ludicrus 08.05.05, 19:27 Jak byście chcieli by wyglądał bar do którego moglibyście chodzić? I na co najbardziej zwracacie uwage w takich miejscach - oprucz muzyki :D ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zza_krzaka Re: WYMARZONY BAR !!! 08.05.05, 19:53 Ja bym zwracała uwagę na barmanka:) A co - chcesz otwierać dla nas???? Odpowiedz Link Zgłoś
avallonn Re: WYMARZONY BAR !!! 08.05.05, 19:53 ludicrus napisała: > Jak byście chcieli by wyglądał bar do którego moglibyście chodzić? I na co > najbardziej zwracacie uwage w takich miejscach - oprucz muzyki :D ??? _______________ Najbardziej zwracałbym uwagę na ortografię, to dobra metoda na poznanie z kim się człowiek zadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: WYMARZONY BAR !!! 08.05.05, 20:07 E tam ortografia....... Matematyka ważniejsza:) 100 to ma być 100 i już. Odpowiedz Link Zgłoś
ludicrus Re: WYMARZONY BAR !!! 08.05.05, 21:47 ale ja sie pytam poważnie!!!!....Mam za zadanie zmienić wystruj Baru...i chciałabym dowiedzieć się coś od was....na co zwracacie uwage!!!! ps...ortografia ortografia...niestety nie zgadzam sie z Toba ze po piśmie można poznać człowieka..... Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: WYMARZONY BAR !!! 08.05.05, 23:07 Będę pracować w takim właśnie od przyszłego tygodnia. Zapraszam do Kaliskiej w Łodzi pzdr -- Demiurg stworzył świat z trójkątów Pitagoras Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Re: WYMARZONY BAR !!! 08.05.05, 23:18 Zawsze zwracam uwage na klientow ktorzy w nim siedza. Obsluga jest tez wazna. Musza wiedziec co robia. Musi byc czysto, kible tez. Bar powinien byc przyjemny, delikatny, nie powalajacy. Ale najwazniejsze w tym wszystkim to atmosfera. A to da sie wyczuc juz po przekroczeniu drzwi wejsciowych :) Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: WYMARZONY BAR !!! 08.05.05, 23:35 rybolog napisał: > Ale najwazniejsze w tym wszystkim to atmosfera. A to > da sie wyczuc juz po przekroczeniu drzwi wejsciowych :) yhm.. w większości jest to szczelna zasłona z dymu papierosowego a fuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: WYMARZONY BAR !!! 09.05.05, 11:26 rybolog napisał: > Zawsze zwracam uwage na klientow ktorzy w nim siedza. Obsluga jest tez wazna. > Musza wiedziec co robia. Musi byc czysto, kible tez. Bar powinien byc przyjemny > , > delikatny, nie powalajacy. Ale najwazniejsze w tym wszystkim to atmosfera. A to > da sie wyczuc juz po przekroczeniu drzwi wejsciowych :) > > Powodzenia:) No i towrzystwo, Ryb, towarzystwo. Z byle kim się nie pije:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: WYMARZONY BAR !!! 10.05.05, 09:33 Rybie, ty nie otwieraj baru, a jak juz to zrobisz, zapomnij o czystości. Chyba, że będziesz tam rzadkim bywalcem, więc może nei zdąży przesiaknąc toba Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: WYMARZONY BAR !!! 09.05.05, 11:10 niechrzczone piwo tanie wino dobra wódka barmanka towarzystwo dobre (bez dresów i bez krawatów) muzyka jaką lubię ciekawy wystrój atmosfera latem koniecznie ogródek bra, w którym najbardziej pijanym nie odmawiają i nie burczą, jak ktoś coś rozleje albo przewróci czynny od 10 do ostatniego klienta Odpowiedz Link Zgłoś
eye1 Re: WYMARZONY BAR !!! 09.05.05, 23:54 w sumie muzyka niby nie jest wazna ale jest...bo to gdzie co graja co graja sie liczy...ja nie pojde np.do clubu gdzie leci krysia...albo Ivan cudowny.... Oczywiscie aranzacja tez jest wazna....najlepiej cos powalajacego z nog....sciany pomalowane na jakies rozne kolory tyle zeby to gralo wszystko ze soba...I bylo pod klimat( i nie naje..e tego w pizdu)..tego co tam serwuja tzn... zeby wszystko wspolgralo ze soba -muzyka,pomieszczenie , ludzie : a nie chłam ...jak w chlewie..Dresy , plastiki, panowie pod krawatem, karki itp....no i oczywiscie polozenie clubu..jest wazne jakies dobre miejsce a nie na zadupiu.gdzie nie kursuja tramwaje i autobusy.bo z tym tez jest lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
eye1 Re: WYMARZONY BAR !!! 09.05.05, 23:58 chociaz tam gdzie ejst chlam tez jest zajebiscie.....wypijesz wodeczke ...i wszystko masz gdzies...muzyka tez ci zwisa...nawet nie zwracasz uwagi na toco robisz z kim robisz i gdzie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
flecikk Re: WYMARZONY BAR !!! 10.05.05, 00:17 tak a potem po 9 miesiacach....o Jezu chyba jestem w ciazy?!Ale z kim .../ Z markiem,zdziskiem, czy moze z pania szatniarka?... powinno byc tanie piwq,fajne dupeczki, i dobra muza..w reszte wbijac... Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Re: Moj ulubiony bar-zdjecia 10.05.05, 23:14 www.themarkbar.com/shots.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dirt0001 Re: WYMARZONY BAR !!! 11.05.05, 19:06 czesc ja zawsze marzyłam o baro-restauracji by były wygodne siedzenia najlepiej jakies kanapy by nie było za duzo światła by był lekki półmrok o muzyce to nie wpomie bo to podstawa chciałaby by była duża scena i by był dobry przestrzenny dzwiek i by kazdy mógł przyjsc zaśpiewac powiedziec wiersz by grały tam lokalne zespoły i by kazdy mógł kupic sobie co che w tym barze chodzi mi o wyposarzenie łyzeczke talez stołek wsyztsko lampe obraz by było intymnie by nie było za blisko do drógiego stolika i by była miła obsługa i toaleta koedukacyjna i by były świeczki i by był duzy ten lokal bo małe lokale nie sa miłe i by tam nie palono by był artystyczny nie było by snobizmu ani tandety by był jak z innej epoki i by była szatnia i by wchodzac można było spotkac kelera który pokaze stolik spyta czego chemy i miło nas wprowadzi ten lokal no i by ceny nie były wygurowane ach .... jakie to by były chwile w tym bardze Odpowiedz Link Zgłoś