alicja-ciekawska 08.05.05, 14:34 adres najlepszego psychiatry w Europie..... objawy: ladna pogoda -a ja siedze przed Komputerem i bawie sie w Psychologa. prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avon_22 Re: natychmiast potrzebuje 08.05.05, 14:34 Chcesz adres mojego psychoterapeuty? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: natychmiast potrzebuje 08.05.05, 14:36 avon_22 napisała: > Chcesz adres mojego psychoterapeuty? :))))))))) NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE;)))))(((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a Bobik smętnie merda:)) n/t 08.05.05, 14:45 a skad wiesz?;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: a Bobik smętnie merda:)) 08.05.05, 15:01 alicja-ciekawska napisała: > a skad wiesz?;)))))) i znowu ciekawska???? no, dobra, widziałam na forum Fotografie zwierząt:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a Bobik smętnie merda:)) 08.05.05, 18:54 aretha04 napisała: > alicja-ciekawska napisała: > > > a skad wiesz?;)))))) > > i znowu ciekawska???? > > no, dobra, widziałam na forum Fotografie zwierząt:) > pozdr. > A. dotlenilismy sie jak trzeba.;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: a Bobik smętnie merda:)) 08.05.05, 19:00 alicja-ciekawska napisała: > dotlenilismy sie jak trzeba.;)))) > zazdroszczę, bo przy takiej pogodzie nie chce mi się nosa wystawiać:) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a Bobik smętnie merda:)) 08.05.05, 19:05 aretha04 napisała: > alicja-ciekawska napisała: > > > dotlenilismy sie jak trzeba.;)))) > > > > zazdroszczę, bo przy takiej pogodzie nie chce mi się nosa wystawiać:) > pozdr. > A. ale,,, u mnie tez,nie za cieplo...pomimo slonca. ostry wiatr i zimny,,,,Ale jestesmy z Bobikiem zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: a Bobik smętnie merda:)) 08.05.05, 19:10 nie ma jak to mieszkać na zachodzie-u was przeszlo,a u nas wiadrami z nieba leją.. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: a Bobik smętnie merda:)) 08.05.05, 19:27 yoosh napisała: > nie ma jak to mieszkać na zachodzie-u was przeszlo,a u nas wiadrami z nieba > leją.. A tutaj tez popaduje ....oj ! przepowiadaja ,,,ze ma byc cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: natychmiast potrzebuje 08.05.05, 14:48 ja mam wytłumaczenie- leje Odpowiedz Link Zgłoś