.Zresztą ja o nim zapomiałem .😊
          • yadaxad Re: Femcelki 04.01.22, 18:50
            Femcelka jej raczej nie zabiła, ani jakaś zazdrosna o afekty kotów.
            • n4rmoorr Re: Femcelki 04.01.22, 19:12
              Facet ją zabił .A taka była pełna życia.Miałem to wkleić na ematce .Ale wolałem tu .Bo bardziej jest intymnie i nie chciałem nowego wątku zakładać .Tak się cieszyła tą Maltą .Skurwiel .
              • yadaxad Re: Femcelki 04.01.22, 20:08
                I okaże się, że emigrant. Jeśli już nie wiedzą. I nie będzie szkoda zamarzających i nowy koncert.
                • n4rmoorr Re: Femcelki 04.01.22, 20:38
                  Nie to obywatel Malty .Gnojek 20 lat .Zaskoczył ją .Tak się cieszyła życiem .
                  • yadaxad Re: Femcelki 04.01.22, 21:16
                    A taki religijny kraj. Niestety faceci zabijają kobiety z powodów, których kobiety zabójstwach nie praktykują. Podobno na wwskich osiedlach jest plaga seksualnych napaści na samotnie wracające kobiety wieczorową porą. Samotnie wracając taksówką też się jest narażoną. A że Polki gwałty ukrywają, więc się pleni.
                    • n4rmoorr Re: Femcelki 04.01.22, 22:48
                      Jestem na Salonie 15 lat ,ale wyjątkowo mnie ten artykuł zbulwersował . Młoda kobieta została brutalnie zamordowana przez Abnera George'a Aquilinę (20 l.), który wcześniej leczył się psychiatrycznie.Cały dzień spieprzony .Paulina tak jak moja wnuczka .
    • mona.blue Re: Femcelki 04.01.22, 22:20
      Dzięki za link do tego artykułu, nie słyszałam wcześniej o femcelkach, o i incelach to tak. Warto wiedzieć, przeczytałam z dużym zainteresowaniem.
      • n4rmoorr Re: Femcelki 05.01.22, 11:36
        Bo to novum Monia . Mam wrażenie, że aktywistki praw kobiet i feministki odczuwają cichą satysfakcję z powodu wywoływania u mężczyzn frustracji seksualnej i to motywuje je do działania. Do tego dochodzą różne posoborowe sekty, niejednoznaczna postawa systemu ochrony zdrowia, psychologów, pedagogów szkolnych, prewencji policyjnej, która prowadzi do bagatelizowania realnych problemów i niezauważania ich symptomów szczególnie u młodzieży męskiej .Ale kobiety młode wcale w tym temacie nie są gorsze ,ba czasami nawet przewyższają .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka