xy2 25.02.05, 23:40 to tyle na dzisiejszy wieczor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunar1978 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 11:32 Kim jet ktoś :-) ?? Ciekawski coś dzisiaj jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 15:12 jest najcudowniejszym mężczyzna na świecie ale i tak ci to niewiele mowi, wiec po co pytasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 16:47 To bardzo fajnie że możesz o kimś tak myśleć :-)) O nic już nie pytam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 16:53 no i jeszcze za rodzinka ktora jest daleko:) Miłego weekendu ci zycze i spadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oban Re: tęsknie za kims 26.02.05, 14:37 w sumie to chyba fajne uczucie ? Ok, troche boli ale to chyba jeden z pozytywnych "boli" Jesli ten ktos nie odszedl na zawsze to ... ZAWSZE mozna wziac telefon i ... no tak tu sie zawsze zaczyna obawa "co bedzie" ale to juz zupelnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
przemijamy Re: tęsknie za kims 26.02.05, 16:55 Ja chyba też, tylko nie wiem do konca za czym... Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 17:00 To chyba podobnie jak ja ... ciągle za czymś tęsknie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba2005 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 17:02 I bardzo dobrze - to znaczy, ze zyjesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aruba11 Re: tęsknie za kims 27.02.05, 06:43 Tak, tęsknię.Tęsknię za kimś,kto jest daleko.Tęsknię. Tęsknię tez za spokojem.Spokojem psychicznym,tęsknie za koncem masakry psychicznej,ktorej sama poddalam się zapedzona w kozi róg.Sila zewnetrzna,ostra praca, odpowiedzialnosc, zaangaznowanie, a w zyciu uczuciowym masakrator- szyderca, cynik, umniejszajacy wszystkim i wszystkiemu.Tęsknie za spokojem, tęsknie za drugim czlowiekiem ,ktory zrozumie mnie i pokocha taka jaka jestem, bez krytyki i osmieszania,czlowiekiem ,ktory swojego Ja nie buduje na mojej krzywdzie, na umiejszeniu mi nawet tym ,ze źle oddycham i nie potrafie wyniesc smieci,tym ,ze jestem zerem...Tęsknie...I ruszam, bo gdy zatęsknilam za czyms innym zrozumialam swoja sytuacje... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: tęsknie za kims 26.02.05, 17:05 Tesknota to ładne uczucie, wazne, by pod kontrolą było... Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 18:28 Budząc się z bezsennej drzemki Padłem ofiarą tęsknoty Otrząsając się z dziecięcej ufności Widzę moje rany niczym ziejące otwory Póki istnieć będzie czas A wskazówki zegara będą się obracać Ja też wegetować będę Lecz radość życia opuściła mnie Życie wypala się w duszy mej A tęsknota dzielnie czyni swą powinność Trzymaj mnie życie Zatrzymaj mnie Zatrzymaj mnie tu Lacrimosa - "Halt mich" Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: tęsknie za kims 26.02.05, 22:31 halt mich, nur ein bisschen, bis ich schlafen kann... Odpowiedz Link Zgłoś
back.door xy2, dla Ciebie....:) 27.02.05, 02:30 Piosenka zaczyna się tak: gitara, takt na 2 - takie zwykle szarpanie na strunach, jak przy ognisku ( pam pam pa pam pam pa pam pa pa, pam pa pa) dochodzi tamburyno... męski, głęboki, ciepły - troszkę "nosowy " głos ( coś na kształt Cohena, leonard sie nie obrazi o porównanie, bo wielki jest) własciwie melorecytacja, głos j/w i zdecydowany aczkolwiek - cholera, no taki wymęczony walką ze sobą twardziel:) śpiewa: Hello! Can you hear me? please, don't go..... where are U going??? come on ( sejszyns??) go over my hands I sollution as I ugly things.. ( refren - tambyryna bardziej dynamicznie, keybord tak hmm, plynnie) surround me with your love understand me, I need you now surroun me, with you words understand me, I need Your lovee ( pianino wchodzi, a w srodku refrenu dolacza niższy glos kobiecy) Hello...... I'm so lonely and it feels like dirty sins? come on stay, stay beside me stay always forever don't go!!!!!! surround me with your love....... ( itd) dwuglos, pieknyyyyyyyyyy :) PS. Wszelkie bledy w ortografii angielskiej niech mi beda puszczone plazem:P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
niespokojna3 Re: tęsknie za kims 27.02.05, 11:07 za tez tesknie i to batdzo. umieram juz;((( --------------------------- tesknota slowo zuzyte otwarlo mi swa dal, jak rozne sa rzeczy ukryte w krociutkim wyrazie...zal Odpowiedz Link Zgłoś