golden_lady 11.04.05, 21:15 no ostatecznie zaliczone prawidłowa odpowiedź brzmi: czarne bądź brązowe kolejne pytanie jaki jest mój znak zodiaku? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karielcia Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:19 wrozka Karielcia na pierwszy plan niechetnie wchodzi. lubi w cieniu pozostac. A Twoim znakiem, Zlotowlosa, jest Amorek ze Strzala, vel dziecko szczescia, takie, ktore Zlotowlosej Pannie, jak Ty, przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:24 taka z Ciebie Karielcia wróżka jak ze mnie złotowłosa niewielka poprawka: żadne dziecko szczęścia, a jedynie człowiek potrafiący cieszyć się życiem, pomimo wszystko teraz Ty Karielcia odsłoń rąbka tajemnicy o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:28 Oj tys Zlotowlossa jest, nawet, gdy ten zloty wszelkimi kolorami piekla sie mieni. Wrozka Karielcia o sobie nigdy nie mowi, poza tym, ze oczy w kolorze nadziei posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:36 Jednak tym razem Wróżka Karielcia zrobi wyjątek i opowie coś o sobie Na przykład czy jest psycho, psychiatro, pacjento, kliento, czy fascynanto lub przypadkonaforumo ruda tez nie jestem Karielcia Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:38 i pieklo nie jest rude. w zyciu nie ma przypadkow. a fascinatio vel fascinando jest tylko oczu mydleniem w wiecznym porzadku tego Swiata Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:46 Karielcia kotku W takim razie KIM TY JESTEŚ ? a fascinatio może dotyczyć nie tylko psyche lecz i innych dziedzin, w których owa psyche się przejawia, tudzież realizuje przy okazji czytałaś może "O esencji kobiecości" Johnsona? jeśli nie, to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:48 jestem esencja, ktora Cie porzadek tego swiata wskaze. Twoj porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:51 oj, trafiłaś w samo sedno totalna bałaganiara ze mnie ale nie bądź taka tajemnicza zdradź nam chociaż ile wiosen sobie liczysz Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 21:56 to nie ja trafiam w sedno. lecz ono trafia do mnie. a wiosen Ci ja mam dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 22:00 dostatek czy bieda nie wywijaj się napisz choć skąd się wziął Twój nick (bardzo ładny zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 22:04 i dostatek bywa niekiedy bieda. a Karielcia, to Kariera, ktora rozdala wszystkie swe sukcesy, by zajac sie wrozbiarstwem. Co chcesz jeszcze wiedziec o swojej przyszlosci Zlota Damko? Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 22:08 och, tyle pytań mi się w głowie kłębi powiedz mi Wróżko Karielcio czy jest mi pisane być mądrą i długowieczną Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 22:11 tak, dlugowieczna bedziesz. choc miedzy madra, a madra inaczej szarpac Ci sie ciagle przychodzic bedzie. tempora temporum. ciag dalszy po wschodzie slonca i nowych znakach niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Do Wróżki Karielci 11.04.05, 22:17 karielcia napisała: > ciag dalszy po wschodzie slonca > i nowych znakach niebieskich. dobrze, skończmy już to pisowne paplanie bo reszta ludu szajby tu zaraz dostanie do przyszłego klikania Karielciu, pzdr, lady Odpowiedz Link Zgłoś