trzykrota 29.11.04, 23:09 i niech mi sie w koncu ten rycerz chociaz przysni:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalozylam_nowe Re: dobrej nocy 29.11.04, 23:28 trzykrota napisała: > i niech mi sie w koncu ten rycerz chociaz przysni:) ale taki opakowany jak sardynka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos57 Re: dobrej nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 00:32 trzykrota napisała: > i niech mi sie w koncu ten rycerz chociaz przysni:) XxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx Żeź walnjenta jes. Kobyła.Conie. Żem tu jest. Rycesz tfuj. Z koniem białem. To znaczy konikiem. Znaczy ...mysikrólikiem. Ptaszkiem takim. Kameralnym mocno. Pszybonć mje uwolń! Z niewoli. Marósinej. Ot co. -- na posezonowy wyspszedarzy kupta se u mnie cuś. Dajta zarobić kobyły walnjente. Odpowiedz Link Zgłoś