imagiro 16.05.05, 22:01 www.diagnosis2012.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychopata.z.borderline Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:04 www.przepowiednia.fatimska.pl.cycki na tej stronie zobaczysz moje cycki Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:08 ja sie nie pakuje,bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:10 masz racje, fruwa sie lepiej bez balastu ... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:12 czemu facet tak nudzisz z tym końcem świata? co? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:13 oleena napisała: > czemu facet tak nudzisz z tym końcem świata? co? dzisiaj ja zaczelam...tak na wszelki wypadek chce wiedziec... Ciekawe czy bedzie bolalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:16 psychopata.z.borderline napisała: > cycki cie rozbola ciotka przestan ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:15 alicjo nie wpędzaj się w poczucie winy imagine smęci o końcu świata od zawsze i o niczym innym a jakie to ma znaczenie czy będzie bolało? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:16 oleena napisała: > alicjo nie wpędzaj się w poczucie winy > imagine smęci o końcu świata od zawsze i o niczym innym > a jakie to ma znaczenie czy będzie bolało? hę? no niby nie ,aleee wiedziec nie zawadzi? he? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:15 podlewam wam troszke adrenalinki ... bo juz sie rozpasliscie na tej ziemi jak paniska jakies ... czas zaplaty nadchodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:16 zrozum, misiu, że to tobie dostarcza adrenalinki mnie nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:17 i chetnie sie spakuje nawet dzisiaj, pie.. takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:20 szczęśliwej drogi już czaaaaaaaaaaaaaas Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:46 imagiro napisał: > podlewam wam troszke adrenalinki ... bo juz sie rozpasliscie na tej ziemi > jak paniska jakies ... czas zaplaty nadchodzi ... Ty to jak jaki archanioł albo inny jeździec apokalipsy mówisz. Strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:37 podatki, czynsz, mandaty, to są pewne argumenty, owszem ale, jak to mówi mój znajomy, przeżyliśmy już tyle końców świata, przeżyjemy i ten a jeśli nie, to trudno- wliczę to sobie w koszta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:45 oleena napisała: > podatki, czynsz, mandaty, to są pewne argumenty, owszem > ale, jak to mówi mój znajomy, przeżyliśmy już tyle końców świata, przeżyjemy i > ten > a jeśli nie, to trudno- wliczę to sobie w koszta ;) wlasnie!!! ten brak pewnosci ze w koncu ,koniec swiata nastapi:))))) a komornik nieugiety;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:45 nie przejmuj sie ... pognie go tym razem .... buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Pakujta sie ... 16.05.05, 22:47 imagiro napisał: > nie przejmuj sie ... pognie go tym razem .... buahahahahahahaha chyba bede dalej placic,,,,,nie wierze -ze cos komornika pognie:))))bu... Odpowiedz Link Zgłoś
gohstek Re:..... 16.05.05, 22:41 Słyszalam masę przepowiedni na ten temat, ale jednak nie wierze w te wszystkie proroctawa...tak,że się nie będe pakować. Odpowiedz Link Zgłoś
gohstek Re:..... 16.05.05, 22:58 Ale Imagine co sprawia,że ty w to wierzysz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Omnia mea mecum w portkach 16.05.05, 22:50 m.malone napisał: > malonku przetlumacz ,to :"omnia ...itd.. > Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Omnia mea mecum w portkach 16.05.05, 22:51 oleena napisała: > :))))))))))))))))) ??????????????????????????co??? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Omnia mea mecum w portkach 16.05.05, 22:57 m.malone napisał: > > Alles! Ganz! Wsio!!!:D ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))):D acha...dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Straszny gnostyk 16.05.05, 23:15 Typowy Anglik Większy Jeńki przedstawia się pewien recenzja uŁadunek całowagonowy Johan Calleman’s książka i teoria, chwila jednocześnie, Ładunek całowagonowy Johan Wywołany przedstawia się pewien recenzja od Typowy Anglik Większy Jeńki książka i teoria No, no, no. I: ho, ho, ho! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Straszny gnostyk cd. 16.05.05, 23:19 ten pajęczyny ma był umieszczać w górzerównie pewien dane- opierać się pod kątem informacja około ten rok 2012 ( nie wliczając w to Igrzyska Olimpijskiei polityczny kandydaci pod kątem wybór i podobny błahostka). W ten najbliższy małolata, tu jest zobowiązany być spekulacja przez ten możliwy znaczenie od tentak- wywołany " kończyć od ten Mayan wciągać na listę", i tu są już różnyteorie obiegowy, z katastrofalny do ekstatyczny. W 1999, JA rozpoczętyobiegowy pewien książka wywołany Za 2012, dopuszczenie do obrotu na giełdzie informacja,teorie i pomysły z odmienny źródła który przepowiedzieć 2012 równie an ewolucyjnyszczyt; pewien skoczyć w świadomość; pewien wymiarowy przesuwać; an kończyć od linearny czas;an spotkać rezygnować an asteroid; masa genetyka mutacja z słoneczny albo kosmiczny promieniuje;etc. Ten pomysły pochodzi z uczeni, rzemieślnik, mistycy, zmiennyEgyptologists, prorocy, wróżba układy, szaman psychonauts, mitologia,i Mesoamerican badanie. Ono był osoba wyznaczona zostać pewien brief, łatwy- wobec- przeczytać zbiorczy,rezygnować odesłanie do konta korespondującego, wobec wierzyciel liczniejszy badanie. eee.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Straszny gnostyk cd. 17.05.05, 02:24 Geoff Zabłąkać się ( nic wobecczynić rezygnować Typowy Anglik Gribbin albo Szczery Pijak) który rozpowszechniony istnieje tylko w jedenzaledwie czytelny wydruk. Proszę co jeden odpowiedni Dźwig powiedziany około tenmało strony od Omega Punkt ów jesteście online przy Diagnosis2012 co? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Pakujta sie ... 17.05.05, 01:37 [rytm i kulawa melodyjka na syntezatorze, spiewa z uczuciem meski, depresyjny i niewyrobiony glos; lekka wada wymowy] Mam znowu dola Znow pragne smierci Wracaja stare leki I nie moge w nocy spac Bol przemijania Choroby, wojny, rozpacz Wszystkie ciemne strony życia Drecza mnie - a ku.. mac Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedys Nawet sex jest banalny i nie kreci mnie Moze jestem nienormalny, za krotko bylem w wojsku Moze w lecie jakis komar adidasa sprzedal mi... [polovirus] Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Pakujta sie ... 17.05.05, 02:57 ziemio, moze zaspiewasz cos innego ? zadnej desperacji nie czuje ... Odpowiedz Link Zgłoś