rozgwiazda1 19.04.05, 15:01 Czy ktos z Was spotkal sie z kims,kogo poznal na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozgwiazda1 Re: tak, i co z tego wynika? ntxt 19.04.05, 22:47 Nic,tak tylko pytam.Bo na innych forach organizuja sobie spotkania.Ale nie sadze,zeby to byl dobry pomysl,jesli chodzi o to wlasnie forum.Spotkania nie sa chyba tu konieczne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: tak, i co z tego wynika? ntxt 19.04.05, 22:52 rozgwiazda1 napisała: > Nic,tak tylko pytam.Bo na innych forach organizuja sobie spotkania.Ale nie > sadze,zeby to byl dobry pomysl,jesli chodzi o to wlasnie forum.Spotkania nie > sa chyba tu konieczne;-) uuuuu kochana był tu taki co marzył o spotkaniu i konfrontacji.. :) a zdjęcie z pewnego spotkania niemałą burze wywołało.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 duzo wynika, więc 22.04.05, 12:39 milcz serce milczcie żądze...;P procesor napisała: > był tu taki ()... ----- Tylko ludzie zabijają przedstawicieli swojego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: tak, i co z tego wynika? ntxt 19.04.05, 23:18 A ja to bym chciala Was wszystkich z tych, ktorych nie widzialam, zobaczyc. Oczywiscie - mam swoje typy, bo niektorych bardziej a innych nie bardziej, ale chcialabym. Tyle, ze po takich zlotach forum pada, bo flirtom i dupomaryniowaniu konca nie ma, potem wszyscy sie kloca i pies zdech, Odpowiedz Link Zgłoś
vicca A! niezupełnie :) 22.04.05, 12:36 Pamiętam takowe spotkanie na którym była bardzo konstruktywna gra w scrabble, grzane piwo po szlachecku i bób na ciepło. Nie wspominając o innym w knajpie na Starówce w Wawie i pod kopytkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: spotkania z tego forum 22.04.05, 12:30 oczywiście że tak :) Za jaednego nawet wyszłam za mąż :) Pzdr Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 a teraz będzie "dupomarynowanie":) 22.04.05, 12:45 vicca, słonko, a gdzie to Ty sie, ze swym stadłem, podziewasz? juz tesknię za kotlecikiem mielonym i wiśnióweczką:) pozdrawiam jak zwykle wrednie...;) vicca napisała: > oczywiście że tak :) > > Za jaednego nawet wyszłam za mąż :) > > Pzdr Vicca "Nie wszyscy ludzie :) zabijają przedstawicieli swojego gatunku." Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: a teraz będzie "dupomarynowanie":) 22.04.05, 15:00 Hi, Hi Wyprowadziłam się "za granic" czyli na Ślunsk ;0 Co nie znaczy oczywiście że nauczyłam się robić "golonko na kluskach z modro kapusto" ;) A forum poczytuję ale się nie odzywam bo nie za bardzo jest gdzie ;) Ale, ale wredna - jakbyś trafiła - dziś w mojej lodówce rzeczone kotleciki i nawet kawałek szarlotki bo żem obchodziła w tygodniu urodziny. Wiśniówki nie ma ale jest likier kokosowy i nalewka na czymś bliżej nie określonym (nie ma etykietki ale nieźle smakuje) Zapraszam oczywiście Pzdr Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: a teraz będzie "dupomarynowanie":) 22.04.05, 21:24 No Viccus nie uwierzysz ale wczoraj intensywnie wieczorem o was myslałam! :)) Sto lat, sto lat, niech zyje żyje nam!! I wszytskiego najlepszego oczywiście. To ja tej naleweczki próbuję.. ;) PS A praca jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: a teraz będzie "dupomarynowanie":) 22.04.05, 23:48 vicca napisała: > Hi, Hi > Wyprowadziłam się xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kicia,no fajnie cie widziec.jak tam twoj arus?dalej cie sypie? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: spotkania z tego forum 22.04.05, 18:53 Miałam pojechać kiedyś gdzieś do kogoś, ale raz terminy nagliły, dwa też, a trzy chyba się rozleniwiłam niejeżdżeniem i przestraszyłam też, o właśnie, przestraszyłam. Jakby mógł, mogła, mogli mnie zjeść żywcem. A piszą w horoskopach, że lwy są otwarte. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: spotkania z tego forum 22.04.05, 19:02 podobno lwy najczęściej brylują na kanapach, uwielbiają przepych i łaskawym okiem patrzą na wielbicieli Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: spotkania z tego forum 22.04.05, 23:44 > podobno lwy najczęściej brylują na kanapach, no tak, wiedziałam, że moje brzydkie zachowanie będzie miało echo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: spotkania z tego forum 22.04.05, 23:46 r.richelieu napisała: > > podobno lwy najczęściej brylują na kanapach, > no tak, wiedziałam, że moje brzydkie zachowanie będzie miało echo ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a tak serio...chcialbym Cie spotkac kiedys........oj,chcialbym. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 ja spotkalem 22.04.05, 22:53 rozgwiazda1 napisała: > Czy ktos z Was spotkal sie z kims,kogo poznal na tym forum? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja.procesorke.nawet fajna z niej laska.szkoda ze ma taki ogromny zadek Odpowiedz Link Zgłoś
kommeta Re: ja spotkalem 22.04.05, 22:55 bo jo bym chcioł być najtenzsy, a tu nic z tygo Odpowiedz Link Zgłoś