Dodaj do ulubionych

spirala to luty

17.03.05, 23:12
zauwazcie, ten sam mesjanizm, ta sama czcionka, to samo pochylenie pisma
w lewo, te same bledy gramatyczne .... a mowi to wam Wodz Nebraski, Starszy
Katiuszowy Prezerwatu, Jego WymosciPotencja, Imagine.
Obserwuj wątek
    • spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:13
      imagiro napisał:

> zauwazcie, ten sam mesjanizm, ta sama czcionka, to samo pochylenie pisma
      > w lewo, te same bledy gramatyczne .... a mowi to wam Wodz Nebraski, Starszy
      > Katiuszowy Prezerwatu, Jego WymosciPotencja, Imagine.

Błąd Wodzu. Niewybaczalny. starzejesz sie niestety...
      • imagiro Re: spirala to luty 17.03.05, 23:14
        kurna, znowu mnie doradcy zawiedli ...
        • spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:15
          imagiro napisał:

> kurna, znowu mnie doradcy zawiedli ...

Ale dam ci jedna wazna podpowiedz: od TAMTEGO czasu zmienilem klawiature - stad
          te "bledy gramatyczne"
          • imagiro Re: spirala to luty 17.03.05, 23:16
            mowisz ... TAMTEGO ? hmmmm, a moznaby tak pierwsza literke dostac ...
            • spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:18
              imagiro napisał:

> mowisz ... TAMTEGO ? hmmmm, a moznaby tak pierwsza literke dostac ...

Nie wierze wlasnym oczom !!!
              • spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:18
                Kto zawsze stawia na swoim ?
                • imagiro Re: spirala to luty 17.03.05, 23:19
                  no jak to kto ? WODZ .....
              • imagiro Re: spirala to luty 17.03.05, 23:19
                niby ze co ? ze jak ? ze kiedy ?
                • spiral_architect Re: spirala to luty 17.03.05, 23:21
                  imagiro napisał:

> niby ze co ? ze jak ? ze kiedy ?

To kto tu ma do cholery status wodza ? co to za wodz, co mysli...nie powiem
                  czym. drastyczna obnizka lotow. W perspektywie nieunikalna degradacja statusu.
                  jak u goryli: wytnie cie inny samiec.
    • witch-witch Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna.... 17.03.05, 23:21
      imagiro napisał:

..........................
      ...marta99961 o ktorej dawno tu już nie było. Te same CV, te same bluzgi,
      biedactwo.)))))
      • spiral_architect Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:22
        witch-witch napisała:

> ...marta99961 o ktorej dawno tu już nie było. Te same CV, te same bluzgi,
        > biedactwo.)))))

wariatka. kazdy kto ma choc troche oleju w glowie odrozni pisanie mezczyzny od
        kobiety. jak widac oleju tego nie masz.
        • imagiro Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:24
          wiem !!!!!!!!!!! ty jestes komandos57 !!!!! hurra !!!!!!!
          • myga wiem, to baba zona! 17.03.05, 23:31
            Mowila, ze zjawi sie pod nowym nick'iem i sprawdzi, czy dobrze traktujemy
            nowych:)))))))
        • witch-witch Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:26
          Widac nie mam oleju jadę na smalcu i pokrzepiam się margaryną, tobie za to sączy
          sie litrami z tych dziurek w głowie co zaczyna byc widoczne...oj widoczne!
          • spiral_architect Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 17.03.05, 23:28
            witch-witch napisała:

> Widac nie mam oleju jadę na smalcu i pokrzepiam się margaryną, tobie za to sącz
            > y
            > sie litrami z tych dziurek w głowie co zaczyna byc widoczne...oj widoczne!

co do mnie nieprada - tyle ze w ten sposob nieudolnuie probujesz ratowac resztki
            godnosci i reputacji. Co za faux pas - mowic z taka pewnoscia o kims kim ten
            ktos naprawde nie jest. Kleska NA CALEJ LINII wiedzmo.
            • witch-witch Re: Weź się i uspokój, 17.03.05, 23:43
              Mój nick to Witch a nie wiedźma.)))) A w twoim całym zachowaniu jest bardzo mało
              mężczyzny zachowujesz sie bardziej jak rozhisteryzowana kobieta niż mężczyzna,
              który ma kontrolę nad sobą. Podejrzewam, że jesteś bardzo młodą osobą i stąd
              takie reakcje a nie inne.
              Z czasem sam będziesz miał użytek z tej całej wiedzy szkolnej i studiowania
              psychologii.
              To co w tobie najbardziej zraziło do ciebie tyle osób, prawie całe forum
              przeciw sobie postawiłeś, to twoje zarozumialstwo i brak skromności.
              Prawdopodbnie jesteś jedynakiem albo dzieckiem z domu, gdzie nie stawiano granic
              i teraz sam masz trudności z postawieniem takiej granicy sobie.
              Nic się nie martw człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach.
              • spiral_architect Re: Weź się i uspokój, 17.03.05, 23:47
                witch-witch napisała:

> Mój nick to Witch a nie wiedźma.))))

Za to przepraszam

A w twoim całym zachowaniu jest bardzo mał
                > o
                > mężczyzny

Tu niestety nie mozesz miec racji - nawet gdybym chcial ci ja bardzo przyznac.

zachowujesz sie bardziej jak rozhisteryzowana kobieta niż mężczyzna,
                > który ma kontrolę nad sobą. Podejrzewam, że jesteś bardzo młodą osobą i stąd
                > takie reakcje a nie inne.

Nie jestem bardzo mloda osoba :).

> Z czasem sam będziesz miał użytek z tej całej wiedzy szkolnej i studiowania
                > psychologii.
                > To co w tobie najbardziej zraziło do ciebie tyle osób, prawie całe forum
                > przeciw sobie postawiłeś, to twoje zarozumialstwo i brak skromności.

Ha :))))))))))))))))))))

> Prawdopodbnie jesteś jedynakiem albo dzieckiem z domu, gdzie nie stawiano grani
                > c

Nie jestem jedynakiem. Mam rodzenstwo - sztuk 1. granice stawiano.

> i teraz sam masz trudności z postawieniem takiej granicy sobie.

Niewykluczone, ale nie z powodow ktore podajesz.

> Nic się nie martw człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach.

Nieprawda - mylisz sie ogromnie - jest tak tylko wtedy gdy kolejny ewentualny
                blad stanowi zagrozenie zycia, lub utrate jakichs waznych korzysci. jesli chodzi
                o zachowania to tak nie jest - wiazalo by sie to z plastycznoscia ososbowosci, a
                ta jest raczej trwala struktura.

Wiem, ze to forum i mozna pisalc doslownie wszystko - wierz mi jednak ze
                wszsytko co tu napisalem to prawda.

Po raz kolejny, nie ty pierwsza stawiasz bledna diagnoze ;).
                • procesor Re: Weź się i uspokój, 18.03.05, 10:33
                  spiral_architect napisał:
                  > Wiem, ze to forum i mozna pisalc doslownie wszystko - wierz mi jednak ze
                  > wszsytko co tu napisalem to prawda.

Lunarowi też napisałeś prawdę o swych odczuciach z dzieciństwa?
        • jmx Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 18.03.05, 01:37

Tu więcej takich 'bezolejowych', co chwila nowi się pojawiają... ;)
          • spiral_architect Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 18.03.05, 07:13
            jmx napisała:

>
            > Tu więcej takich 'bezolejowych', co chwila nowi się pojawiają... ;)
            >

Wisze co, caly ten wczorajszy czas, bezskutecznie czekalem na naprawde genialny
            post. I oto jestes !!! Nie wiem, jak ci dziekowac. Pewnie odpiszesz cos madrego
            w jednej linijce, ale wiedz juz teraz,ze nie mam pewnosci czy zrozumiem
            swiatlosc bijaca z twych slow. Niemniej jednak probuj.
            • jmx Re: Chłopcy ja mysle że spirala to ta seksowna... 18.03.05, 11:10

> ale wiedz juz teraz,ze nie mam pewnosci czy zrozumiem
              > swiatlosc bijaca z twych slow. Niemniej jednak probuj.
              >

Spodziewałam sie takiej reakcji ;))). Na innym wątku nie udało Ci się rozpoznać
              po stylu pisania płci jednej z forumowiczek (procesor mam na myśli)...
    • zalozylam_nowe luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:50
      chyba cos Ci sie pomylilo... :))

Namiestniku Nebraski, odstaw juz te butelke i nie badz zazdrosny...:)))

p.s. mesjanizmu i bledow nie skomentuje - z litosci, jaka zywie dla Ciebie ;D
      • spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:51
        zalozylam_nowe napisała:

> chyba cos Ci sie pomylilo... :))
        >
        > Namiestniku Nebraski, odstaw juz te butelke i nie badz zazdrosny...:)))
        >
        > p.s. mesjanizmu i bledow nie skomentuje - z litosci, jaka zywie dla Ciebie ;D

to kim ja w końcu jestem ???

;)
        • zalozylam_nowe Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:52

> zalozylam_nowe napisała:
          >
          > > chyba cos Ci sie pomylilo... :))
          > >
          > > Namiestniku Nebraski, odstaw juz te butelke i nie badz zazdrosny...:)))
          > >
          > > p.s. mesjanizmu i bledow nie skomentuje - z litosci, jaka zywie dla Ciebi
          > e ;D
          >
          > to kim ja w końcu jestem ???
          >
          > ;)
          >
          >
          pytaj tych, ktorych to obchodzi...
        • spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:53
          To nie jest ani troche pretensjonalny nick skarbie - odsylam do piatej plyty B.S.

na okladce jest cChyrystus rozrywany przez 6 diablow/demonow, a ty wyjezdzasz z
          pretensjonalnoscia. jak to spiewla kiedys jakis zapomniany polski band:
          "zastanow sie co robisz, zastanow sie co robisz"
          • zalozylam_nowe Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:56

> To nie jest ani troche pretensjonalny nick skarbie - odsylam do piatej plyty
            B.
            > S.
            >
            > na okladce jest cChyrystus rozrywany przez 6 diablow/demonow, a ty wyjezdzasz
            z
            > pretensjonalnoscia. jak to spiewla kiedys jakis zapomniany polski band:
            > "zastanow sie co robisz, zastanow sie co robisz"
            >
            >
            tandeta umyslowa i estetyczna dziecko
            idz spac, bo rano napewno jakas klasowka...
            • spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 00:58

> tandeta umyslowa i estetyczna dziecko
              > idz spac, bo rano napewno jakas klasowka...

zanim ocenisz tak innych napisz w jakich kregach obracasz sie sama. Nie sadze,
              bys byla wzorcem estetycznego i umylowego wyrafinowania...dziecko.

Bufoneria i blazenada. O takch mawia sie "wyzej s***a niz d**e maja" -
              niebezpodstawnie zreszta.
              • spiral_architect Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 01:01
                w trosce o zadzieranie wlasnego nosa towarzystwo takiego pokroju zwyklo
                naduzywac slow w stylu "pretensjonalny" wlasnie, dzielac swiat na "nas" (okolice
                wlasnego nosa) i "reszte" - pariasi/to co od czubka nosa daleko. Fuj.
              • hsirk Re: luty i tak pretensjonalny nick? :) 18.03.05, 11:31
                > zanim ocenisz tak innych napisz w jakich kregach obracasz sie sama. Nie sadze,
                > bys byla wzorcem estetycznego i umylowego wyrafinowania...dziecko.

to zawsze jest wzgledne. Twoj wzor za to, demoniczny spiralny architekt stal sie
                zalosnym bohaterem reality show z wlasna rodzina...
    • m.malone "Co to za pierdoły?" rzecze pierdoła nt 18.03.05, 01:26

• jarmucha imagine, to sie nazywa nieuczciwosc intelektualna 18.03.05, 10:46
      imagiro napisał:

> w lewo, te same bledy gramatyczne ....

lub proba zdyskredytowania przeciwnika...

czyzbys az tak sie bal lutego ?

...., by mu takie niskie loty przypisywac?
    • bardzo.niegrzeczny Re: spirala to luty 26.07.05, 17:48
      imagiro napisał:

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka