rozgwiazda1 30.05.05, 21:07 tu widzę.. zastanawiam się ile nicków ma przeciętny forumowicz? i po co mu aż tyle? jakieś rozwarstwienie jaźni? czy na zasadzie-odrębny nick dla każdego problemu..? coby nikt znajomy mnie nie rozpoznał..? por que??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki997 Re: stada nicków 30.05.05, 21:14 Ja mam 1 nick, ale widocznie jestem nieprzeciętnym forumowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: stada nicków 30.05.05, 21:28 no to jest juz nas dwoje;) ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: stada nicków 30.05.05, 21:15 tez sobie takie pytania zadawalam ,,,teraz pytam odwrotnie... -a po co ktos ma mnie rozpoznawac? -i Ty tez sobie tym glowki nie zawracaj ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: stada nicków 30.05.05, 21:16 jasne, jasne pod innym nickiem nikt cię nie rozpozna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: stada nicków 30.05.05, 21:17 oleena napisała: > jasne, jasne > pod innym nickiem nikt cię nie rozpozna ;)) > a co rozpozna;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: stada nicków 30.05.05, 21:21 krtysia napisała: > tez sobie takie pytania zadawalam ,,,teraz pytam odwrotnie... > -a po co ktos ma mnie rozpoznawac? > -i Ty tez sobie tym glowki nie zawracaj ;)))) wcale nie zawracam,to pytanie wynika z potrzeby natury filozoficznej..;) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: stada nicków 30.05.05, 21:31 rozgwiazda1 napisała: > krtysia napisała: > > > tez sobie takie pytania zadawalam ,,,teraz pytam odwrotnie... > > -a po co ktos ma mnie rozpoznawac? > > -i Ty tez sobie tym glowki nie zawracaj ;)))) > > > wcale nie zawracam,to pytanie wynika z potrzeby natury filozoficznej..;) -a chyba ze taaak... -nikt nikomu nie wierzy ,,,tak jak w zyciu,, -tego tez trzeba sie nauczyc,,;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztywny.inaczej rozgwiazda1 > spalony nick 30.05.05, 22:27 rozgwiazda1 napisała: > tu widzę.. > zastanawiam się ile nicków ma przeciętny forumowicz? > i po co mu aż tyle? > jakieś rozwarstwienie jaźni? > czy na zasadzie-odrębny nick dla każdego problemu..? > coby nikt znajomy mnie nie rozpoznał..? > por que??? ###################################### przekonasz się już wkrótce jak to jest rozgwiazda1 > taki łądny nick sobie spaliłaś, dziecino rozgwiazda1 > jest już jak zużyty condom znajdź szybko nowe, umiarkowanie pretensonalne imię, szybko, zanim zacznie cuchnąć Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazda1 Re: rozgwiazda1 > spalony nick 30.05.05, 22:33 cuchnac tak jak twoj? ech,zal mi cie troszke Odpowiedz Link Zgłoś
sztywny.inaczej Re: rozgwiazda1 > spalony nick 30.05.05, 23:54 rozgwiazda1 napisała: > cuchnac tak jak twoj? > ech,zal mi cie troszke ############################################# eee, raczej to sobie wmawiasz, próbując się pocieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
frustro i na jednej bzdurze nie potrafią poprzestać 30.05.05, 22:35 a nie dziwi Cię to, że trafiają się w tym społeczeństwie takie osoby co mają więcej niż jedno imię, albo więcej niż jednego partnera (do czegoś tam), czytają więcej niż jedną gazetę... i zawód nie jeden też mają Odpowiedz Link Zgłoś