charmaine 19.12.04, 22:13 Ach Panie, Panowie Ach Panie, Panowie - czemu ciepła nie ma w nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chłodek Re: Ach Panie, Panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:51 >...czemu ciepła nie ma w nas? może dlatego, że przewaga mówców na tym forum, chce zabłysnąć swoją mądrością.... taki intelektualny wyścig forumnowych szczurów... myślą, że zachwyty własne nad swoją mądrością zastąpią im brak ciepła którego pragną bardziej od czegokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 22:56 > może dlatego, że przewaga mówców na tym forum, > chce zabłysnąć swoją mądrością.... > taki intelektualny wyścig forumnowych szczurów... > myślą, że zachwyty własne nad swoją mądrością zastąpią im brak ciepła > którego pragną bardziej od czegokolwiek:) Może... Czy mnie też masz tutaj na myśli? Kogo (jeszcze)? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:03 Az-ie, co za egotyzm:) Odpuść, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:09 > Az-ie, co za egotyzm:) > Odpuść, co? Pozwól, że ja będę interesował się swoim losem. Co masz na myśli pisząc o odpuszczaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:18 Nie pozwolę. Włażąc na forum jesteś osobą "publiczną" :D Adoracja jest drogą człowieka do siebie samego. Nie lubię, gdy mądrzy ludzie udają głupców i jeszcze pytają co poeta miał na myśli. Przepraszam, jestem dzisiaj bardzo zgryźliwa, ale nie żałuję tego, co napisałam wyżej. Jeszcze nie żałuję. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:24 > Nie pozwolę. > Włażąc na forum jesteś osobą "publiczną" :D Uuu, szykuje się nowy elaborat o wolności. Co z tego, że publiczną? Zdania o adoracji nie pojmuję. W nosie mam Twoje upodobania ;P Swoją drogą ciekawe, który(a) to mądry(a) struga głupka? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:32 Pisz madrze - wróg czytać umie:) Wiesz co? Też mam w nosie swoje upodobania. Ale tylko czasami:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:40 > Pisz madrze - wróg czytać umie:) Nie dam rady stale. Znajdą się potknięcia. Z wrogami dam sobie radę. Gorzej z "życzliwymi". Ale jesteś pokręcona... Znaczy się inna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:54 Prosta jestem. Czasami wręcz prostacka. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:58 > Prosta jestem. Czasami wręcz prostacka. > I co z tego? Nic. Se bądź. To też bywa pożyteczne, a czasem urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi Alez jest i to nawet sporo, dzisiaj IP: *.arcor-ip.net 19.12.04, 23:04 Zjadlem ciepla kolacje, popijam ciepla herbatka, udekorowalem choinke, swiecaca cieplymi, zolto-zielonymi lampkami. od rana traktuje cieplo nawet najbardziej "chlodnych dyskutantow" I udajac sie w cieple okolice lozia cieplo pozdrawiam tych pozostajacym na placu boju. Cieplo rowniez przepraszajac tych, ktorym od mojej wazeliny zbiera sie na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Alez jest i to nawet sporo, dzisiaj 19.12.04, 23:07 Lizusi są wierni. Gotowi twoją krew zlizywać z łap twego oprawcy. Nie mówiąc o wazeliniarzach:) Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Alez jest i to nawet sporo, dzisiaj IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:12 Kto to? > cieplo pozdrawiam tych pozostajacym na placu boju. Gdzie się tłuką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Alez jest i to nawet sporo, dzisiaj IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.04, 23:16 dzieki hansi ze o tych wymitach wspomniales ,mnie majac na uwadze,zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek Re: Ach Panie, Panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:05 > > Może... > Czy mnie też masz tutaj na myśli? > Kogo (jeszcze)? :)) to pytanie jest potwierdzeniem.. tego co wyżej piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:15 > > Kogo (jeszcze)? > > :)) to pytanie jest potwierdzeniem.. tego co wyżej piszę. A możesz coś rzec bez podtekstów i szarad? No i rzecz jasna, tak bez wymądrzania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek Re: Ach Panie, Panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:24 spróbuję...:) choć, to co zamieściłam w pierwszym poście miało być powodem do releksji, do tego aby ktoś, kto to przeczyta ... zastanowił się nad sobą...? nad tym jaki jest...? mało starań, a przyjemne cipełko może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:28 > spróbuję...:) > choć, to co zamieściłam w pierwszym poście > miało być powodem do releksji, > do tego aby ktoś, kto to przeczyta ... > zastanowił się nad sobą...? nad tym jaki jest...? > mało starań, a przyjemne cipełko może być :) Oj, już wigilia?! Przemówiłaś ludzkim głosem ;) Dziękuję za wyjaśnienie. Jednak nie rozumiem zastosowanej metody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek Re: Ach Panie, Panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:34 >... Oj, już wigilia?! Przemówiłaś ludzkim głosem ;) a Ty jakim głosem mówisz ?;) > Jednak nie rozumiem zastosowanej metody. do wszystkiego musisz stosowac metodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Ach Panie, Panowie IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:43 > do wszystkiego musisz stosowac metodę? Nie zastosowałaś metody?! A co uczyniłaś? PS. Może zmień swój nick na cieplejszy. Bo mi już gorąco. Choćby od stukania w klawisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: Ach Panie, Panowie IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 19.12.04, 22:57 chlodku, masz zatem szanse zablysnac cieplem i ogrzac :) konkurencja niewielka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek szanse zablysnac...ble... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:10 ....wolę ciepełko :) ale dobrze, jeśli ktoś sie choć zastanowi nad tym co wyżej piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: szanse zablysnac...ble... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 19.12.04, 23:15 Gość portalu: chłodek napisał(a): > ....wolę ciepełko :) > > ale dobrze, jeśli ktoś sie choć zastanowi > nad tym co wyżej piszę a sie co zastanawiac, wszystko jak na dloni - Ty tez, chlodku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: szanse zablysnac...ble... IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:17 > ale dobrze, jeśli ktoś sie choć zastanowi > nad tym co wyżej piszę Mam wrażenie, że się tu wymądrzasz. Chcesz zabłysnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek Re: szanse zablysnac...ble... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:28 > Mam wrażenie, że się tu wymądrzasz. > Chcesz zabłysnąć? dlatego, że napisałam to co myślę ... ja zabłysnąć ....? nawet nie nadążam,za tym co Wy tutaj piszecie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: szanse zablysnac...ble... IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:30 > dlatego, że napisałam to co myślę ... Hm... Pewnie myślisz, że ja piszę to czego nie myślę. I, że inni mają tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek Re: szanse zablysnac...ble... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:45 > Hm... > Pewnie myślisz, że ja piszę to czego nie myślę. nie mam podstaw żeby tak myśleć :) nie widzę potrzeby prowadzenia dalszej dyskusji:) dobranoc Tobie i wszystkim chłodek tylko z nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: szanse zablysnac...ble... IP: 62.233.232.* 19.12.04, 23:49 Zni(c)kaj... Papatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Ach Panie, Panowie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 19.12.04, 22:59 Bo babom alkohol sie kojarzy z czyms paskudnym... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:02 Gość portalu: ryb napisał(a): > Bo babom alkohol sie kojarzy z czyms paskudnym... No ale dlaczego są w takim mylnym błędzie? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:05 Nie są, nie są!] Ja, wójt, wam to mówię! Dobrze się kojarzy:) Dzisiaj Carolans, dobrutki, słodziutki. Daje ciepełko. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Ach Panie, Panowie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 19.12.04, 23:05 A, widzisz. chca zawsze miec kontrole. A alkohol z nich ludzi robi a to jest juz nie do przyjecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek Re: Ach Panie, Panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:14 a co alkohol robi z mężczyzn? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Ach Panie, Panowie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 19.12.04, 23:16 Dobrych kumpli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Ach Panie, Panowie IP: *.dip.t-dialin.net 19.12.04, 23:19 do czasu,gdy w imie tej przyjazni,nie zaczna sie tluc,,,,ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłodek Re: Ach Panie, Panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:30 :) na pytanie... nie odpowiada sie pytaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:37 > A alkohol z nich ludzi robi a to jest juz > nie do przyjecia :) Bo jak mozna pić coś tak słodkiego i do tego niskoprocentowego. Błeee... Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:39 Można, oj można. Pić. Co prawda niektórzy to pięknie rzygają. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:44 opowiadałem już dowcip o pawiach, ale powtórzę. Leżą na chodniku dwa pawie: jeden klorowy, wesoły taki, a drugi szary i smutny. Kolorowy pyta: "Ty, coś taki smutny?" "Ech, kobieta mnie rzuciła" Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Ach Panie, Panowie 19.12.04, 23:53 Skąd znasz jeden z moich ulubionych dowcipów sprzed lat? Drugi to taki: Ide sobie dziś ulica. Aż tu nagle coś koło mnie przeszło. A to przeszło ludzkie pojęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone :)))) 19.12.04, 23:56 Jak to skąd znam. Długo żyję, to znam:))))) Twój też bardzo lubię (też go znałem) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:03 I tak nie powiesz prawdy:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:08 Taaak? Nawet nie zapytałeś a juz takie stwierdzenie. Fe! Jestem dużą dziewczynką i nie opłaca mi się kłamać. chociażby dla własnej wygody. Pytaj - odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:10 Dobra - Ty zaczęłaś licytować:) Sprawdzam:P Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:11 m.malone napisał: > Dobra - Ty zaczęłaś licytować:) Sprawdzam:P a ja podgladam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:12 Nie ma sprawy - w świetle jupiterów! :) Chociaż podobno kobieta, która przyznaje się do swego wieku może poczynić każde głupstwo. ale przyznałam, że głupia bywam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:11 Przebijam. W styczniu będzie "A imię jego". Prawdę piszę. Moje na wierzchu! Moje na wierzchu! Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:12 charmaine napisała: > Przebijam. > W styczniu będzie "A imię jego". oo rany..to w tym wieku jeszcze sie zyje???;)))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:16 charmaine napisała: > I to nieźle, bo co? ..to byl zart, ja ma to juz za soba:) i wiem ze jest niezle:) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:17 Coż, przed nami jeszcze co najmniej dwie siekierki:) Uwaga ! Jestem z rodziny długowiecznej! Wszystkich przeżyję:) Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:19 ale m.malone chyba odpadl z licytacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Zwyciężył. 20.12.04, 00:24 Bez dwóch zdan. Nawet jednego. Pokonana. Chorera! Nie lubię przegrywać! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Zwyciężył. 20.12.04, 00:28 Nie martw się. Następnym razem wygrasz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Wiesz jak to jest 20.12.04, 00:31 Nie znasz smaku przegranej - nie poznasz smaku zwycięstwa Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Wiesz jak to jest 20.12.04, 00:34 m.malone napisał: > Wykładaj karty jak to?...przeca wylozylam... i wyszlo ze tak po srodku jestem, wiec ani przegrana ani wygrana..jakos tak nisiak niowak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Wiesz jak to jest 20.12.04, 00:35 Pisane było i wrzeszczane nie jeden raz - życie zaczyna sie po pięćdziesiątce! A najlepiej po dwóch! :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wiesz jak to jest 20.12.04, 00:37 Tylko mała poprawka: nie zaczyna, a ZACINA:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Wiesz jak to jest 20.12.04, 00:38 Żadnych poprawek proszę! One niszczą nadzieję. Moją. Oj, głupia ja, głupia ja ;( Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:19 To bardzo piękny wiek. Dla kobiety zwłaszcza. No a ja cóż... weź to "imię" i dodaj jeszcze połówkę. No.... Pozdrawia stary dziad MM ps. Tak w tym wieku jeszcze sie żyje. I też nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:21 > > ps. Tak w tym wieku jeszcze sie żyje. I też nieźle ..to bardzo, bardzo pocieszajace:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Azazelu! No, prawie:) 20.12.04, 00:22 Jednej cyfry brakuje do piekła:D Gratulacje:) Cudowny. Spokojny. Wiek spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Azazelu! No, prawie:) 20.12.04, 00:27 Ja to raczej Woland (to brzmi dumnie) Dzięki:) A piekło to chyba mam za sobą (a numerologia mnie juz nie bawi) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Maleńka licytacja? IP: 62.233.232.* 20.12.04, 00:17 > W styczniu będzie "A imię jego". Mieczysław?! Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:20 Jasnowidzu! Twoja na wieki Miećka. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:21 Czyżby Ryba? Nie zeby to miało większe znaczenie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:23 W styczniu ryba? Rogi przyprawiam, ryby uwielbiam, jeść oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:35 Po 20 ryba:) Nocne przyprawianie rogów Nocne wypychanie ptaków... Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:37 Po dwudziestym Wodnik! Się Pan nie obrazi, ale czyzby (...)? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:40 Racja, Ryby później. PAN się nie obrazi (cóż to za żarty). Przecież nie przechodziliśmy na pani/pan:) A ja na granicy Wodnik/Ryby, jeśli o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:43 m.malone napisał: > Racja, Ryby później. > > PAN się nie obrazi (cóż to za żarty). Przecież nie przechodziliśmy na pani/pan: > ) > A ja na granicy Wodnik/Ryby, jeśli o to chodzi... ..pewnie Twoje hobby to akwarium:)) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Maleńka licytacja? 20.12.04, 00:44 Ok, trzy dni do wodnika, czyli prawie na pograniczu. Ale bóść umiem, lubo inne bodźce zadawać. (Winnam napisać - wysyłać - ale to nie w tym znaczeniu:)) Po kawie pora na sen. Dzisiaj już poniedziałek :( Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: Po kawie pora na sen. 20.12.04, 00:52 m.malone napisał: > Dobrze to ujęłaś... a mnie sie nie chce spac:) ale nie pilam kawy Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: A w sumie z tym ciepłem 20.12.04, 00:56 m.malone napisał: > nie jest tak najgorzej:) szczegolnie jak sie wezmie termofor:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: A w sumie z tym ciepłem 20.12.04, 01:00 termofor póki co - niepotrzebny:) A czy w tej piosence było cos o termoforach? Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: A w sumie z tym ciepłem 20.12.04, 01:11 m.malone napisał: > termofor póki co - niepotrzebny:) > A czy w tej piosence było cos o termoforach? nie bylo chyba zni slowka na ten temat:)) ale wiesz, czasami to jedyne wyjscie jak jest zima i znikad ratunku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: A w sumie z tym ciepłem 20.12.04, 02:15 Przynajmniej są pomidory. Słoneczka zachodzące:) Odpowiedz Link Zgłoś
nova_niva Re: A w sumie z tym ciepłem 20.12.04, 02:31 o rany..Ty jeszcze nie spisz?? a ciepelko to pomidorom jest potrzebne:)) Odpowiedz Link Zgłoś