Dodaj do ulubionych

dołuje mnie moja dziewczyna

IP: 217.153.23.* 07.12.04, 10:10
kurczę nie wiem już co o tym myśleć, ale zaczyna mnie to męczyć. Moja
dziewczyna jest ciągle niezadowolona, ciągle jest jej źle i nic tylko się nią
mam opiekować. Po pracy dół, rano dół, w ciągu dnia dół, w weekend dół.
Ciągle narzeka i każdą wolną chwilę spędza w łóżku przed tv. Mam tego cholera
trochę dość i się zastanawiam coraz częściej co ja tu robię
Obserwuj wątek
    • paco_lopez Re: dołuje mnie moja dziewczyna 07.12.04, 10:35
      I ile sie tak bedziesz zastanawiał. Wiej człowieku póki czas. Jak zaciązy to
      przy takich skłonnosciach do marudzenia zamurudzi cie na śmierć.
      • back.door Re: dołuje mnie moja dziewczyna 07.12.04, 10:47
        Czyz chlopaki nie lubią wymagających dziewczynek? :)
        A poważnie - próbowaliście o tym porozmawiać?
    • Gość: chwila Re: dołuje mnie moja dziewczyna IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 11:22
      brzmi to tak, jakby dziewczyna miała depresję, to nie ma co myśleć, trzeba
      szukać pomocy
    • Gość: hmhm Re: dołuje mnie moja dziewczyna IP: *.238.117.154.adsl.inetia.pl 07.12.04, 16:16
      Co masz robić w tej sytuacji? Odpowiedź uzyskać całkiem łatwo: wyobraź sobie, że
      masz depresje, nie masz na nic ochoty, w pracy sie nie układa, masz dosyć życia,
      chciałbyć wyjechać gdzieś daleko albo zapaść w długi sen. I masz dziewczyne
      ktora sie toba opiekuje, przytula cie i głaszcze - tylko to jakos jest w stanie
      cie uyrzymać na duchu. Ale pewnego dnia ona wstaje i mówi - słuchaj, nudzisz
      mnie, dołujesz mnie, mam swoje życie, radź sobie sam - papa.

Fajnie? No więc chyba już wiesz, co masz zrobić. Pomóz jej przejść ciężkie
      chwile - na tym własnie polegają związki.
      • Gość: facet Re: dołuje mnie moja dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:31
        Deprecha przed telewizorem? A może to po prostu typ wiecznie niezadowolonej,
        kwękającej i leniwej księżniczki. Jeśli tak - to wiej póki możesz.
        • Gość: anna Re: dołuje mnie moja dziewczyna IP: *.hstl3.put.poznan.pl 08.12.04, 18:53
          dlaczego wy wszyscy jestescie takimi egoistami i dostrzegacie tylko swoje
          potrzeby ?
          • Gość: facet Re: dołuje mnie moja dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:26
            No a ta baba zmaltretowanego co wiecznie jęczy w pozycji leżącej przed
            telewizorem to twoim zdaniem czyje potrzeby dostrzega?????
    • Gość: Imagine Re: dołuje mnie moja dziewczyna IP: *.unl.edu 07.12.04, 17:55
      a ja mysle, panie zmaltretowany, ze to pan doluje swoja dziewczyne. skoncz pan
      potajemne masturbacje, zajmij sie w koncu dziewucha jak nalezy, a bedzie cie
      wachlowac podczas jak ty bedziesz ogladac telewizje. no, czy nie mam racji,
      panie zmaltretowany ? przyznaj sie pan sam przed soba ...
      Imagine.
    • Gość: Madzia dobre bzykano ja wyleczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:46
    • moofka Re: dołuje mnie moja dziewczyna 07.12.04, 20:18
      jeżeli faktycznie to nie jest depresja tylko spoósb na życie i taki charakter
      po prostu to uciekaj jak najszybciej i jak najdalej
      bo zameczy
      nie wyobrazam sobie życia z kwękająca marudą
      zamęczy cie
      a co kiedy pojawia sie naprawde problemy?
      a wszystkie pretensje skieruje w twoją strone?
      na początek wypróbuj sposob madzi
      a potem sie zobaczy czy wiać czy moze jest nadzieja na zmiane

• Gość: lady dołuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:54
      to sie nie zastanawiaj.po prostu wyjdz z tego związku.
    • kokesz1 Re: dołuje mnie moja dziewczyna 08.12.04, 23:02
      moze to zimowa deprecha?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka