kur-w-mor-pier 04.01.05, 01:56 dostalem kilka emaili na konto gazety i ludziska mnie sie pytaja czy ja to jakis Imagine ? co to za jakis czarownik byl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kur-w-mor-pier Re: Czarownik, czarownik:))) 04.01.05, 03:41 m.malone napisał: > Jest, a nie był:) ****** jest, ale gdzie ? jak go znalezc ? powiedz mi cos wiecej o nim, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
indiana_dzons Re: Czarownik, czarownik:))) 04.01.05, 03:44 no juz nie sciemniaj, Andrzeju ;)) JESTES "charaktrystyczny" no chyba ze chcesz zeby ci, co dotad niekumali, zakumali ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Czarownik, czarownik:))) 04.01.05, 12:22 nie udawaj greka rzymianinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: Czarownik, czarownik:))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 04.01.05, 13:30 czarownik i do tego czarujący:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Czarownik, czarownik:))) IP: *.chello.pl 04.01.05, 13:39 Oczarowal niejedna i niejednego. I rozczarowal, gdy odszedl. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shajo Re: Kto to byl ten Imagine ? IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.05, 14:07 a najgorsze to jest to; ze ten Imangine ,pisal bardzo negramatycznie, czym tez zjednl sobie sympatje ludzi,zwlaszcza kobiet, bo one braly go za dziecko, ktore psikusy robi, Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Kto to byl ten Imagine ? 04.01.05, 15:11 jakiekolwiek podobienstwo z niejakim Imagine jest calkiem przypadkowe. dajcie mi jakis dowod na poparcie swej tezy. ja mam na imie Antoni, mieszkam w Aksarben, malym miasteczku w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Kto to byl ten Imagine ? 04.01.05, 15:28 Jasne! A na północ od Aksarben leży Atokad, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Kto to byl ten Imagine ? 04.01.05, 15:35 drogi m.malone, zaprawde powiadam ci, nie masz miasta o nazwie Atokad na polnoc od mojego rodzinnego Aksarbenu. Skad takie pomysly ? widze jednak, ze wziales sobie do serca ostatnie zyczenie niejakiego Imagine i poslugujesz sie niezle wyobraznia, hihi. pozdrawiam cie serdecznie z zasniezonej Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Boj sie Imagine! 04.01.05, 15:12 kur-w-mor-pier napisał: > dostalem kilka emaili na konto gazety i ludziska mnie sie pytaja czy ja to > jakis Imagine ? co to za jakis czarownik byl ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Popatrz,inni bywalcy tegoz smietnika sadza ze ten czub zwichrowany praciowo to TY! Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Boj sie Imagine! 04.01.05, 15:17 no wlasnie i co robic zielony bereciku ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Imagine! 04.01.05, 15:22 Imagine,nie zaprzeczaj.Pojebowi przejdzie.Za pare dni juz da sie poznac jako jeden liczacy na podrapanie mnie po jadrach i cmokniecie mnie w człona Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Imagine! 04.01.05, 15:25 do kogo ty w koncu mowisz ? do kurwmorpier czy Imagine ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Imagine! 04.01.05, 15:31 kur-w-mor-pier napisał: > do kogo ty w koncu mowisz ? do kurwmorpier czy Imagine ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zezowatys durniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Imagine! 04.01.05, 15:38 zielony bereciku, a czemuz to zawdzieczam traktowanie mnie jak ostatniego z ostatniejszych ? nie wyjasniles mi do kogo twe slowa kierujesz bereciku ? Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Kto to byl ten Imagine ? 04.01.05, 15:30 kur-w-mor-pier napisał: > dostalem kilka emaili na konto gazety i ludziska mnie sie pytaja czy ja to > jakis Imagine ? co to za jakis czarownik byl ? .... To był taki szalony gość z dużą fantazją, cosik mi się wydaje, że zniknął. Pożegnał się z nami przed końcem roku i pogalopował...powiedział że przenigdy tutaj nie wróci. Szkoda bo wesoły typ, lubił żartować. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Kto to byl ten Imagine ? 04.01.05, 15:32 witch-witch napisała: > To był taki szalony gość z dużą fantazją, cosik mi się wydaje, że zniknął. > Pożegnał się z nami przed końcem roku i pogalopował...powiedział że przenigdy > tutaj nie wróci. Szkoda bo wesoły typ, lubił żartować. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx doszedl do wniosku ze twarz twoja przypomina pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpadachroniarzGmbH Re: Kto to byl ten Imagine ? IP: *.aster.pl 04.01.05, 15:43 Wystarczy zalozyc jakis watek o homo, to najlepszy sposob, zeby dowiedziec sie czy k.w.m.p. to i. - takiego kryptu sie nie ukryje. K.w.m.p. - co sadzisz o homo? Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Kto to byl ten Imagine ? 04.01.05, 15:47 Gość portalu: SpadachroniarzGmbH napisał(a): > Wystarczy zalozyc jakis watek o homo, to najlepszy sposob, zeby dowiedziec sie > czy k.w.m.p. to i. - takiego kryptu sie nie ukryje. > K.w.m.p. - co sadzisz o homo? ********* nic mnie to nie obchodzi, a jesli uwazasz, ze moj stosunek do homo jest wystarczjacym dowodem na to, ze jestem jakims tam Imagine, to sie grubo mylisz. krish ma podobny stosunek do homo i nikt mo nie wmawia, ze jest czarownikiem I. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch [...] 04.01.05, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch-witch KUJWA MAĆ! IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 05.01.05, 20:04 CZEMU WYCIELŚCIE MOJE POSTY A NIE TEGO CHOOJA PIERDOŁA KULAWEGO... KOMANDOSA57? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Kto to byl ten Imagine ? 05.01.05, 10:52 ech.. kokiet jak zawsze ;))) pozdr.coss.usia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Kto to byl ten Imagine ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 11:34 To byl taki wesoly i rezolutny chlopaczek. Troche prowokator, bardzo poeta. Prozny byl niemilosiernie, ale i rozczulajacy calkiem calkiem. Czy dosc? ;) Aha, energii mial za trzech, co osobiscie kocham. z powazaniem, zyczliwa gfanka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Kto to byl ten Imagine ? IP: 195.117.90.* 05.01.05, 19:15 no i wcale nie ma takiej inwencji, bo kurwmorpier bardzo blisko do kurdebemola hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 On tu jest tylko jeszcze niewiem gdzie:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 05.01.05, 19:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleur Re: On tu jest tylko jeszcze niewiem gdzie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:25 kur.. to podszywka za mało w nim pasji no chyba, ze zrobił sobie lifting Odpowiedz Link Zgłoś