imagiro 09.05.05, 17:48 a swiatelku dajmy spokoj ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychopata.z.borderline Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 17:49 zawsze jadąc przez tunel możesz właczyć światła;) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 19:07 no to pozyjemy jeszcze troche :) moze mamy cos jeszcze do zrobienia? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 19:30 pytasz o cel egzystencji moze jest nim odnalezienie tego co masz zrobic jako czlowiek tu na tej ziemi :) tak po prostu :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 19:32 pytam sie cossa, jak na przyklad co ? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 19:35 cokolwiek by to nie bylo ... nie ma to sensu ... tak mi sie wydaje, ze cele, ktore wszyscy mamy na mysli nie sa tymi celami, ktore powinnismy miec ... Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 20:01 ktore wszyscy mamy na mysli nie sa tymi celami, ktore powinnismy miec ... ....................... A to już jest ciekawe co piszesz, też tak własnie uważam, lecz żyjąc w więzieniu jakie inne cele są dostępne? Bo tylko o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 20:03 witch-witch napisała: > ktore wszyscy mamy na mysli nie sa tymi celami, ktore powinnismy miec ... > ....................... > A to już jest ciekawe co piszesz, też tak własnie uważam, lecz żyjąc w więzieni > u > jakie inne cele są dostępne? Bo tylko o to chodzi. na przyklad ukladanie Origami , to bardzo piekne zajecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 20:09 Układanie, malowanie, pisanie,bawienie dzieci, czy tylko swobodne bycie ze sobą i nic więcej jest już odrobiną wolności, której jakże często nam brak.Ale nie wiem czy o to chodziło naszemu poecie Imagine, może go żle zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter nic dziwnego, imaginku: 09.05.05, 20:15 z jednej strony kawiarniany geniusz, z drugiej szerokobiodrna Jagienka w materializacji Wisiulki..... czch Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nic dziwnego, imaginku: 09.05.05, 20:16 lubie jak mnie zdrabniasz ... czarniuski charakterku ... Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: nic dziwnego, imaginku: 09.05.05, 20:18 czarnycharakter napisał: > z jednej strony kawiarniany geniusz, z drugiej szerokobiodrna Jagienka w > materializacji Wisiulki.....a tuż obok nasz forumowy- asinus asinorum witch Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter buridanum, za pozwoleniem Wisiulki, 09.05.05, 20:26 ale to juz bedzie jedno pieterko za wysoko... czch (nie ma w "moim kalendarzyku z madrymi powiedzonkami po lacinie") :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Już wiem, wiem co to znaczy ...))))) 09.05.05, 21:26 Ty czrnysku..elu, uważasz,że te parę marnych łacińskich słów przytłumi ten smród jaki wydzielasz i ukryje ten słomę,ktora z ciebie wychodzi?! Jakim językiem zapie..sz jest bez znaczenia dla mnie!!! Jak dotąd pokazałeś,że jesteś zwykłym chorym psychicznie szkopem polskiego pochodzenia! Kraj w ktorym mieszkasz dużo o tobie mówi ty niemiecki skuu..synie!!!!!!!!!. Miałam zamiar zmienić mój nick aby nie narażać się na twoje chamstwo. Ale gó..ooo Nigdy tego nie zrobię ty ch..uu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter moja ty SZEROKOBIODRNA, 09.05.05, 21:40 czyzby Boryna jeszcze cie dzis nie bral od tylu ? :-((( czch Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Ależ "kochanie" jak to Boryna? 09.05.05, 21:43 czarnycharakter napisał: > czyzby Boryna jeszcze cie dzis nie bral od tylu ? :-((( > czch ............................. ta twoja deseczka w łóżku musi byc naprawdę nieżle wycheblowana, cheblujesz ją po szkopsku ty tani sprzedawczyku czyli na krzyż! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter Wisiulku moja od klonicy, podCHEBLUJ ze twoj 09.05.05, 22:06 malutki mozdzek, choc dycko - proszem ! czch Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Ja mam ci heblować czaszke, stuknij się w ryło 09.05.05, 22:12 czarnycharakter napisał: > malutki mozdzek, choc dycko - proszem ! > czch >>>>>>>>>>>>> Niech ci ta twoja płaska Greta von Szpanke wychebluje, a przy okazji niech ci ten berecik z głowy zdejmie bo ci oczeta zasłania. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 20:16 imagiro napisał: > zle mnie zrozumialas ... ................ Chyba wiem o co ci chodzi ale nie mam odwagi o wszytskim pisać na tym forum, tu jestem wiedźma. choc może przybliż? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 20:17 nie moge, za daleko siedze od monitora .... Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Tunelu nie widac ... 09.05.05, 20:20 imagiro napisał: > nie moge, za daleko siedze od monitora .... .................. Ale chyba i tak rozumiem o co ci chodzi:)))) Nie martw się.))) Odpowiedz Link Zgłoś