hsirk 28.01.05, 22:44 utwierdzam stojacych podpieram pochylych przewracam nadgnilych obrzyguje rozlozonych do cna TANIO!!! PROMOCJA!!! zainteresowanych zapraszam ponizej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kur-w-mor-pier Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:48 a tych co nie ma, takie zera, co z niemy robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:49 roznie. jest cala galeria uslug dodatkowych i specjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:48 hsirk napisał: > utwierdzam stojacych > > podpieram pochylych > > przewracam nadgnilych > > obrzyguje rozlozonych do cna > > > TANIO!!! PROMOCJA!!! > > zainteresowanych zapraszam ponizej ojoj! tym razem to dlugo trwa! jak jeszcze z tydzien to powinienes lekarza zmienic. martwie sie o Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:50 dr komandos powiedzial ze to wy wariaty jezdesta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:53 hsirk napisał: > dr komandos powiedzial ze to wy wariaty jezdesta!!! no tak! ja nie wiem jak Ci to powiedziec,ale to wlasnie nasz pacjent, w ubieglym roku byl napalleonem. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:56 o !!! takiego wala !!! dr komandos pacjentem !!! nieprawda ! mial legitymacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:01 hsirk napisał: > o !!! > > takiego wala !!! dr komandos pacjentem !!! nieprawda ! > > mial legitymacje !!! a skombinowac ci taka sama? albo jaki dyplom ,np.ze mature zdales? Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:52 znaczy dla mnie??? chlosta pejczykiem, te rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lilim Re: podnosze upadlych 28.01.05, 22:59 aha :) ale to chyba nietrudno zaspokoić... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:06 obrzygaj mnie nie potrafię nawet uchlać się na mieście jestem rozłozona do cna Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:08 oleena napisała: > obrzygaj mnie > nie potrafię nawet uchlać się na mieście > jestem rozłozona do cna ******** oleena .... ty jestes fajny klient ... buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:09 prawda? wiem czego mi trzeba nasz klient nasz per pan Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:20 jeszcze nie godnas. jeszcze powstaniesz, corko. ja obrzyguje zupelne trupy amen Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:29 nic ci, ojcze, nie wierzę ale niech i tak będzie amen Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:34 nie musisz wierzyc zaprawde Ci powiadam Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: podnosze upadlych 28.01.05, 23:38 zaprawdę godnym i sprawiedliwym słusznym i zbawiennym jest iść i padać z-padłych-wstawać? Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 ja też 29.01.05, 00:05 ale nie tanio i nie promocja. takie usługi nie są popularne:) jest to wrazliwosc polaczona z umiejetnoscia, a jestes bardzo inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
hansii To jest ciekawa oferta... 29.01.05, 11:21 osobiscie co prawda jej nie potrzebuje, wole upadac i podnosic sie samemu, ale powiedz mi: - o jakim udzwigu (w Tonach, prosze...) masz ten dzwig do podnoszenia? - dlaczego obrzygujesz tych upadlych do cna? W sumie cieszy mnie (poniekad, oczywiscie) mnie Twoja oferta. Ja zajmuje sie bowiem podnoszeniem tylko tych CALKIEM upadlych. Dobrze wiec, ze ktos zajmuje sie reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: podnosze upadlych 29.01.05, 11:37 umarlych rowniez? szklana kula? siersc nietoperza? Odpowiedz Link Zgłoś