witch-witch Re: Przespalem sie z hubkulikiem 17.03.05, 21:24 imagiro napisał: > jezdem trendy ... Hubkulik sypia z Mars Janką i Wenus Janką ale też oglada się ....Ziemi Anką Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Przespalem sie z hubkulikiem 17.03.05, 21:25 to za skomplikowane dla mnie ... popros lutego albo tow. spirale niech mi to wytlumaczy .... Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Przespalem sie z hubkulikiem 17.03.05, 21:28 To taka dygresja na temat watku ze spoleczenstwa, ktore Hubert założył. Nic więcej Hubert wie w czym sprawa.))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 17:15 jak mogles!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska ale.. zeby az tak!!! 19.03.05, 17:24 wykozystywac moja nieobecnosc!!!!????? jestem zdruzgotana! Wodzu bedzie musial sie wytlumaczyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: ale.. zeby az tak!!! 19.03.05, 17:34 jak Ktoś chce do wód, to ma teraz dowód:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: ale.. zeby az tak!!! 19.03.05, 17:36 aretha04 napisała: > jak Ktoś chce do wód, to ma teraz dowód:))) > pozdr. > A. moj biedny Hubcio !/jak on to przezyl?/ jak bym wiedziala ..to bym do Wod sie nie udawala. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: ale.. zeby az tak!!! 19.03.05, 17:45 alicja-ciekawska napisała: > > moj biedny Hubcio !/jak on to przezyl?/ chyba nieźle, ale to już On musi powiedzieć:) > jak bym wiedziala ..to bym do Wod sie nie udawala. nie miej wyrzutów, nam "babom" też sie coś od zycia należy:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 20:13 no to jeszcze tylko mnie tak brakowało.. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:29 Ej, ludzie nie panikujta. Spalismy grzecznie plecami do siebie. Do niczego nie doszlo! A co zescie mysleli? Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:33 hubkulik napisał: > Ej, ludzie nie panikujta. > Spalismy grzecznie plecami do siebie. > Do niczego nie doszlo! > A co zescie mysleli? > Pozdrawiam Hubert balismy sie o Ciebie ,przeciez to moglo sie odbic na Twoim zdrowiu ;DDDD W koncu to szok!bylby Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:43 O mnie sie bac? Spokojnie. To nie praca. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:43 hubkulik napisał: > Ej, ludzie nie panikujta. > Spalismy grzecznie plecami do siebie. > Do niczego nie doszlo! > A co zescie mysleli? > > Pozdrawiam Hubert takie małe skojarzenie:)))) mąż mówi do żony: - Kochanie, wymyśliłem nowa pozycję! - Jaka? – pyta zona - Plecami do pleców. - Przeciez w ten sposob niczego nie zrobimy!? - Ależ zrobimy, zaprosiłem sasiadów! pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:45 A sasiedzi sasiadow...uhhh, ale bedzie zabawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 23:58 hubkulik napisał: > Spalismy grzecznie plecami do siebie. > > > Pozdrawiam Hubert No to jednak dałeś pleców:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Przespalem sie z hubkulikiem 20.03.05, 00:02 Myslisz ze posladki sie przytulily? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Przespalem sie z hubkulikiem 20.03.05, 00:27 No mnie przy tym nie było:). A już na pewno ręką nie sprawdzałem:D Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:35 trendy juz nie jest dżezi :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:40 w pizamce czy na golasa...to robi roznice :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:46 W kalesonach i w szlafmycy. No i w goglach oczywiscie. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:48 Bez kasku? bez kasku to sie nie liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Przespalem sie z hubkulikiem 19.03.05, 22:55 czapkę - niewidkę miał, tylko nie pamiętam który:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 22:56 nie pasuje ! on jest Rybo-wscibski-log ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 22:59 Wiesz, bo to robi roznice z kondonem czy bez. Bez, to znaczy glebsze uczucie i zaufanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 23:01 rybolog napisał: > Wiesz, bo to robi roznice z kondonem czy bez. Bez, to znaczy glebsze uczucie i > zaufanie :) zmieniam Ci Nicka Rybo-swintuch-log Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 23:05 hihihi:))) sorry, dzisiaj nie jestem soba, przezylem szok...i to duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 23:07 rybolog napisał: > hihihi:))) sorry, dzisiaj nie jestem soba, przezylem szok...i to duzy. -czy Wodzu cos Ci proponowal???? -bo czemu szok???? Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 23:11 Nic z wodzem...poszedlem po butelke chivaska...a tam pustka, miesieczna norma wyczerpala sie 19-tego...ktos mi chivaska podpija, bo to nie ja :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone London w kasku:) 20.03.05, 00:02 Fatalna sprawa. A ja myslałem, ze w kapitalizmie takie rzeczy sie nie zdarzają. Cholera, człowiek wciąż sie uczy! Odpowiedz Link Zgłoś
malgo18 Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 20.03.05, 00:25 Przyjeżdżaj do nas,ostatnio w supermarkecie widziałam.Dzięki temu wiem wreszcie co to jest ten słynny chivasek. Odpowiedz Link Zgłoś
malgo18 Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 20.03.05, 00:35 Nie bo ja mam taki prosty smak,tylko wódka i wódka.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 20.03.05, 00:39 To pewnie lubiłabyś taki koktail: (przepis podawał kiedyś Stefan Friedman w "Dialogach na cztry nogi") 2 cz. wódki zmieszać z 2 cz. wódki, wstrząsnać, dodać 1 cz. wódki. Do smaku dodać 1 cz. wódki. Wszystko dobrze zmieszać i pić:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgo18 Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 20.03.05, 00:51 O nie, już taka prosta to ja nie jestem.Wódka,wódka ,ale smaku wódki to ja nie znoszę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 20.03.05, 00:33 Ladny jest co? Taki z klasa...a jak smakuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 23:09 rybolog napisał: > hihihi:))) sorry, dzisiaj nie jestem soba, przezylem szok...i to duzy. czy to "wypadek przy pracy"???? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=21795413&a=21871177 mam nadzieję, że nie uraziłam:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: Rybolog - Ciekawski? nie, nie pasuje:) 19.03.05, 23:14 Nie, ja sie nie obrazam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś