sdfsfdsf 04.03.05, 21:17 sasiad otrzymal od kontrahenta hennessy, wart 160 funtow szkoda pic wymieniamy go jutro na 160 piw krajobrazy tropikalne przyszlosc nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: cognac 04.03.05, 21:19 ja dzisiaj cos bardziej wscibska jestem niz ciekawska.! jak tam rysowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: cognac 04.03.05, 21:23 nie mam weny zreszta czekam na kase i zapisuje sie na kurs musze miec warunki zeby cos zrobic teraz zajmuje sie ziemskimi sprawami typu national insurance number, staram sie umowic na spotkanie niestety nie mozna sie dodzwonic dwa, przygotowuje sie do studiow wymagany certyfikat IELTS Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: cognac 04.03.05, 21:26 wymagany certyfikat IELTS doprowadza mnie do smiechu przechodzacego w lkanie przyklad - masz napisac list do spoldzielni ze kaloryfery przestaly grzac, min. 150 slow moze ktos mnie oswieci jak to zrobic bo ja po polsku nie potrafie ksiazki na temat kaloryferow napisac sa jeszcze inne zabawne zadania ktorych wam oszczedze trzecie - jutro kupuje buty do biegania i doladuje karte na silownie piwo i papierosy zaczynaja mnie nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: cognac 04.03.05, 21:31 poradzisz sobie z tymi kaloryferami i innymi smiesznostkami. a ciesze sie bardzo ze piwo i papierosy Cie znudzily. trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś