imagiro 17.03.05, 23:12 zauwazcie, ten sam mesjanizm, ta sama czcionka, to samo pochylenie pisma w lewo, te same bledy gramatyczne .... a mowi to wam Wodz Nebraski, Starszy Katiuszowy Prezerwatu, Jego WymosciPotencja, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:13 imagiro napisał: > zauwazcie, ten sam mesjanizm, ta sama czcionka, to samo pochylenie pisma > w lewo, te same bledy gramatyczne .... a mowi to wam Wodz Nebraski, Starszy > Katiuszowy Prezerwatu, Jego WymosciPotencja, Imagine. Błąd Wodzu. Niewybaczalny. starzejesz sie niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: spirala to luty 17.03.05, 23:14 kurna, znowu mnie doradcy zawiedli ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:15 imagiro napisał: > kurna, znowu mnie doradcy zawiedli ... Ale dam ci jedna wazna podpowiedz: od TAMTEGO czasu zmienilem klawiature - stad te "bledy gramatyczne" Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: spirala to luty 17.03.05, 23:16 mowisz ... TAMTEGO ? hmmmm, a moznaby tak pierwsza literke dostac ... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:18 imagiro napisał: > mowisz ... TAMTEGO ? hmmmm, a moznaby tak pierwsza literke dostac ... Nie wierze wlasnym oczom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:18 Kto zawsze stawia na swoim ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:21 imagiro napisał: > niby ze co ? ze jak ? ze kiedy ? To kto tu ma do cholery status wodza ? co to za wodz, co mysli...nie powiem czym. drastyczna obnizka lotow. W perspektywie nieunikalna degradacja statusu. jak u goryli: wytnie cie inny samiec. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna.... 17.03.05, 23:21 imagiro napisał: > zauwazcie, ten sam mesjanizm, ta sama czcionka, to samo pochylenie pisma > w lewo, te same bledy gramatyczne .... a mowi to wam Wodz Nebraski, Starszy > Katiuszowy Prezerwatu, Jego WymosciPotencja, Imagine. .......................... ...marta99961 o ktorej dawno tu już nie było. Te same CV, te same bluzgi, biedactwo.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:22 witch-witch napisała: > ...marta99961 o ktorej dawno tu już nie było. Te same CV, te same bluzgi, > biedactwo.))))) wariatka. kazdy kto ma choc troche oleju w glowie odrozni pisanie mezczyzny od kobiety. jak widac oleju tego nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:24 wiem !!!!!!!!!!! ty jestes komandos57 !!!!! hurra !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myga wiem, to baba zona! 17.03.05, 23:31 Mowila, ze zjawi sie pod nowym nick'iem i sprawdzi, czy dobrze traktujemy nowych:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:26 Widac nie mam oleju jadę na smalcu i pokrzepiam się margaryną, tobie za to sączy sie litrami z tych dziurek w głowie co zaczyna byc widoczne...oj widoczne! Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:28 witch-witch napisała: > Widac nie mam oleju jadę na smalcu i pokrzepiam się margaryną, tobie za to sącz > y > sie litrami z tych dziurek w głowie co zaczyna byc widoczne...oj widoczne! co do mnie nieprada - tyle ze w ten sposob nieudolnuie probujesz ratowac resztki godnosci i reputacji. Co za faux pas - mowic z taka pewnoscia o kims kim ten ktos naprawde nie jest. Kleska NA CALEJ LINII wiedzmo. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Weź się i uspokój, 17.03.05, 23:43 Mój nick to Witch a nie wiedźma.)))) A w twoim całym zachowaniu jest bardzo mało mężczyzny zachowujesz sie bardziej jak rozhisteryzowana kobieta niż mężczyzna, który ma kontrolę nad sobą. Podejrzewam, że jesteś bardzo młodą osobą i stąd takie reakcje a nie inne. Z czasem sam będziesz miał użytek z tej całej wiedzy szkolnej i studiowania psychologii. To co w tobie najbardziej zraziło do ciebie tyle osób, prawie całe forum przeciw sobie postawiłeś, to twoje zarozumialstwo i brak skromności. Prawdopodbnie jesteś jedynakiem albo dzieckiem z domu, gdzie nie stawiano granic i teraz sam masz trudności z postawieniem takiej granicy sobie. Nic się nie martw człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Weź się i uspokój, 17.03.05, 23:47 witch-witch napisała: > Mój nick to Witch a nie wiedźma.)))) Za to przepraszam A w twoim całym zachowaniu jest bardzo mał > o > mężczyzny Tu niestety nie mozesz miec racji - nawet gdybym chcial ci ja bardzo przyznac. zachowujesz sie bardziej jak rozhisteryzowana kobieta niż mężczyzna, > który ma kontrolę nad sobą. Podejrzewam, że jesteś bardzo młodą osobą i stąd > takie reakcje a nie inne. Nie jestem bardzo mloda osoba :). > Z czasem sam będziesz miał użytek z tej całej wiedzy szkolnej i studiowania > psychologii. > To co w tobie najbardziej zraziło do ciebie tyle osób, prawie całe forum > przeciw sobie postawiłeś, to twoje zarozumialstwo i brak skromności. Ha :)))))))))))))))))))) > Prawdopodbnie jesteś jedynakiem albo dzieckiem z domu, gdzie nie stawiano grani > c Nie jestem jedynakiem. Mam rodzenstwo - sztuk 1. granice stawiano. > i teraz sam masz trudności z postawieniem takiej granicy sobie. Niewykluczone, ale nie z powodow ktore podajesz. > Nic się nie martw człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach. Nieprawda - mylisz sie ogromnie - jest tak tylko wtedy gdy kolejny ewentualny blad stanowi zagrozenie zycia, lub utrate jakichs waznych korzysci. jesli chodzi o zachowania to tak nie jest - wiazalo by sie to z plastycznoscia ososbowosci, a ta jest raczej trwala struktura. Wiem, ze to forum i mozna pisalc doslownie wszystko - wierz mi jednak ze wszsytko co tu napisalem to prawda. Po raz kolejny, nie ty pierwsza stawiasz bledna diagnoze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Weź się i uspokój, 18.03.05, 10:33 spiral_architect napisał: > Wiem, ze to forum i mozna pisalc doslownie wszystko - wierz mi jednak ze > wszsytko co tu napisalem to prawda. Lunarowi też napisałeś prawdę o swych odczuciach z dzieciństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 18.03.05, 01:37 Tu więcej takich 'bezolejowych', co chwila nowi się pojawiają... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 18.03.05, 07:13 jmx napisała: > > Tu więcej takich 'bezolejowych', co chwila nowi się pojawiają... ;) > Wisze co, caly ten wczorajszy czas, bezskutecznie czekalem na naprawde genialny post. I oto jestes !!! Nie wiem, jak ci dziekowac. Pewnie odpiszesz cos madrego w jednej linijce, ale wiedz juz teraz,ze nie mam pewnosci czy zrozumiem swiatlosc bijaca z twych slow. Niemniej jednak probuj. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 18.03.05, 11:10 spiral_architect napisał: > ale wiedz juz teraz,ze nie mam pewnosci czy zrozumiem > swiatlosc bijaca z twych slow. Niemniej jednak probuj. > Spodziewałam sie takiej reakcji ;))). Na innym wątku nie udało Ci się rozpoznać po stylu pisania płci jednej z forumowiczek (procesor mam na myśli)... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:50 chyba cos Ci sie pomylilo... :)) Namiestniku Nebraski, odstaw juz te butelke i nie badz zazdrosny...:))) p.s. mesjanizmu i bledow nie skomentuje - z litosci, jaka zywie dla Ciebie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:51 zalozylam_nowe napisała: > chyba cos Ci sie pomylilo... :)) > > Namiestniku Nebraski, odstaw juz te butelke i nie badz zazdrosny...:))) > > p.s. mesjanizmu i bledow nie skomentuje - z litosci, jaka zywie dla Ciebie ;D to kim ja w końcu jestem ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:52 spiral_architect napisał: > zalozylam_nowe napisała: > > > chyba cos Ci sie pomylilo... :)) > > > > Namiestniku Nebraski, odstaw juz te butelke i nie badz zazdrosny...:))) > > > > p.s. mesjanizmu i bledow nie skomentuje - z litosci, jaka zywie dla Ciebi > e ;D > > to kim ja w końcu jestem ??? > > ;) > > pytaj tych, ktorych to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:53 To nie jest ani troche pretensjonalny nick skarbie - odsylam do piatej plyty B.S. na okladce jest cChyrystus rozrywany przez 6 diablow/demonow, a ty wyjezdzasz z pretensjonalnoscia. jak to spiewla kiedys jakis zapomniany polski band: "zastanow sie co robisz, zastanow sie co robisz" Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:56 spiral_architect napisał: > To nie jest ani troche pretensjonalny nick skarbie - odsylam do piatej plyty B. > S. > > na okladce jest cChyrystus rozrywany przez 6 diablow/demonow, a ty wyjezdzasz z > pretensjonalnoscia. jak to spiewla kiedys jakis zapomniany polski band: > "zastanow sie co robisz, zastanow sie co robisz" > > tandeta umyslowa i estetyczna dziecko idz spac, bo rano napewno jakas klasowka... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:58 > tandeta umyslowa i estetyczna dziecko > idz spac, bo rano napewno jakas klasowka... zanim ocenisz tak innych napisz w jakich kregach obracasz sie sama. Nie sadze, bys byla wzorcem estetycznego i umylowego wyrafinowania...dziecko. Bufoneria i blazenada. O takch mawia sie "wyzej s***a niz d**e maja" - niebezpodstawnie zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 01:01 w trosce o zadzieranie wlasnego nosa towarzystwo takiego pokroju zwyklo naduzywac slow w stylu "pretensjonalny" wlasnie, dzielac swiat na "nas" (okolice wlasnego nosa) i "reszte" - pariasi/to co od czubka nosa daleko. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 11:31 > zanim ocenisz tak innych napisz w jakich kregach obracasz sie sama. Nie sadze, > bys byla wzorcem estetycznego i umylowego wyrafinowania...dziecko. to zawsze jest wzgledne. Twoj wzor za to, demoniczny spiralny architekt stal sie zalosnym bohaterem reality show z wlasna rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
jarmucha imagine, to sie nazywa nieuczciwosc intelektualna 18.03.05, 10:46 imagiro napisał: > zauwazcie, ten sam mesjanizm, ta sama czcionka, to samo pochylenie pisma > w lewo, te same bledy gramatyczne .... lub proba zdyskredytowania przeciwnika... czyzbys az tak sie bal lutego ? ...., by mu takie niskie loty przypisywac? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.niegrzeczny Re: spirala to luty 26.07.05, 17:48 imagiro napisał: > zauwazcie, ten sam mesjanizm, ta sama czcionka, to samo pochylenie pisma > w lewo, te same bledy gramatyczne .... a mowi to wam Wodz Nebraski, Starszy > Katiuszowy Prezerwatu, Jego WymosciPotencja, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś