Gość: Melba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 22:55 a na nim informacja, że Parada Internautów będzie 8-9 czerwca. Chyba poczłapiemy po 21 na Agrykolę, moze tam nie odmówią nam grzańca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa.ja Re: Słup ogłoszeniowy 01.06.02, 23:10 To już jesteś doma? Trzeba iść, kurcze. Trzeba też obgadać, co kto i tak dalej. Ja umiem robić kanapki, to znaczy wspaniale kroję bochenek, dalej nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Słup ogłoszeniowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:13 Jezdem jezdem i nabijam czerwcowy rachunek :) My mamy blisko do Agrykoli, to może u nas można zagrzać grzańca? No właśnie, grzańca nam odmówili, bo "po sezonie". Szczękanie zębami uprawialiśmy zawodowo w drodze powrotnej. A Ty jak dopłynęłaś na weselicho? PS. Czy piszesz w toalecie weselnej tancbudy z obłędem w oczach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba A Pastwa... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:15 znakomicie się trzyma jak na siódmy krzyżyk :)A jaki przystojny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: Słup ogłoszeniowy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.02, 23:14 I co tak szybko w domciu?? Powiedzcie kto przybył bo mnie ciekawość zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Lista obecności IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:17 Iwa_ja, Vicca, Melba z Sapiensem i parasolem dziadka, OLT, Kwieto i Pastwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Lista obecności IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.02, 23:20 Szczęśliwa siódemka?? A ja w tym czasie jadłam kiełbaski z ogniska skrapianego deszczem i dążyłam w ten sposób do osiągnięcia kształtu doskonałego hihihi (kuli oczywiście) A do czego w y podążyliście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Lista obecności IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:23 Brakiem kuli na sobie rozczarowałam Iwę. A Ty nie możesz do nas dołączyć? Fajnie było, jak czekaliśmy na Pastwę, którego znał bodaj tylko Kwieto i do bramy wtoczył się menel i wszystkie obecne kobitki zrobiły przerażone minki, że może to Pastwa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Lista obecności 01.06.02, 23:27 Nie rozczarowałaś!!!!!!Brak kuli nadrobił ten spod Wieliczki. Co z ogniskiem za jakieś 2(+-) tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Ognicho IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:33 No a ma ktoś tereny pod ognicho? Jak tak - to super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: Lista obecności IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.02, 23:29 Z dołączaniem gdziekolwiek w godzinach wieczornych mam teraz problem... Dziś szczególnie bo Dzień Dziecka - a moje dzieci maja tylko mame. Ale kto wie - może uda mi się dołączyć do was przy jakiejś okazji - jak dzieci babcia zechce wieczorem popilnować. Al ejak jej wyjawie powód to moja mama zrobi wielkie oczy i powie: sama?? wieczorem?? z obcymi ludźmi?? i ty sie nie boisz?? Od kiedy jestem bez męża mam wrazenie że moja rodzicielka znów traktuje mnie jak dzieciatko niewinne, nieświadome niebezpieczeństw świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Lista obecności IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:32 Inka, ja mam dużo czasu, w sytuacji innej niż forumowe spotkanko, mogę Ci dzieci popilnować. Doświadczenie mam.Aha, za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Lista obecności 01.06.02, 23:32 Inka, od Poleczki do mnie to dwa kroczki. Rzut beretem (jeden rzut, bo Kwieto boi sie dwoch rzutów). Chodźcie z nami!!!! Możesz z dziećmi przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Ursynowianki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:35 ŁAŁ, że zakrzyknę po zagramanicznemu. 20 lat na Imielinie robi swoje...tym bardziej za ursynowskie dzieci się mogę chwycić :)Toż to elita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: Lista obecności IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.02, 23:38 Ja to sie umiem maskować. Poleczki mnie obsługuje ale ja nawet nie mieszkam w Warszawie! hihihi Na wieczorne włóczegi to te moje dzieci jeszcze troche za małe. Zwłąszcza ta dwuletnia. To juz raczej na "poranki". :o) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Słup ogłoszeniowy 01.06.02, 23:18 Mnie najbardziej rozczulił Kwieto wyciskajacy zaległy deszcz z rękawów. A laaaaało, że Jeszu! Fakt, Pastwa sie jeszcze nieźle trzyma, chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Słup ogłoszeniowy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 23:34 ...chociaz wspomniany wyzej menel wygladal na wiekszego twardziela ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Słup ogłoszeniowy 01.06.02, 23:40 Obawiam sie, ze bede musiala u mnie na Ursynowie zrobic tzw. punkt. Bez menela. Z Wami natomiast. Oglaszam niniejszym ochote na ognisko na Skarpie za dwa tygodnie. inka z dziecmi koniecznie. aaaaaaabsolutnie za dwa tygodnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Słup ogłoszeniowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:44 Zgłaszam się, pewnie podwójnie, bez trzeciej kulki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: Słup ogłoszeniowy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.02, 23:44 Z dziećmi? Ognisko popołudniowe?? Bo na nocne sie nie pisze... Niestety, dzieci troche małe. Choć... Na Ursynowie? Hmmm, cos mi się zaczyna wizja kształtowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT ognicho? IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 23:58 iwa - a co to znaczy za 2 tygodnie? bo jesli sobota, to jestem w Iwanofrankowsku i okolicach, a jesli niedziela, to jestem w Warszawie (juz chyba) i niewyspana (na pewno ;-)), ale to niekoniecznie wyklucza ognicho (wezme spiwor i karimatke) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Autoreklama na dobranoc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:42 Na zakończenie Dnia Dziecka zajrzyjcie na naszą zrodzoną na forum stronkę: www.nonpolitan.com bo fajnie tam tańcują z tej okazji. Moim faworytem jest jeż break-dancer :) Odpadam z sieci, bo mi ten krasnal z Wieliczki jeszcze złota w sztabkach nie wykopał :( Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: Autoreklama na dobranoc IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.02, 23:51 Ja tez spadam trzeba zrobic pare posunięć porzadkowych po dniu dziecka. Może następnym razem będzie nas więcej na spotkaniu forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Słup ogłoszeniowy 02.06.02, 02:15 Slup ogloszeniowy obtuptalam dookola. Wszystkie afisze, notatko i swisteczki poczytalam. A gdzie relacja z przebiegu i co ustanowiono? pozdrowki ze slonecznego dzis kraju, wlasnie sadzilam baklazany i pomidorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba A Roseanne... IP: *.chello.pl 03.06.02, 12:42 Ustanowiono, że wiosłuj w tej balii, żeby chociaz na ognicho przybyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne w sprawie balii 03.06.02, 14:55 Zapotrzebowanie na klepki zostalo przekazane drwalom, ktorzy to zaopatrzeni w siekiery oddalili sie w kierunki puszczy w poszukiwaniu odpowiedniego debu. Dalsze relacje z postepu prac nastapia Odpowiedz Link Zgłoś
vicca relacja Viccy 03.06.02, 08:10 A więc było to tak ;)) (wiem, ze nie zaczyna się zdania od "A więc", ale tak brzmi romantyczniej ;)) ): Czekałam sobie spokojnie w okolicach dzwonu (na który Iwa.ja nie chciała usiaść) gdy zjawiła się rzeczona właśnie Iwa i rozsądnie zaproponowała ukrycie się w bramie (na co ja nie wpadłam) przed deszczem, który moczył każdy fragment odzieży czego najlepszym dowodem okazał się Kwieto, który po podróży na najlzejszym "Romecie" świata wyglądał jak zmokła kura. W silnej grupie 6-cio osobowej (ponieważ Iwę niestety wezwały obowiązki weselne) dotarliśmy do pewnej knajpki, której nazwy nie wymienię, gdzie z racji zamówienia nie otrzymaliśmy grzanego piwa tudzież wina, bo jak zauważyła Melba "jest po sezonie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: relacja Viccy IP: *.chello.pl 03.06.02, 12:15 to pani kelnerka zauważyła z nadąsaną minką :) a potem się jeszcze dąsała, że nie można płacić osobno:) Ale było milusio, tylko jakiś katarek mnie teraz napastuje... Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: relacja Viccy 03.06.02, 13:23 Zgadzam się - bylo bardzo miło - nawet bez grzanego piwa/wina. Tym niemniej nastepnym razem zaopatrzę się w termos z tym specyfikiem ;)) Bo świetnie zapobiega katarowi ;) Tak a propos - ciekawe jak tam Iwa i Kwieto - oni zmokli chyba najbardziej. Może też gdzieś tam leżą i słabują? Zdrowia życząc Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Vicca - podziekowania ;-) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 15:38 Vicca - wielkie dzieki za doglebne i profesjonalne rozpatrzenie Problemu Istnienia Czerwonego Pieprzu. kamien spadl mi z serca. ;-) dzieki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Vicca - podziekowania ;-) 03.06.02, 16:12 Ależ proszę uprzejmie i polecam się na przyszłość w razie podobnych komplikacji ;)) Pzdr ciepło Vicca PS. Jak tam? Bez kataru i innych objawów chorobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Vicca - po spotkaniu 03.06.02, 16:22 Otóż żyję bezkatarowo i szybko. Co do ogniska, to różni mnie ostrzegają, że parę lat temu tez było ognisko w Lasku Bielańskim (maturzystów). I skończyło się, jak się skończyło. Fakt, przestraszyłam się. Może macie inny pomysł? A z tą Agrykolą? Czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Zmokly kwieto 03.06.02, 16:34 Nooo... mozna zrobic grzanca na epigazie pod kopytkiem :"))) Acha - nic mi nie jest dotarlem do domu, kataru sie nie nabawilem (az troche zaluje, bo koncepcja wspierania mnie bulionami i innymi kurujacymi rzeczami przypadla mi do gustu - moze zasymuluje cos?) Suchy juz Kwieto Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Zmokly kwieto 03.06.02, 17:00 Symuluj. Tylko że symulantom daje się czosnek do jedzenia (w celu uzdrawiającym oczywiście) - efekt murowany ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Zmokly kwieto 03.06.02, 17:31 Jak się ładnie uśmiechniesz to może i będzie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Zmokly kwieto IP: *.chello.pl 03.06.02, 18:46 Tylko sie nie usmiechaj po czosnku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Zmokly kwieto 03.06.02, 18:57 No kiedy ja licze na bulion i wtedy czosnku nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Vicca - po spotkaniu 03.06.02, 16:58 To dobrze, bo już się zastanawiałam jak Ty dotarłaś bez parasola i tylko w "zandałkach" ;) A co do ogniska - moze być, ale imprezy które konczą się przed pierwszym pociągiem - dla mnie niestety odpadają (no chyba ze mnie ktoś przytuli z dobroci serca0 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Vicca - podziekowania ;-) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 16:38 vicca napisała: > Jak tam? Bez kataru i innych objawów chorobowych? to zalezy, czy za objawy chorobowe uznac mozna to, ze zardzewialy mi klucze do pracy ;-))) ale nawet jesli, to sa to jedyne objawy. pozdr OLT PS juz mysle nad tym, jaki wazki problem moglabys jeszcze rozstrzygnac w swej wspanialomyslnosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Vicca - podziekowania ;-) 03.06.02, 16:56 Byleby to nie było wyliczanie czynnika grzewczego i wydajności patelni przemysłowej w trakcie smazenia placków ziemniaczanych. ;))) Strasznie dużo liczenia i szczerze powiedziawszy - niewiele juz pamiętam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLt placki ziemniaczane IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 17:03 no dobra, ta zawila kwestie chwilowo mozemy odlozyc. grzanca bowiem nie dotyczy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: placki ziemniaczane 03.06.02, 17:09 I słusznie :) Dobrego grzańca dotyczy: 1.piwo 2. miód 3. cynamon i goździki 4. troszkę cukru waniliowego (jak ktoś lubi) i po 5 - kawałek cytryny. Mniam, wiem już co będę robić wieczorem mimo iż nie pada ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: placki ziemniaczane 03.06.02, 17:43 Ej dziewczyny! Co Wy gotujecie? I na kiedy? Wiadomo już co? A w ogóle gdzie jest Melba?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: placki ziemniaczane IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 17:48 iwa - wychodzi ze grzaniec ;-) (czyzby wskutek traumatycznych przezyc jakichs???) ;-) jesli pogoda bedzie sluszna - to pod kopytkiem? na epi? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: placki ziemniaczane IP: *.chello.pl 03.06.02, 18:49 Jezdem jezdem. Ja maszeruję na tę Agrykolę w sobotę po 21, a Wy? Pewnie będzie siermiężnie, ale co tam! A ogniskujemy się nadal? Czy nastąpiła zmienna ogniskowa? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: placki ziemniaczane 03.06.02, 18:54 Ludzie! Ja w tę sobotę aż do wtorku wieczorem mam ZOK (rozwijam skrót dla Kwieto: zakaz opuszczania koszar). Ognisko, hmmm, pisałam, ze sie boje nieco. Ale wersja OLT, że z karimatką i spiworem skłania mnie do rozwijania planów wypadu pod wawę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: placki ziemniaczane 03.06.02, 18:59 No, jesli ktos oprocz mnie jest zmobilizowany (znaczy sie ma pojazd mechaniczny - nie mysle tu o rowerze), to mozna by tak w Kampinos wsciubic nos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: placki ziemniaczane IP: *.chello.pl 03.06.02, 19:06 My nie mamy, buu... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: placki ziemniaczane 03.06.02, 19:21 Ale bylo nas ostatnio siedmioro, jesli znowu tak bedzie, to wystarczy jeszcze jedna zmobilizowana osoba, i wszyscy sie zmieszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: placki ziemniaczane IP: *.chello.pl 03.06.02, 19:22 Ale do czego się zmieszczą? Tzn. ktoś ma motorkowy pojazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: placki ziemniaczane IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 17:46 vicca, a piwnego grzanca pilas? z jajem? mniaaaaaam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: placki ziemniaczane 03.06.02, 17:58 Tylko nie rócie tego w tę sobotę! Blagam!!! A pifko z jajcem...odjazd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: placki ziemniaczane IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 18:33 iwa - twoj entuzjazm jest dokladnie taki jak trzeba, w punkcik ;-) jak dla mnie sobota odpada, rowniez, ale niedziela okolopoludniowa lub pozniej nieco jest terminem realnym, a nawet jedynym realnym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Zbiórka robaczków IP: *.chello.pl 03.06.02, 18:53 wiadoma, tylko jak, gdzie, kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba A może by tak...? IP: *.chello.pl 03.06.02, 19:08 W czwartkowy wieczór na łyżwy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: A może by tak...? 03.06.02, 19:16 To ja mogę z nartkami, bo łyżew jeszcze nie ćwiczyłam. A do Kampinosu dojeżdża też kupa autobusów. Mozna też na piechtę z Grot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: A może by tak...? IP: *.chello.pl 03.06.02, 19:21 Zapraszam do cwiczeń, o tych łyżwach to ja serio. Iwa, tyś fachowiec, zaproponuj jakąś traskę kampinoską... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: A może by tak...? 03.06.02, 19:25 Of kors, pomyślę nad traską, ale niech i OLT sie włączy (też fachowiec). To by było jakoś tak na błogosławionej Jolanty, co? (czytam sobie i inne wątki. I tak sobie myślę: czy to nie pomysł na dołki na duszy, taki Kampinos, ognisko, łyżwy lub inne grzańce?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: A może by tak...? IP: *.chello.pl 03.06.02, 19:36 I na odciski na piętach :)A Jolanta kiedy się święci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Iwa - narada fachowcow ;-) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 20:06 Iwa - z checia sie wlacze , a jakze ;-) stosowna mape z losiem - mam tyle ze w warszawce przez najblizsze 2 tygodnie bede delikatnie mowiac - wybiorczo hmm, ale mozemy coskolwiek przedyskutowac - przez dwa dni jeszcze jestem wiec jak cos to marszrutka@wp.pl pozdrawiam OLT Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Iwa - narada fachowcow ;-) 03.06.02, 20:09 OK, może być i za trzy tygodnie, dla mnie lepiej. Ale się niech inne wypowiedzą. A co do małpy z łosiem, to zara poszukam, ewentualnie okolice Celestynowa tyż pikne. Przemyślę i dam znać. Jeżeli coś Ci wskoczy do głowy, daj znać na moją pocztę, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Iwa - narada fachowcow ;-) IP: *.chello.pl 03.06.02, 20:14 Inne, niefachowe, mówi JEZ! Może być i za 3 tygodnie, ale się za Wami stęsknię...Ale weźcie czołówki koniecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Iwa - narada fachowcow ;-) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 20:16 Gość portalu: Melba napisała: > Ale weźcie czołówki koniecznie ;) Melba, a tak juz zupelnie fachowo to - "czołgówki" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Iwa - narada fachowcow ;-) 03.06.02, 20:21 I karimatki, i puchówki, i słonia...I zapałki, coby hajc był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Re: Iwa - narada fachowcow ;-) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 20:37 a moze by tak zglucic? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Iwa - narada fachowcow ;-) IP: *.chello.pl 03.06.02, 20:39 A potem złoimy krzala :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Iwa - narada fachowcow ;-) 03.06.02, 21:14 No tak, plaskato tu na nizinie. Nie ma jak wielkie górwy. Nie ma. I nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Iwa - narada fachowcow ;-) 03.06.02, 22:34 Ja bardzo przepraszam Państwo. Czy ja Państwo wystraszyłam? Melba, nie graj w trzy kulki, tylko się odezwij! Pastwa, proszę o aktywizację. Kwieto, wypowiedz się w sprawie kopytka. Vicca, jak tam...? Bo przecież jest temat. Przyszło mi do głowy, że ponieważ od początku Festiwalu Mozartowskiego chodzę na koncerty i sądzę, ze jest to coś wspaniałego, może byśmy coś tutaj zdziałali. Ostatni dzwonek. Bilety i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Melba bez kulek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 22:52 Nie gram w kulki ani lizaki, tylko się odteleportowałam od stałego łącza i nabijam tepsie:( Cholerka, Wy tez dostaliście NOMy dzisiaj? Szlag mnie trafia! Co do tematu - jak pisałam powyżej, chetna jestem na wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Jestem 03.06.02, 22:59 "...chetna jestem na wszystko" To jedno stwierdzenie mojej Królowej wystarcza, bym się uaktywnił:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Jestem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:00 Ja się zastrzelę własnym mieczem! :) Idę plumkać w wannie i przestaję tracić piniondze! Choć to chyba czysty zysk, z takimi ROBACZKAMI, jak Wy. Buźka i niech się Wam przyśni... Odpowiedz Link Zgłoś
vicca lokalizacja 04.06.02, 07:51 Puszcza Kampinowska powiadacie? Byle nie w rezerwacie wilków ;)) Ale jak chcecie pobyć w miejscu miłym i nieco odludnym to polecam tereny k. Pomiechówka - nawet czysta rzeka itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Wieszam na słupie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 22:58 bo ja nie gazetowa : jarvi@wp.pl Zboczeńców uprasza się o niepisanie, a "mszyce o pozostawinie paru listków sałaty" - kto wie, skąd to cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Wieszam na słupie 03.06.02, 23:04 sssssspecjalnie się zalogowałam, żeby Wam zyczyć dobranocki. Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT cytat oczywisty IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 23:14 Gość portalu: Melba napisała: >kto wie, skąd to cytat? no pewnie, ze muminki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: cytat oczywisty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 01:07 OLT!!!!!!!!!!!!!!Klęczę!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicca no jestem 04.06.02, 07:48 bladym switem i strasznie niewyspana, ale podobnie jak Melba "gotowam na wszystko" - nawet na gotowanie - oczywiście w ograniczonym zakresie. A co do czasu i miejsca to jak już mówiłam - odpadają w moim wypadku wszystkie imprezy kończące się przed pierwszym pociągiem. No, chyba że (jak już też wspominałam) - któś mnie przytuli na noc z dobroci serca ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: no jestem 04.06.02, 10:33 Czołem żołnierze!!! Na początek strzelę muminkowym "nienawidzę kaszy!!!!" Kto to powiedział? Vicca, wczoraj odbyła się narada bojowa z OLT i wychodzi, że do 20 czerwca my oba mamy szlaban. A w temacie ważkim, ktory byłaś poruszyłaś, sie pytam: czy lubisz kaszę na śniadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: no jestem 04.06.02, 10:44 Jak mannę i z dżemem wiśniowym to lubię, jak inną to nie (no chyba żeby grycaną do gulasu) ;)). A poza tym - mogą być płatki owsiane. Lubisz? :) A to o kaszy to chyba Włóczykij? Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: no jestem 04.06.02, 10:52 Nie włoczykij. A co do kaszy, zadam pytanie pomocnicze: a co lubisz na kolację? I w ogóle wkurza mnie ten wątek o siwych włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: no jestem 04.06.02, 11:05 Nie jestem wybredna - wszystko pod warunkiem że nie jest zielone, liściaste i zaczyna się od "s". PS Ja z muminkow byłam kiepska więc się nie bardzo orientuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT Iwa - kolejny cytat muminkowy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:16 > Na początek strzelę muminkowym "nienawidzę kaszy!!!!" Kto to powiedział? emma? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: no jestem IP: *.chello.pl 04.06.02, 15:14 Emma, która także nienawidzi owsianki. Przytulać i my możemy, ale oferujemy polówkę i śpiworek i duże zagęszczenie..Przepraszam, jutro będzie owsianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Słup ogłoszeniowy 04.06.02, 11:06 Gość portalu: Melba napisał(a): > a na nim informacja, że Parada Internautów będzie 8-9 czerwca. Chyba > poczłapiemy po 21 na Agrykolę, moze tam nie odmówią nam grzańca? Gwiazdki może mnie nie znacie,bo nie jestem tu częstym gościem (chociaż czesto czytam) ale zdradzę tajemnicę byłam wczoraj na Agrykoli i nadal można tam napić się grzańca(oczywiście jak się ladnie poprosi) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba AAAAAAA! IP: *.chello.pl 04.06.02, 15:18 To dołączaj do nas i na grzańca prowadź! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: AAAAAAA! 04.06.02, 16:17 A kto będzie ładnie prosił,mnie to zostawicie czy może sami poprosicie??? Zaznaczam, że bywam tam często,mieszkam blisko......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: AAAAAAA! IP: *.chello.pl 04.06.02, 16:22 Chórem ładniej wyjdzie. Pozdrawiam sąsiadkę, a park kiedy nam otworzą? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: AAAAAAA! 04.06.02, 16:26 Stało się coś o czym nie wiem i to gdzieś gdzie mieszkam??? Jaki park wszystkie były otwarte????(przeynajmniej tak mnie się wydawało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: AAAAAAA! IP: *.chello.pl 04.06.02, 16:34 Ujazdowski remontują i wyremontować nie mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: AAAAAAA! 04.06.02, 16:42 O tym zapomniałam masz rację:) A jak można wiedzieć w którym mniejwięcej miejscu zamieszkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: AAAAAAA! IP: *.chello.pl 04.06.02, 16:46 Można, nawet dokładnie powiem, a co tam - na Latawcu :) Kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: AAAAAAA! 04.06.02, 16:48 Mieszkam tam od ponad 20 lat i pierwsze słyszę.......a co to???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: AAAAAAA! IP: *.chello.pl 04.06.02, 16:58 No jak to, mapa do łapki i wypatruj kształtu latawca! Nawet Konwicki pisywał o nim z zachwytem. Podpowiedź: do Guinnessa mam bliziutko i byłam sąsiadką ŚP. Waldorffa Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: AAAAAAA! 04.06.02, 17:01 Hura.....wiem,wiem.....mój kolega mieszkał tam lub nadal mieszka, niewiem.Ja z kolei bardziej na dół, okna z widokiem na Wisłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: AAAAAAA! IP: *.chello.pl 04.06.02, 17:13 Uwielbiam Powiśle :) To co z grzańcem? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: AAAAAAA! 04.06.02, 17:16 Będzie mi niezmiernie miło wypić z wami małe pifko..... To kiedy miałoby to być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: AAAAAAA! IP: *.chello.pl 04.06.02, 17:19 Już chyba nikt nie wie, może w "stozku" się wyklaruje? Odpowiedz Link Zgłoś
vicca grzaniec 04.06.02, 15:36 Oj strasznie by mi się przydął, bo im dłużej pracuję w tym gorszą chandrę popadam :( I na dodatek znów na deszcz się zanosi (snrff, snrff) :( V* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: grzaniec IP: *.chello.pl 04.06.02, 15:42 Zjedz antydepresyjnego pomidora, a nie sniffuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: grzaniec 04.06.02, 15:51 Nie mam pomidora pod ręką tylko jogurt truskawkowy. A poza tym pomidor na mnie nie działa - chyba skoczę po jakąś czekoladkę. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Pora na nowy słup!!! 04.06.02, 17:02 Dojechaliśmy, proszę szanownego Państwa, do setki wpisów. Ciężko się otwiera. Zbudujcie, proszę, nowy! Odpowiedz Link Zgłoś