sdfsfdsf 14.01.05, 22:41 jak zamykam oczy to widze wypolerowane solniczki powaznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
procesor Re: mam powazny problem 14.01.05, 22:43 weź sie jutro za czyszczenie klamek.. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: mam powazny problem 14.01.05, 22:50 To przetrzep materace na ścianach i podłodze i przewróć je na druga stronę.. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: mam powazny problem 14.01.05, 22:51 te procesor nie podskakuj he he za sprzatenie nikt mi nie zaplaci Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: mam powazny problem 14.01.05, 22:57 Najlepiej nie zamykaj oczu. Nikt Ci wtedy wódki nie wypije:) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: mam powazny problem 14.01.05, 22:59 Wiatraczek nie wyrabia. :) Ide spać.. albo i nie spać.. :)) Ale ide stąd bo świat taki piekny gdy komputer sie wrewszcie wyłączy.... :) I rachunki za prąd obniżę.. PS Zamiast solniczki przed oczy sobie wstaw piekny morski brzeg.. tez sól będzie ale o ilez to przyjemniejsze.. No i pomysl o tej drugiej przyprawie, do kompletu.. :D Odpowiedz Link Zgłoś