paguwa 10.04.05, 00:02 bardzo pilnie potrzebuję porady seksuologa... możecie mi polecić dobrego seksuologa z Katowic? ewentualnie z okolic Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 [...] 10.04.05, 03:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zom.bi Re: seksuolog Katowice? 10.04.05, 03:35 książka telefoniczna -> telefon zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: seksuolog Katowice? 26.05.05, 18:30 zom.bi napisał: > książka telefoniczna -> telefon zaufania ojoj! to sie nazywa inteligentna odpowiedz;(( Odpowiedz Link Zgłoś
paguwa Re: seksuolog Katowice? 10.04.05, 09:45 a co mi po książce telefonicznej , ja chce sprawdzonego seksuologa... Odpowiedz Link Zgłoś
zom.bi Re: seksuolog Katowice? 10.04.05, 16:28 sprawdzonego przez kogo? mam namiar na jednego gościa, który specjalizuje się w leczeniu homoseksualizmu i pedofilii (bez większych sukcesów), interesuje Cię? jeśli nie, to przygotuj 100 PLN i zapytaj w telefonie zaufania o psychologa, może nie trzeba będzie zawracać głowy seksuologom Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Re: seksuolog Katowice? 26.05.05, 19:47 WITAM, Polecam sprawdzonych przez wielu: m.in. Z FORUM www.transseksualizm.republika.pl/lekarze.html#6 dr n. med. Marian Ciesielski – badania, diagnoza (specjalista psychologii klinicznej) * Zakład Psychologii Klinicznej, ul. Medyków 16, Katowice-Ligota * dom: ul. gen. Wł. Sikorskiego 36/66, 40-282 Katowice [mapka] ( dom: (0-32) 255-52-71 $ Przyjmuje za darmo. · Aktualnie przyjmuje wyłącznie w domu. · Prowadzi leczenie włącznie z diagnozą, opinią i sprawą w sądzie. Nie daje recept – skieruje Cię w tym celu do innego lekarza. · Pracuje powoli i skrupulatnie. Nigdy nie jest w złym humorze, odpowiada na wszystkie pytania. Wszystko wyjaśni, rozwieje wątpliwości. Wymaga prawdomówności i świadomości tego, co się zamierza zrobić. dr med. Maciej Dokrzewski – seksuolog, psychiatra, ginekolog i androlog * Katowice, ul. Staromiejska 2/4 [mapka] ( tel. do rejestracji (0-32) 253-96-04 $ cena wizyty 90 PLN Andrzej Zasepa 2633240 i drugi 601861659 ul Szafera - dojazd tramwajem [ lub trambajem jak kto woli ;] ] nr 27 - z centrum i pogoni - na Dandowce jest rozjazd , obok kosciola - w prao skreca 26 ... no i jest tam przystanek- w lewo jedzie 27 - na nastepnym , jezeli wysiadziesz to po prawej bedzie stacja benzynowa - a na lewo osiedle domkow jednorodzinnych- nie pamietam dokladnego adresu - aha musisz skrecic w osiedle nie na stacje . pozdrawiam OM MANI PADME HUNG lekshey p.s. z reguły problemy z którymi idzie sie do seksuologa dotyczą PROBLEMÓW NIE OD PASA W DÓŁ ALE POZIOMU SERCA I GŁOWY:-) zaufania,bliskości czy szeroko pojętych emocji wymagających raczej pomocy doświadczonego psychologa/psychoterapeuty.To tylko nam wydaje sieze to problem seksumniedopasowanie leku fizycznego przed partnerem, tzw. niedopasowania etc. Odpowiedz Link Zgłoś