Gość: zycie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 19:35 Czy można polecieć w Kosmos. Wrócić i od nowa zacząć życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: mam wszystkiego dość IP: *.dplanet.ch 09.09.01, 00:59 Po co zaczynac od nowa - przeciez moze byc jeszcze gorsze ! Czy juz niczego nie da sie naprawic w twoim zyciu ? m. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.p Re: mam wszystkiego dość 09.09.01, 05:42 tak jak polecisz w kosmos i pobedziesz tam chwilke to tu na ziemi czas sie przyspieszy i wtedy znajdziesz sie w innym swiecie niz ten przed odlotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thoriss Re: mam wszystkiego dość IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:10 wycieczka w kosmos nie pomoze. proponuje efektowne samobojstwo. jesli bedziesz mial troszke szczescia (pecha), Bog moze znow zesle cie na ziemie. i moze wtedy bardziej ci sie poszczesci. trzymam kciuki za to by twoje samobojstwo sie udalo za pierwszym razem i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironia Re: mam wszystkiego dość IP: *.stream.pl 09.09.01, 20:42 alescie sa chlopcy dowcipni ;)) do autora watku: nie przejmuj sie , raz z gorki raz pod gorke... , zycie mozesz zaczac od nowa nawet na ziemi, i niestety tylko na ziemi,,, ale i tak warto...pomimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś