someone_9 19.12.04, 14:21 Ludzie!!! Przestalam odczuwac cokolwiek... Dobrze to, czy zle - sama nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sczesliwas ty Re: pst IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.04, 14:26 daj cynk ,jak do tego doszlo,tez tak chce Odpowiedz Link Zgłoś
someone_9 Re: pst 19.12.04, 15:04 Robi sie tak: starasz sie cos zmienic na lepsze dla siebie i swego dziecka, z trudem udaje sie, ale wciaz jakies nieokreślone "coś" sypie piasek w oczy... Juz jestes blisko, wtedy choroba kogos bliskiego podmywa ci grunt pod nogami, wiaze rece, krzyzuje plany - w koncu je zmienia. Na nic uprzednie starania, nerwy, szarpanie sie... I znow staranie - i opor, a na koniec - widaomosc bez starania sie o nia - "szukaj pracy, bo za rok nas nie bedzie". Ogolnie - milo bardzo - wcale sie nie martwie juz, bo co ja moge? Moge chciec? Jesli tak, po co? Prosze, korzystaj, jesli chcesz, ale ja Ci dobrze zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: pst IP: *.range81-129.btcentralplus.com 19.12.04, 14:51 w polityce robisz czy w chirurgii plastycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: pst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:11 podoba się nam to czy nie: "to także przeminie" Odpowiedz Link Zgłoś