brightsun
01.08.25, 16:07
No dobra, już dawno było u mnie wiadomo że ja mam czasem dziwne myśli przy czym strasznie dużo intruzywnych.
Ale mam takie, które dotyczą trochę świata i to tak na poziomie dziecko dorosły. Mam sobie spisać przykłady, bo wszystko się trochę wzięło z tego że mój stary rzucił a propos juniora że my po prostu z żonką hucznie weszliśmy w nowy rok i pojawiła mi się myśl jaki to obciach że hmmm, no w sumie tak samo jak my ma pelne prawo podejrzewać że sobie strzeliliśmy dzieciaka u niego w domu, może znać dokładny termin.
No głupie, ale to właśnie takie myśli. Że jak ludzie mają dzieci to wiadomo że się bzykali a przecież to coś co miało być intymne.
Więcej tego mam. Nie jarzylem czemu mam nie nadgryzać batona kumplowi skoro mój brachol wkłada dziewczynie język do gardła.
Nie jarzylem czemu nie można chodzić nago ale matka wchodzi ojcu do łazienki i przed lekarzami ludzie się rozbierają.
No wiadomix nie jarzylem też czemu ktoś wierzy w jakiegoś Boga i dobroć jak ludzie umierają.
Dlaczego jak jest kobieta i mężczyzna to nie ma oprócz zyrafy zyrafa.
Dlaczego mam być szczery ale pewnych rzeczy nie powinienem mówić.
No pewnie jeszcze tego dużo znajdę no ale te myśli właśnie podobno dziwne one są dla mnie total normalne i oczywiście żyję w świętym przekonaniu, że nie ma ludzi którzy takich rozkmin nie mają 😆
Powiedzcie że macie 😆