arylinbox 13.02.05, 17:04 cierpie na fobie społeczna, chce normalnie zyc. gdzie mam sie zgłosic po pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magaretta Re: gdzie psycholog w bydgoszczy? 13.02.05, 17:28 Studio Diagnozy, Terapii i Edukacji Psychologicznej ul. Powstanców Wlkp. 33 Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso BYDGOSZCZ-NAMIARY 13.02.05, 22:10 WITAM, jedyna osoba rekomendowana w Bydgoszczy z listy Polskiego Towarzystwa Psychologicnego to: Maria ROGIEWICZ superwizor nr cert. 23 Prywatna praktyka Bydgoszcz tel. (52) 349 33 17 pozdrawiam OM MANI PEME HUNG NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA lekshey Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: gdzie psycholog w bydgoszczy? 13.02.05, 22:18 arylinbox,ja również cierpię na fobię społeczną,zdiagnozowaną przez psychiatrę,mieszkam rzut beretem od Bydgoszczy,również szukam terapeuty.może pogadamy poza forum?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: gdzie psycholog w bydgoszczy? 13.02.05, 23:01 Thistle, arylin box - sprobujcie rowniez zorientowac sie co proponuje w tym zakresie NLP; ksiazki "Wprowadzenie do NLP', "Serce umyslu", strona www.nlp.pl (jest forum - mozecie spytac czy wyciagnieto kogos z podobnej fobii i jak) Odpowiedz Link Zgłoś
arylinbox dziekuje 14.02.05, 11:49 czesc przede wszystkim chciałam podziekowac za wszystkie wiadomosci. Poczulam nadzieje, ze jest dla mnie ratunek i ulge ze sa ludzie ktorzy rozumieja moj problem. Thistle1 bardzo chetnie porozmawiam z Toba - moze mail? Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: dziekuje 14.02.05, 18:29 arylinbox,jak się skontaktujemy?zapraszam do skrzynki k.n15@wp.pl pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
arylinbox mail 14.02.05, 23:07 moj mail arylinbox@o2.pl lub arylinbox@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arylinbox Re: gdzie psycholog w bydgoszczy? 20.02.05, 22:58 a może ktoś zna z autopsji psychologa "państwowego" ?? Odpowiedz Link Zgłoś