morelowo_brzoskwiniowa 16.01.05, 17:55 Najlepsze prezenty to takie, o których obdarowany nawet nie wiedział, że marzył... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Najlepsze prezenty 16.01.05, 18:22 na przykład paczka chustek do nosa. Dostał, wzruszył się, łzy pociekły i chustki jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
zraniony Re: Najlepsze prezenty 16.01.05, 18:28 najlepszym prezentem dla mnie jest miłość drugiej osoby, tej o której kiedyś nawet nie marzyłam, to prezent od losu Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Najlepsze prezenty 16.01.05, 20:25 najlepszy w smaku, jaki dostałam- złote bacardi :) a najlepszy prezent, jaki dostałam w życiu to żółty kamyk, wyciągniety z wody z myślą o mnie i zaanonsowany sms-em :), wzruszył mnie do łez i wzrusza nadal najlepsze prezenty to takie, o których wiesz, że są tylko dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Najlepsze prezenty 16.01.05, 23:57 > a najlepszy prezent, jaki dostałam w życiu to żółty kamyk, wyciągniety z wody Bryłka złota????? Odpowiedz Link Zgłoś
skaarby Re: Najlepsze prezenty 16.01.05, 20:36 a ja sobie marzyłam o czymś cichutko, planowałam, ze sama się na to zdobędę... ktoś się dowiedział i - podarował mi i prezent, i niespodzianka, i subtelność Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Najlepsze prezenty 16.01.05, 23:14 > Najlepsze prezenty to takie, o których obdarowany nawet nie wiedział, że > marzył... Tylko czy je w ogole zauwazyl? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
robert78 Re: Najlepsze prezenty 17.01.05, 08:10 Większość facetów o tym nie wie (wręcz przeciwnie, mają niejasne podejrzenia, że jednak o nich nie marzyli), dlatego kobiety mają dużo pracy, żeby ich o tym przekonać;) Odpowiedz Link Zgłoś