cielee 29.05.05, 15:15 to początek końca, niestety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krtysia Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 15:16 cielee napisał: > to początek końca, niestety imaginek mowi ze dopiero w 2012 roku;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 15:18 cielee napisał: > to początek końca, niestety ja znam sie na depilacji ,imaginek na koncach,,,,moze bysmy mogli ci pomoc;))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 15:19 to komandos, ciekawska i imagine to ta sama osoba;)? Odpowiedz Link Zgłoś
cielee Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 15:21 nawijajcie, nawijajcie, nawijajcie, może dzięki temu starość was ominie Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 15:23 cielee napisał: > nawijajcie, nawijajcie, nawijajcie, > może dzięki temu starość was ominie oj,nie badz taki sztywny ,,ponawijaj z nami;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cielee Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 18:09 > oj,nie badz taki sztywny ,,ponawijaj z nami;)))) dziękuję, nie skorzystam, depilujcie i branzlujcie beze mnie swe badziewne gadki Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 18:10 cielee napisał: > > oj,nie badz taki sztywny ,,ponawijaj z nami;)))) > > dziękuję, nie skorzystam, depilujcie i branzlujcie > beze mnie swe badziewne gadki -nie wiesz co straciles;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 15:21 psychopata.z.borderline napisała: > to komandos, ciekawska i imagine to ta sama osoba;)? to ja tak poprawilam moja polska gramatyke,,ze nie widac roznicy... co jak co ale styl ich pisowni ,ja uwazam za ladniejszy od mojego.? Odpowiedz Link Zgłoś
itsmeagain Re: Depilacja psychologii 29.05.05, 15:25 zmien na psychologie depilacji to moze wtedy ci wyjdzie koniec poczatku ;) Odpowiedz Link Zgłoś