lupuli 26.05.05, 17:27 i,magino prosze cie, wez jeden dzien wolny od netu. nie pis.z prosze cie. lupuli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krtysia Re: imagino, prosba 26.05.05, 17:30 lupuli napisał: > i,magino prosze cie, wez jeden dzien wolny od netu. nie pis.z > prosze cie. > > lupuli -ja jestem : przeciw pisz imagino,pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: imagino, prosba 26.05.05, 17:58 prawda boli, wiem, dlatego wielu odsuwa ja od siebie jak tylko moze ... chyba nie zrobie ci tej przyjemnosci ... ale masz wyjscie ... nie czytaj mnie. zajmij sie swoimi trelemorelami i wypoleruj sobie klapki ... Odpowiedz Link Zgłoś
lupuli Re: imagino, prosba 26.05.05, 21:33 imagiro napisał: > prawda boli, wiem, dlatego wielu odsuwa ja od siebie jak tylko moze ... > chyba nie zrobie ci tej przyjemnosci ... ale masz wyjscie ... nie czytaj mnie. > zajmij sie swoimi trelemorelami i wypoleruj sobie klapki ... rzeczywiscie nie mam innego wyjscia, w przeciwienstwie do ciebie sprobuje dostosowac sie do tego, co mnie pozostalo.. nie czytac ciebie. klaniam sie, lupuli Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: imagino, prosba 26.05.05, 21:51 za to cie kocham .... za odwage bycia soba ... a teraz lec posmiac sie z kanclerzowej (i tak nie wiem o kogo ci chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: imagino, prosba 26.05.05, 21:56 imagiro napisał: > za to cie kocham .... za odwage bycia soba ... a teraz lec posmiac sie z > kanclerzowej (i tak nie wiem o kogo ci chodzi) -chodzi mu o Niemcy,,,podobno ma byc kobieta kanclerzem...Zapomnialam jak sie nazywa. Ale garsonki ma okropne;) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: imagino, prosba 26.05.05, 21:58 nic do mnie nie dociera ze starego kontynentu ... Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: imagino, prosba 26.05.05, 22:00 imagiro napisał: > nic do mnie nie dociera ze starego kontynentu ... > a moze to i lepiej...nic dobrego sie tutaj nie dzieje.;) (kobieta natywa sie Merkel) Odpowiedz Link Zgłoś
zom.bi Re: imagino, prosba 26.05.05, 19:47 lupuli napisał: > i,magino prosze cie, wez jeden dzien wolny od netu. nie pis.z > prosze cie. prawda boli, a ja proszę o więcej - imagiro odpocznij przez miesiąc (spróbować można) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: imagino, prosba 26.05.05, 19:51 zom.bi napisał: > lupuli napisał: > > i,magino prosze cie, wez jeden dzien wolny od netu. nie pis.z > > prosze cie. > > > prawda boli, a ja proszę o więcej - imagiro odpocznij przez miesiąc > > (spróbować można) >moze i tak Imagino,,,, jacys id.o.ci maja kompleksy ,jak Ty na forum sie pojawiasz...moze zlituj sie i daj im szanse;))) Odpowiedz Link Zgłoś